دوستان تو اهواز بهترین شرکت واسه ADSL چیه؟واسه دانلود شبانه میخوام سرعت 512 تا 1 مگ و حدودا میخوام ماهی 15 تا 20 مانی بدم
ممنون
دوستان تو اهواز بهترین شرکت واسه ADSL چیه؟واسه دانلود شبانه میخوام سرعت 512 تا 1 مگ و حدودا میخوام ماهی 15 تا 20 مانی بدم
ممنون
Last edited by Sorena_777; 29-06-2012 at 11:15.
داداش شما قبلا از کجا داشتی؟پارس آنلاین نامحدود TRA میده یکم از مخابرات گرون تره ولی پارس آنلاینه دیگه شاید از همین TRA بگیرم شما هم دیدی اذیت شدی بیا پارس آنلاین فعلا بین همه شرکتا تو بجنورد پارس آنلاینه دوستام از بقیه می نالن
داداش شما قبلا از کجا داشتی؟پارس آنلاین نامحدود TRA میده یکم از مخابرات گرون تره ولی پارس آنلاینه دیگه شاید از همین TRA بگیرم شما هم دیدی اذیت شدی بیا پارس آنلاین فعلا بین همه شرکتا تو بجنورد پارس آنلاینه دوستام از بقیه می نالن
من می خوام اینترنت پر سرعت بخرم می خوام ماهی 50 هزار تومن هزینه کنم . به نظر شما چی بخرم ؟
ممنون .
فقط شاتل نخر که قطعی زیاد داره. خودم مثل ... پشیمونم از خریدم
سلام دوستان در حال حاظر من از مخابرات درام 128 نا محدود که میخواستم 512 بگیرم که اومدن سرعت اپلود کم کردن دو هفته هم هست که کلا ترکیده تصمیم گرفتم عوض کنم
من فقط سرعت اپلود برام مهمه در طول 24 ساعت ولی چون د روز اکثر ای اس پی ها هیچ مشکلی ندارن نه تو دانلود نه اپلود فقط این سوال دارم که در ساعات رایگان سرعت اپلودم کم میشه یا نه؟
اگر مشکلی نداره شاتل برای من بهترین گزینس چون ساعات رایگانش زیاده اونوقت پارس انلاین شبا چطوره؟
با تشکر
همون حجمی مخابرات بخر 512 6 گیگ مثلا بخر اپلودش 60 همین رنج هستش یا بالاتر تا 95 هم هستش
من تا حالا آسیا تک و مبین نت رو امتحان کردم اولاش asia tech خوب بود ولی حالا افتضاح شده مبین نت هم قبلا همون سرویس رو 60 تومن می خریدم الان شده 85 تومن .
تو رو خدا یکی جواب بده .![]()
بچه ها برای غرب تهران سمت شهرک راه آهن از کدوم شرکت سرویس بگیرم بهتره؟
سرعت آپلود 512 مخابرات روی 160 بسته میشه و سرعت 512 پارس آنلاین هم روی 512 بسته میشه و شبانه بین 40 تا 55 آپلود داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)