همینه دیگه ؟ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همینه دیگه ؟ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم شرکتی؟
از اولش که next میزنی هر صفحه رو عکسش رو بنداز.
شرکت پیشگامان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه چراغ dsl ثابت میشه و چراغ اینترنت خاموش میشه .به محض این که میرم خاموش روشن میکنم درست میشه.
عکسشم میزارم
یه سوال آیا اسپلیتر هم خوب و بد داره ؟؟ اگر از چند تا اسپیلیتر استفاده کنیم اشکالی داره ؟؟
Last edited by gt333; 27-08-2010 at 15:46.
مرسی عزیز کاری که گفتید انجام دادم ببینم جواب میده یا خیر
درسته فقط تیک Dial on demand (with idle timeout timer) رو بردار
بله مثلا اگر با موبایل سرچ کنید SSID که تو عکس زیر زدید رو پیدا میکنید:
بعد با همون پسوردی که داخل کادر زیر زدید کانکت میشید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من مودم tplink دارم و از مخابرات هم سرویس گرفتم. مشکلی که دارم در wireless هست. کانکشنش وجود داره ولی کانکت نمی شه. به نظرتون مشکل از کجاست؟
مدار اسپلیتر مدار چندان پیچیده ای نیست که بخواد خوب و بد داشته باشه، اما اسپلیتر باید درست کار کنه تا نویز روی خط تلفن شما نیافته. اگر اسپلیتر رو از مدار خارج کنید و گوشی تلفن رو بردارید و شماره گیری کنید اتفاقی که میافته اینه که چراغ DSL مودم شما خاموش میشه و مجددا شروع به چشمک زدن میکنه. ضمن اینکه صدای نویز شدیدی رو از گوشی تلفن میشنوید. اگر صدای بوق تلفن رو صاف و بدون مشکل میشنوید اسپلیتر شما سالمه.
برای اطمینان بیشتر میتونید تلفن ها رو از مدار خارج کنید و ببینید دوباره همین اتفاق میافته یا نه.
استفاده از چند تا اسپلیتر هم مشکلی ایجاد نمیکنه، استفاده از میکروفیلتر برای هر کدام از تلفن ها بصورت مجزا الزامیه، در غیر اینصورت فرکانس های صدا و دیتا با هم تداخل پیدا میکنن و همون قضیه نویزی که گفتم پیش میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)