تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 922 از 1137 اولاول ... 4228228729129189199209219229239249259269329721022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,211 به 9,220 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم با شصت هفتاد درصد تحفیفم میدم . با همینه 7 تا درسو بالای ازاد صد زدم البته هنوز پزشکی میونده . خدا کنه اونم خوب بشه دیگه راحتتتتتتت شم.
    اینارو دارم . شیمی های بازرگانی همرو . زیست خیلی سبز همشو . تمام آزاد راها . تمام فیزیکای خیلی سبز . ادبیاتای کلک معلم همرو و. دین زندگی الگو . ریضل تخته سیاه.
    ژنتیکو گیاهیو و چیکده ی آزامفر .
    ولی بچه های سال بعد این سه تا کتاب آرامفر رو بگیرید برای خودتون حتما و چکیدش که خداس حداقل از 50 تا سراسری نکته ی 40 تاش تو این کتاب بود شاهکار کرده. کیف کردم .
    و اینکه هیچ تستی وجود نداره که لنگش تو زیست خیلی سبز وجود نداشته باشه . زیاده جمش . ولی کسی بلد باشه 120 میزنه .

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

بچه هایی که کتاب میفروشن به من پ.خ. بدن ، لیست کتاب ها همراه قیمت ! بیشتر کتابای پیش میخوام ، با یه سری کتاب که اسمشون رو بعد از نهایی در آوردم ، اگه اونارو داشته باشین میخرم ! مرسی ...

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

منم با شصت هفتاد درصد تحفیفم میدم . با همینه 7 تا درسو بالای ازاد صد زدم البته هنوز پزشکی میونده . خدا کنه اونم خوب بشه دیگه راحتتتتتتت شم.
    اینارو دارم . شیمی های بازرگانی همرو . زیست خیلی سبز همشو . تمام آزاد راها . تمام فیزیکای خیلی سبز . ادبیاتای کلک معلم همرو و. دین زندگی الگو . ریضل تخته سیاه.
    ژنتیکو گیاهیو و چیکده ی آزامفر .
    ولی بچه های سال بعد این سه تا کتاب آرامفر رو بگیرید برای خودتون حتما و چکیدش که خداس حداقل از 50 تا سراسری نکته ی 40 تاش تو این کتاب بود شاهکار کرده. کیف کردم .
    و اینکه هیچ تستی وجود نداره که لنگش تو زیست خیلی سبز وجود نداشته باشه . زیاده جمش . ولی کسی بلد باشه 120 میزنه .
    كتاباي زيست پيش خيلي سبز و اين ارامفر هاتو طلبه ام ....فاميليم ديگه تخفيف بده ... ..اين ريضل اخري چيه رياضيه رياضي تجربي ؟ ؟ اگه اره اونم اضافه كن
    Last edited by constant_boy23; 06-07-2012 at 20:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    آیا کتاب رمزینه برای ریاضیات پایه کتاب کلاس داره؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام
    آیا کتاب رمزینه برای ریاضیات پایه کتاب کلاس داره؟
    خیر فقط برای دیفرانسیل و انتگرال کتاب کلاس داره . شاید امسال اونی که شما میگی چاپ کنن !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

9 حل کتاب انتگرال گیری توماس

سلام
    منم دنبال یه فایلی چیزی هستم که جواب وحل سوالات قسمت مساأل گوناگون کتاب انتگرال توماس هستم البته فقط قسمت روش های انتگرال گیری شو لازم دارم.ممنون میشم راهنمایی کنید.​

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

از بین کتاب آبی کانون و گاج سفید برای حسابان کدوم رو پیشنهاد میدید؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

از بین کتاب آبی کانون و گاج سفید برای حسابان کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    سگ درصد گاج سفید....

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ادم نمي دونه يك كتاب كافيه!نكنه عقب بيفتم!چند صدتا ديگه بخرم روحياتم تغيير كنه در جهت مثبت!گاج شده جوكار!اسمش عوض شده!واقعا ادم كتابارو ميبينه مغزش پيچ در پيچ صحنه سازي ميكنه!فردا و فرداها و فلاكت ها رو ياد اوري ميكنه!انقدر هم كتاب!زندگي امريكايي ها انقدر تنوع نداره كه كتابهاي اموزشي تنوع دارن!نمي دونم فرمولاي فيزيك رو قورت بده!لغت نامه شيمي حفظيات شيمي!بازرگاني هم دو جلد كرده كتاباي تستش رو!جل الخالق!كتابهاي دانشگاهي انقدر تنوع ندارن!ادم ميمونه چي بگه چي بخره اخرسرم كنكور عين كتاب درسي مياد و ما مي مونيم و يه تلمبار كتاب به درد نخورشوخي كردم اره جون عمم

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ادم نمي دونه يك كتاب كافيه!نكنه عقب بيفتم!چند صدتا ديگه بخرم روحياتم تغيير كنه در جهت مثبت!گاج شده جوكار!اسمش عوض شده!واقعا ادم كتابارو ميبينه مغزش پيچ در پيچ صحنه سازي ميكنه!فردا و فرداها و فلاكت ها رو ياد اوري ميكنه!انقدر هم كتاب!زندگي امريكايي ها انقدر تنوع نداره كه كتابهاي اموزشي تنوع دارن!نمي دونم فرمولاي فيزيك رو قورت بده!لغت نامه شيمي حفظيات شيمي!بازرگاني هم دو جلد كرده كتاباي تستش رو!جل الخالق!كتابهاي دانشگاهي انقدر تنوع ندارن!ادم ميمونه چي بگه چي بخره اخرسرم كنكور عين كتاب درسي مياد و ما مي مونيم و يه تلمبار كتاب به درد نخورشوخي كردم اره جون عمم
    داداش واسه چه درسی کتاب میخوای راهنماییت کنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •