این مسیر توی ویندوز ویستا و 7:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
این مسیر توی ویندوز ویستا و 7:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
سلام.
دمت گرم کار بزرگی کردی. خدا 100در دنیا و آخرت بهت خیر بده. ولی من نمی تونم لینک های پرشین گیگ رو دانلود کنم. اگه میشه یه لینک دیگه بزارین. ممنون
راستی من مشکل نصب خود پچ با نصب این کرک حل میشه یا این باید بعد از نصب پچ1.2 نصب بشه؟
من همین الان متوجه شدم آدرس C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download رو ندارم. تازه توی سیستم ستینگ هم دانلود نداره. یعنی چی؟؟؟!!!!
Last edited by babak_tour; 13-09-2009 at 13:32.
سلام
netframwork یعنی چه؟
توی PC که نمیشه فکر نکنم توی x360 هم این امکان وجود داشته باشه
خواهش می کنم قابلی نداشت
والا نه متاسفانه امکانش نیست برام اینقدر رو آپلود کنم دوباره تازه بهتر از پرشین گیگ کجا آپلود کنم. شما اولین نفری هستی که میگی از پرشین گیگی نمی تونی دانلود کنی خیلی عجیبه
شما اول پچ رو نصب می کنی بعد کرک رو می ریزی اگه پچ رو نتونستی نصب کنی و ارور داد اشکال از بازیتون هست و باید از فایل های اورجینال نصبی استفاده کنی. همون Instal orginal
کلا فرقی نداره که اول کرک بریزی یا پچ نصب کنی بازیت ایراد نداشته باشه پچ نصب میشه کرک رو می ریزیم که اولا بازی اجرا بشه در ثانی مشکلی برای سیوهات پیش نیاره کرک 1.20 با پچ های 1.20 1.30 و 1.40 سازگاره برتریش نصبت به کرک های اختصاصی 1.30 و 1.40 اینه که می تونی روی کرک 1.20 کیت سرور نصب کنی ولی اگه از کرک اختصاصی برای 1.30 یا 1.40 استفاده کنی کیت سرور نمی تونی استفاده کنی روی اونها نصب نمیشه فقط کرک 1.20 جواب میده
Last edited by Spaniuly; 13-09-2009 at 14:07.
سلام
برای منم این مشکل بود
دیگه framework رو نصب نکردم
اما وقتی رفتم تو بازی دیدم که اسمها با لیگها درست شده ولی نقل و انتقالها نه !!
ما آخرم نفهمیدیم چی به چیه![]()
سلام به همگی ...
من فایلی که بابک گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم ...
دانلود پچ رسمي 1.40
و
كرك (حجم تقريبي 5.2 مگ)
رو ...
حال سوالی که داریم اینه از شما دوستان ::
:: برای آپدیت کردن همین دو فایل کافی بود ... یعنی کامل آپدیت باشه به روز انتقال بازیکنان و خرید و فروش جدید بازیکنان و لباس ها و غیره
:: خرید و فروش بازیکنان تو این بازی کامل بهم توضیح میدهید ...
مرسی
سلام منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارم
اول بازی رو نصب کردم بعد crack 1.2 و بهد که خواستم پچ 1.4 رو نصب کنم این اخطار رو میده
پیدا کردن جواب شما بین 900 صفه سخته حداقل لینک جوابتون رو بدین
ممنون
اگه پاسخ من رو هم بدید ممنون میشم.
آپدیت رسمی ترانسفر بازیکنان برمیگرده به فایل cv0f که آخریش مربوط به ماه مارچ هست و چون pes2010 در راه هست دیگه احتمال زیاد کونامی آپدیت جدید این فایل رو منتشر نمی کنه.پس تنها راه حل برای اجرای ترانسفرهای تابستان در بازی،پیدا کردن edit file متناسب با ورژن بازی هستش.
برای اینکه این کار رو خودتون انجام بدید از منوی بازی این مسیر رو برید:
Edit-->Teams--> Register Player
بعد تیمی که می خواید بازیکن بهش اضافه کنین رو انتخاب کرده (باشگاهی)و گزینه add رو بزنید.حالا به تیم مورد نظر رفته و بازیکن مورد نظر رو انتخاب کنید.
توجه کنید که ترانسفر در تیم های ملی فقط بین بازیکنانی که ملیت مورد نظر رو داشته باشن انجام میشه.
توجه:شما با این روش می تونید نقل و انتقالات رو خودتون انجام بدید.ولی به نکاتی مثل تفاوت قدرت تیم ها و بازیکنان در سال قبل و امسال دقت داشته باشید و ممکن است برخی تیمها قدرت اصلی و شان خاص خودشون رو از دست بدهند.
خب مشکل شما به windows installer مربوط میشه.شما این رو دانلود کن.پسوردش matin آموزش هم نیاز داره که خودت پیدا کن.سرچ کن install original
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما نباید از ادیت فایل استفاده کنید.هر ادیت فایل فقط در ورژنی که ساخته شده مورد استفاده می تونه قرار بگیره.اگه در همون صفحه 710 ادیت فایل گذاشته بود krauser اون رو استفادهکن.اگه نبود که بدون ادیت فایل بازی رو شروع کن.
Last edited by mohammad_87; 13-09-2009 at 16:26.
دوستان یه راه حل پیدا کردم برای اونایی که با آپشن فایلها مشکل دارند و لود نمیشه براشون
با نرم افزار pes 2009 editor 2.9 می تونید آپشن فایل رو تبدیل به ورژن 1 کنید و بون هیچ مشکلی اونو اجرا کنید.ابتدا این لینکش:
اینم آموزشش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1)ابتدا برنامه رو از حالت rar خارج نموده و اجرا کنید
2)از منوی File آپشن فایل مورد نظر رو باز کنید
3)از منوی File گزینه Change of to Version رو انتخاب کنید و بعد هم از منویFile گزینه save رو انتخاب کرده و ذخیره نمایید.
با این کار به یه آپشن فایل 500 کیلو بایتی که تو چند صفحه قبل دوستان گذاشتند میتونید بازی رو آپدیت کنید و لیگ لندس لیگا رو هم اضافه کنید.
منبع:mypes
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)