تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 922 از 1049 اولاول ... 4228228729129189199209219229239249259269329721022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,211 به 9,220 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت مستر رایان و آقا داوود. من یه سیستم صوتی خانگی میخوام بگیرم منتها به جمع بندی و انتخاب نهایی نرسیدم. بودجه حدود 2 الی 5 تومن و نیازها و شرایطم اینه که تفکیک و وضوح صدا برام مهمتر از بلندی صداست و سیستم رو برای اتاق 15 متری خودم میخوام و اولویتم گوش دادن به موزیک و آهنگ های MP3 320kb هست و در درجه بعد گیم پلی استیشن3 و تماشای فیلم. آقای محمدپور پکیج فوکال برد با آمپ دنون ایکس2000 پیشنهاد داد و به نظر خودمم مناسبه و نیم نگاهی هم به ست بلندگوی جامو 426 و ساب فوکال و آمپ دنون ایکس1000 دارم و گزینه های دیگه هم میتونه مطرح باشه مثل پکیج دنون1312 یا پکیج یاماها یا وال سیبر یا ست فوکال سیب به همراه آمپ اونکیو. ضمنا یه سوال آماتور هم دارم اونم اینکه من که اولویت اولم پخش آهنگهای توی گوشیم از طریق سیستم صوتی با کیفیت 5.1 کاناله هست آیا نیازی به آمپلی فایر دارم؟؟ اصلا به زبان ساده وجود آمپ در ست سیستم صوتی به چه کار میاد؟ من بیش از اونکه قصد دیدن فیلمهای بلوری داشته باشم قصد دارم آهنگهای با فرمت MP3 گوش کنم و ضمنا خواهش میکنم که نگید یه جفت اسپیکر معمولی ارزان قیمت هم کارتو راه میندازه که صدالبته اینطوری نیست و من آهنگهامو میخوام با یه سیستم صوتی نیمه حرفه ای مثل فوکال یا دنون یا جامو گوش کنم. تجربه ی خودم هم توی تست صدا میگه که حتی آهنگهای 128k رو وقتی با یه سیستم خوب 5.1 کاناله گوش میدی تفاوت کیفیتش با پخش همون موزیک در یه جفت اسپیکر ارزان و معمولی از زمین تا آسمان و حتی بیشتر هم هست! اینطور نیست که بگیم هرکی اسپیکر فوکال یا مانیتور بگیره الزاما باید فقط فرمت flac گوش کنه و لاغیر
    خوب بهترین پیشنهاد برای شما رفتن و شنیدن این سیستم هاست
    مخصوصا این که کم تجربه هستید و نا اشنا به سیستم های مختلف
    چندتا موزیک که براتون آشناست روی فلش ببرید و صداهای مختلف گوش کنید

امپلی فایر تقویت کننده سیستم شماست نمیتونید گوشی به بلندگوها وصل کنید و صدا براتون تقویت بشه
    مدتی تو سیستم های مختلف بگردید

2. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سپاس. البته چندان هم بی تجربه نیستم و سیستم های صوتی زیادی رو داشتم و با صدای با کیفیت و بی کیفیت تا حدودی آشنا هستم...
    خب من تا چند روز پیش اسپیکر 5.1 کاناله داشتم و گوشی رو با فیش وصل کرده بودم و آهنگ گوش میدادم و مشکلی هم نداشت و فوق العاده هم صدا ولوم داشت هم شفاف بود (ولی طبیعتا ایده آل من نبود) منتها فروختم و قصد دارم سیستم بهتری تهیه کنم. حالا سوال اینجاست که اختصاص 2.5 میلیون هزینه برای خرید مثلا آمپ دنون2000 توجیه منطقی داره یا نه؟ بهتر نیست که از خرید آمپ منصرف بشم و پولشو برای خرید یه پکیج 5.1 فوکال بهتر از فوکال سیب اختصاص بدم؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سپاس. البته چندان هم بی تجربه نیستم و سیستم های صوتی زیادی رو داشتم و با صدای با کیفیت و بی کیفیت تا حدودی آشنا هستم...
    خب من تا چند روز پیش اسپیکر 5.1 کاناله داشتم و گوشی رو با فیش وصل کرده بودم و آهنگ گوش میدادم و مشکلی هم نداشت و فوق العاده هم صدا ولوم داشت هم شفاف بود (ولی طبیعتا ایده آل من نبود) منتها فروختم و قصد دارم سیستم بهتری تهیه کنم. حالا سوال اینجاست که اختصاص 2.5 میلیون هزینه برای خرید مثلا آمپ دنون2000 توجیه منطقی داره یا نه؟ بهتر نیست که از خرید آمپ منصرف بشم و پولشو برای خرید یه پکیج 5.1 فوکال بهتر از فوکال سیب اختصاص بدم؟
    برادر اون پکیج سیب یا هرچی دیگه نیاز به امپ داره. خود صدا بده که نیستند بلندگوی 5.1 شما هم آمپ داخلی داشته

5. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سَوای فلسفه ی وجود آمپ ، اینکه x1000 یا x2000 بگیرید بستگی به خودتون داره چون تفاوت های مهمی با هم دارن مثلا x2000 بصورت 7.1 و x1000 بصورت 5.1 هستش همینطور Res ، x2000ـه 4K رو Pass through/Upscale میکنه در صورتیکه x1000 فقط Pass through میکنه (به نوعی فقط عبور میده).

7. این کاربر از supra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سَوای فلسفه ی وجود آمپ ، اینکه x1000 یا x2000 بگیرید بستگی به خودتون داره چون تفاوت های مهمی با هم دارن مثلا x2000 بصورت 7.1 و x1000 بصورت 5.1 هستش همینطور Res ، x2000ـه 4K رو Pass through/Upscale میکنه در صورتیکه x1000 فقط Pass through میکنه (به نوعی فقط عبور میده).
    این دو مدل 500 هزار تومن اختلاف قیمت دارن. خب من نیازی به 7.1 ندارم چون بهترین صدا 5.1 هست و بیشتر از این فقط مصرف تجاری و تبلیغی داره. 4k هم اگه منظورتون ویدئوهای 4K هست که اونم اصلا ضروری نیست و فعلا فیلمهای 4k و تلویزیون 4k فراگیر نشده. البته به نظر میرسه غیر از این مواردی که گفتی تفاوت دیگه ای هم داشته باشن؛ از جمله تفاوت در کیفیت خروجی و پرفورمانس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این دو مدل 500 هزار تومن اختلاف قیمت دارن. خب من نیازی به 7.1 ندارم چون بهترین صدا 5.1 هست و بیشتر از این فقط مصرف تجاری و تبلیغی داره. 4k هم اگه منظورتون ویدئوهای 4K هست که اونم اصلا ضروری نیست و فعلا فیلمهای 4k و تلویزیون 4k فراگیر نشده. البته به نظر میرسه غیر از این مواردی که گفتی تفاوت دیگه ای هم داشته باشن؛ از جمله تفاوت در کیفیت خروجی و پرفورمانس
    البته من تو پست قبلی نگفتم تنها تفاوتش اینا هستش فقط مهمترین هاش رو اسم بردم ، بحث محتوای 4K هم باز اینجا اصلا مطرح نیست چون هر 2 مدل بصورت پایه محتوای 4K رو پخش نمیکنن فقط عبور میدن (یعنی کار پخشش با دستگاه دیگه ای هستش حالا میتونه PC ، Laptop و... باشه) ولی تفاوت اصلی شون اینه که x2000 میتونه بسته به نوع TV و سیگنال تصویری که واردش میشه اون رو به 4K ارتقاء و TV نمایشش بده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب مسئله اصلی این نیستش که دنون x1000 با x2000 چه تفاوتی داره و اختلاف قیمتشون می ارزه یا نه، بحث اصلی اینه که وجود آمپ تا چه حد ضروریه و اصلا بدون وجود آمپ میشه موزیک با کیفیت گوش داد یا نه. ظاهرا باید شخصا گوشیمو ببرم و توی فروشگاه چک کنم. هم از نظر وجود پورت مناسب این کار و هم از نظر کیفیت صدای خروجی. اگه شد که کل 5 تومن بودجه رو به خرید بلندگو اختصاص میدم و اگر نشد بلندگو و آمپ با هم میگیرم. و یه مسئله دیگه اینه که اهمیت کدوم بیشتره؟ 50درصد بودجه برای بلندگو و 50 درصد برای آمپ خوبه یا اینکه اولویت رو باید داد به بلندگو یا داد به آمپ. (مثلا ایکس2000 میشه دو ونیم ملیون و بلندگوی فوکال سیب هم همین قیمته که میشه تقسیم هزینه 50/50 یا اینکه خرید آمپ ایکس1000 با بلندگوی فوکال برد که معنیش اینه که 60درصد هزینه صرف بلندگو و 40 درصد آمپ شده)
    Last edited by saeid_61u; 23-06-2014 at 21:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز. احتمالا داری با دوستان شوخی میکنی !!دوستان دارن می گن اون بلندگوهای حرفه ای بدون امپ یعنی فقط دکور خونه و صدایی ازشون در نمیاد و به چیزی جز امپ وصل نمیشن و وروردیشون فقط دو تا سیم لخته .بعد شما باز میگی بلند گو بدون امپ بخرم:eek:....اذیتمون نکن
    با توجه به اینکه زیاد دنبال فیلم نیستی و این سیستمها سینما خانواده هم هستند شاید بتونید خرید ارزون تری هم داشته باشید و سیستم فقط صوتی پیدا کنید .....با راهنمایی دوستان.موفق باشی .

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

12. 4 کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب دوستان از اتاق فرمان به بنده اطلاع دادن که اسپیکرهای 5.1 و 2.1 که قبلا داشتم اکتیو بوده و داخل ساب آمپ داخلی داشتن ولی بعضی اسپیکرهای 5.1 حرفه ای موجود در بازار پسیو هستن و نیاز به آمپ جداگانه دارن. این از این. راجع به موضوع دوم هم ظاهرا باید اینطور بگیم که هر آمپی مناسب هر اسپیکری نیست و باید از نظر توان خروجی متناسب باشن. موضوعی که باقی میمونه اینه که آمپ دنون بهتره یا یاماها یا پایونیر و از اون طرف توی بحث تفکیک صدا و سه بعدی و گوش نواز بودن صدا بلندگوی کدام برند عملکرد بهتری داره؛ مانیتور اودیو، فوکال، جامو یا یاماها. (عبارت "کدام بهتره" یه عبارت نسبی نیست و مطلقه و منظور هم مشخصه و به معنی ارزش کیفیت و عملکرد دریافتی در ازای پول پرداختی هست؛ طبیعتا یه سوپر سیستم نیم میلیون دلاری در برابر مثلا محصولات خوش قیمت و با کیفیت جامو در بحث "Value" رنگ میبازه و ارزش کمتری داره)

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیافراگم برخی بلندگوها دارای یه برجستگی در میان خود و برخی تخت هست. آیا تفاوتی میان صدا و کارکرد این دو گونه هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •