تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 922 از 966 اولاول ... 422822872912918919920921922923924925926932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,211 به 9,220 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان....
    من ترم گذشته دانشجوی واحد تهران غرب بودم ولی توی تکمیل ظرفیت رفتم تهران جنوب........درس ریاضی بنده در دانشگاه قبلی پاس نشد و توی این دانشگاه من ریاضی رو با استاتیک که پیش نیازش ریاضی هست هم نیاز کردم.....ایا مشکلی پیش میاد؟درس حذف میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام بچه ها ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید...الان چند روزه سر این موضوع استرس دارم و 2بارم زیر سرم رفتم...

من مهرماه پارسال ارشد علوم تحقیقات قبول شدم(کارشناسیم از دانشگاه سراسری بود)وقتی رفتم سرکلاسا و سیستم دانشگاه و دیدم واقعا پشیمون شدمو تصمیم گرفتم واسه کنکور سراسری بخونم...تا شروع کردم به خوندن تصادف نسبتا بدی با موتور کردم و یک ماه بعدش که امتحانا شروع شد نتونستم تو امتحانات شرکت کنم...به خاطر همین رفتم با مدیر اموزش صحبت کردمو گفت برگه های بیمارستانمو ببرن تا واسم حذف کنه تا نمره صفر رد نشه...منم برگه هارو بردمو کارمو درست کردو واسم انتخاب واحد کرد...اما وقتی ترم جدید شروع شد من کلا سر کلاسا دیگه نرفتم...الان که اخر ترم خیلی استرس دارم میترسم اخراجم کنن من باید چیکار کنم؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان....
    من ترم گذشته دانشجوی واحد تهران غرب بودم ولی توی تکمیل ظرفیت رفتم تهران جنوب........درس ریاضی بنده در دانشگاه قبلی پاس نشد و توی این دانشگاه من ریاضی رو با استاتیک که پیش نیازش ریاضی هست هم نیاز کردم.....ایا مشکلی پیش میاد؟درس حذف میشه؟

سلام
    درصورتی میتونید همنیاز کنید که درس پیشنیاز رو ترم قبل یا حذف کرده باشید یا افتاده باشید.
    اموزش ببینه حذف میکنه

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام بچه ها ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید...الان چند روزه سر این موضوع استرس دارم و 2بارم زیر سرم رفتم...

من مهرماه پارسال ارشد علوم تحقیقات قبول شدم(کارشناسیم از دانشگاه سراسری بود)وقتی رفتم سرکلاسا و سیستم دانشگاه و دیدم واقعا پشیمون شدمو تصمیم گرفتم واسه کنکور سراسری بخونم...تا شروع کردم به خوندن تصادف نسبتا بدی با موتور کردم و یک ماه بعدش که امتحانا شروع شد نتونستم تو امتحانات شرکت کنم...به خاطر همین رفتم با مدیر اموزش صحبت کردمو گفت برگه های بیمارستانمو ببرن تا واسم حذف کنه تا نمره صفر رد نشه...منم برگه هارو بردمو کارمو درست کردو واسم انتخاب واحد کرد...اما وقتی ترم جدید شروع شد من کلا سر کلاسا دیگه نرفتم...الان که اخر ترم خیلی استرس دارم میترسم اخراجم کنن من باید چیکار کنم؟؟؟

الان شما همون علوم تحقیقات هستین هنوز؟

ترم اول رو کلا سر کلاس نرفتین امتحانم ندادین؟ ترم دوم چی؟ بازهم انتخاب واحد کردین و سر کلاس نرفتین؟ خب چه کاره ایه ؟
    براتون غیبت رد میکنن و فکر کنم اگر مجدد بخواید برید سر کلاسا باید اول شورا تایید کنه بعد شهریه های عقب افتاده رو بدین بعد برید از ترم اول بشینید سر کلاس!

کاره جالبی نیست شما که دوست ندارید علوم تحقیقات بخونید کلا برید انصراق بدین و بخونید دولتی یا غیر انتفاهی قبول شید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

ترم اول رو کلا سر کلاس نرفتین امتحانم ندادین؟ ترم دوم چی؟ بازهم انتخاب واحد کردین و سر کلاس نرفتین؟ خب چه کاره ایه ؟
    براتون غیبت رد میکنن و فکر کنم اگر مجدد بخواید برید سر کلاسا باید اول شورا تایید کنه بعد شهریه های عقب افتاده رو بدین بعد برید از ترم اول بشینید سر کلاس!

کاره جالبی نیست شما که دوست ندارید علوم تحقیقات بخونید کلا برید انصراق بدین و بخونید دولتی یا غیر انتفاهی قبول شید![/QUOTE]

درود بر شما......
    صرفا جهت اطلاع عرض میکنم.دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات دانشگاهی معتبر است.
    بنده دوستی داشتم که رتبه 2 کنکور دکترا رو به دست اوردند و دانشگاه تهران و علوم و تحقیقات پذیرفته شدند.با تحقیقاتی که به عمل اوردند نهایتا دانشگاه علوم و تحقیقات رو برای ادامه تحصیل در رشته مورد نظرشون انتخاب کردند... .
    سطح کیفی دانشگاه های تهران جنوب و علوم و تحقیقات بسیار بالاست و اساتید بزرگی در اونها تدریس میکنند.یکی از همین اساتید اعتقاد داشتند که اساتید دانشگاه های دولتی که در این دو دانشگاه تدریس میکنند اوقات بهتر کاریشون رو به این دو دانشگاه تخصیص میدن چون از لحاظ مالی هم یک مقدار متفاوت هست....
    این رو هم درنظر بگیرید که اگر بر فرض محال در کنکور در دانشگاه مورد نظرتون پذیرفته نشدید چه خواهید کرد؟به عقیده بنده میتونید از مرخصی استفاده کنید....
    وقت بخیر...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کاره جالبی نیست شما که دوست ندارید علوم تحقیقات بخونید کلا برید انصراق بدین و بخونید دولتی یا غیر انتفاهی قبول شید![/QUOTE]

درود بر شما......
    صرفا جهت اطلاع عرض میکنم.دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات دانشگاهی معتبر است.
    بنده دوستی داشتم که رتبه 2 کنکور دکترا رو به دست اوردند و دانشگاه تهران و علوم و تحقیقات پذیرفته شدند.با تحقیقاتی که به عمل اوردند نهایتا دانشگاه علوم و تحقیقات رو برای ادامه تحصیل در رشته مورد نظرشون انتخاب کردند... .
    سطح کیفی دانشگاه های تهران جنوب و علوم و تحقیقات بسیار بالاست و اساتید بزرگی در اونها تدریس میکنند.یکی از همین اساتید اعتقاد داشتند که اساتید دانشگاه های دولتی که در این دو دانشگاه تدریس میکنند اوقات بهتر کاریشون رو به این دو دانشگاه تخصیص میدن چون از لحاظ مالی هم یک مقدار متفاوت هست....
    این رو هم درنظر بگیرید که اگر بر فرض محال در کنکور در دانشگاه مورد نظرتون پذیرفته نشدید چه خواهید کرد؟به عقیده بنده میتونید از مرخصی استفاده کنید....
    وقت بخیر...

داره خودمونی میشه pars207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    شهر زیبای خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم سیستم انتشار دفترچه سوالات آزمون دانشگاه آزاد به چه صورته؟مگر پس از آزمون نباید منتشرش کنه چرا اصلا لینک دانلود دفترچه هاش نیست و فقط بعضی سایتها گذاشتن برا فروش نه نماد اعتماد هم که ندارند، اصلا این سایتها از کجا اوردن سوالاها را!!؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم سیستم انتشار دفترچه سوالات آزمون دانشگاه آزاد به چه صورته؟مگر پس از آزمون نباید منتشرش کنه چرا اصلا لینک دانلود دفترچه هاش نیست و فقط بعضی سایتها گذاشتن برا فروش نه نماد اعتماد هم که ندارند، اصلا این سایتها از کجا اوردن سوالاها را!!؟؟؟

سلام

سایت سنجش که همیشه اعلام میکنه کلید سوالات رو اما من توی ازمون ندیدم که کلید سوالی مطرح شده باشه توی لینک های سایت هم چیزی نیست این مورد.

9. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pars207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    شهر زیبای خدا

پيش فرض

سلام

سایت سنجش که همیشه اعلام میکنه کلید سوالات رو اما من توی ازمون ندیدم که کلید سوالی مطرح شده باشه توی لینک های سایت هم چیزی نیست این مورد.
    منم همینو موندم اینا از کجا اوردن یک نمونه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم اگه پرداخت کنم سوالی در کاره اصلا یا نه!
    Last edited by pars207; 24-05-2015 at 18:51.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

منم همینو موندم اینا از کجا اوردن یک نمونه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم اگه پرداخت کنم سوالی در کاره اصلا یا نه!

لینکی که دادین خیلی کلیه و اغلب سوالات ازمون استخدامیه.
    این لینک سوالات کنکورش آزادش کجاست؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •