تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 922 از 1138 اولاول ... 4228228729129189199209219229239249259269329721022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,211 به 9,220 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

می خواستم قبل از اینکه گیربکس را پیاده کنم اون سه تا پیچی که فلایویل را به توربین وصل کردن را باز کنم هدف از این کار اینکه میخواهم کاملا مطمئن بشم صدا از گیربکس هستش و در نبود گیربکس صدای موتور را هم ببینم به چه صورته

سوالم از اساتید اینکه از نظر شما این کار ایرادی نداره یعنی بعد از باز کردن پیچها اگر فلایویل تاب داشت با کف توربین برخورد نمیکنه که باعث شکستن یا ترک برداشتن فلایویل بشه؟

بعد از برسی شرایط و صلاح مشورت با شما اساتید به این نتیجه رسیدم که اگر نیاز به پیاده کردن گیربکس باشه که 99 درصد هم هست و با توجه به اینکه کف کارتل موتور از داخل جرم زیادی داره به این نتیجه رسیدم که بهتره موتور و گیربکس را باهم پیاده کنم تا ایراداتشون برطرف بشه
    قبل از پیاده کردن ، کاپوت ، دور موتور از قبیل دینام ، دلکو و... باز کرده بعد اقدام به پیاده کردن موتور همراه گیربکس کنم

منتها با توجه به اینکه جرثقیل از نوع سقفی و خرکش ثابت هستش تصورم اینکه امکان داره هنگام پیاده کردن انتهای گیربکس با زمین درگیر بشه و اجازه نده خارج بشن (حتی با جک زدن زیر ماشین) برای همین منظور می خواهم سپر ، جلو پنجره و قسمتی که دو طرف ماشین را بهم وصل می کنه را باز کنم تا مقداری موتور را با جرثقیل بلند کنم بعد ماشین را به سمت عقب هل بدم تا موتور و گیربکس باهم خارج بشن
    می خواستم نظر شما اساتید را در مورد پیاده و سوارکردن موتور و گیربکس با این روش را بدونم . با تشکر

2. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه پیچهای فلایول به توربین را باز کنی من دیدم مشکلی ایجاد نمیشه و بعد از باز کردن پیچهای فلایول به توربین ماشین را روشن کنید (ماشین در چاله قرار بگیره ) بعد فلایول اگر تاب داشته باشه هنگام چرخش یه صدای جیر جیر یا تق تق میده یا یه حالت لگد زدن به توربین میزنه

اگر هم تاب داشته باشه ماشین را که روشن میکنیم اتاق خودرو لرزش داره یا فلایول تابداره یا پیچهای متصل فلایول به توربین شل شده و تنظیم نیست

اگر هم خواستید قبل پیاده کردن گیربکس و توربین نحوه تست توربین و گیربکس را طبق چیزی که جنرال موتور گفته بگم شاید کمکی بشه

4. 4 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    Last edited by kcnc; 30-06-2016 at 05:51.

6. این کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

می خواستم قبل از اینکه گیربکس را پیاده کنم اون سه تا پیچی که فلایویل را به توربین وصل کردن را باز کنم هدف از این کار اینکه میخواهم کاملا مطمئن بشم صدا از گیربکس هستش و در نبود گیربکس صدای موتور را هم ببینم به چه صورته

سوالم از اساتید اینکه از نظر شما این کار ایرادی نداره یعنی بعد از باز کردن پیچها اگر فلایویل تاب داشت با کف توربین برخورد نمیکنه که باعث شکستن یا ترک برداشتن فلایویل بشه؟

بعد از برسی شرایط و صلاح مشورت با شما اساتید به این نتیجه رسیدم که اگر نیاز به پیاده کردن گیربکس باشه که 99 درصد هم هست و با توجه به اینکه کف کارتل موتور از داخل جرم زیادی داره به این نتیجه رسیدم که بهتره موتور و گیربکس را باهم پیاده کنم تا ایراداتشون برطرف بشه
    قبل از پیاده کردن ، کاپوت ، دور موتور از قبیل دینام ، دلکو و... باز کرده بعد اقدام به پیاده کردن موتور همراه گیربکس کنم

منتها با توجه به اینکه جرثقیل از نوع سقفی و خرکش ثابت هستش تصورم اینکه امکان داره هنگام پیاده کردن انتهای گیربکس با زمین درگیر بشه و اجازه نده خارج بشن (حتی با جک زدن زیر ماشین) برای همین منظور می خواهم سپر ، جلو پنجره و قسمتی که دو طرف ماشین را بهم وصل می کنه را باز کنم تا مقداری موتور را با جرثقیل بلند کنم بعد ماشین را به سمت عقب هل بدم تا موتور و گیربکس باهم خارج بشن
    می خواستم نظر شما اساتید را در مورد پیاده و سوارکردن موتور و گیربکس با این روش را بدونم . با تشکر
    من فکر میکنم چون قصد دارید فلایویل و توربین را تست کنید، بهتره که اول میل گاردان و رام گیربکس و در نهایت گیربکس از موتور باز شده و کمی به سمت عقب بکشید تا فضای کافی برای آزمایش بوجود بیاد ، بعد با روشن کردن موتور وضعیت فلایویل و صداها را چک کنید.
    وقتی که موتور پیاده شده، فضای کافی برای درآوردن گیربکس هم بوجود میاد و دیگه نیازی به جک زدن و درآوردن همزمان موتور و گیربکس نیست، البته اگر قصد داشتید تا با هم پیاده کنید، داشتن چاله خیلی بهتره و یا حداقل اینکه چرخهای جلو و یا هر چهار چرخ روی تکیه گاه محکم و مطمئن قرار بگیره( مثل رینگ اتومبیل)

در این حالت چون چاله ندارید، باید حتما پروانه را هم باز کنید و تا جایی که ممکنه متعلقات جانبی مثل استارت، دینام ، پمپ فرمان ، کمپرسور کولر و حتی کاربراتور هم از روی موتور باز بشه تا ضمن سبک شدن، خطر گیر کردن و وارد شدن ضربه کمتر بشه.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من با همان روشی که مد نظر شماست موتور و گیربکس شورلتم رو پیاده کردم (البته من کلا جرثقیل نداشتم).
    من سینی جلو و متعلقات جانبی موتور رو باز کردم و چون وزن موتور و گیربکس متصل به هم زیاد بود و من هم دست تنها بودم.گیربکس و توربین و فلایویل هم باز کردم و بعد از جداسازی تمامی اتصالات مربوطه سرسیلندر و منیفول و ... رو هم باز کردم تا رسیدم به نیم موتور خالی که اون هم به کمک کسی بلند کردم و بیرون آوردم.

البته با توجه به اینکه شما قصد تعمیر کردن موتور رو ندارید و فقط قصد شستشوی کارتل و تعویض واشر اون رو دارید و ضمنا امکانات بهتری دارید کارتون راحت تره.
    اون تستی که فرمودید رو میتونید انجام بدید و روشش هم اینه که:

1- قاب زیر توربین رو باز کنید.
    2- سه عدد پیچ و مهره اتصال توربین و فلایویل رو باز کنید .
    3-هم توربین رو در همون فضای کم به سمت داخل گیربکس هل بدید تا شافت اون تا انتها بره داخل گیربکس .
    4-با رعایت احتیاط و دقت موتور رو استارت بزنید تا وضعیت صدا و تاب فلایویل رو مشاهده کنید.

البته این تست رو من قبلا برای فهمیدن تاب توربین انجام دادم و در صورتی که مثلا خودرو لرزش داشته باشه و شک به تاب داشتن توربین خودرو داشته باشید میتونید با انجام این تست از لنگی و عدم بالانس توربین اطمینان پیدا کنید.
    البته در دور آرام و با دقت زیاد میشه تا حدی میزان لنگی فلایویل رو هم تخمین زد.
    نکته :در صورتی که صدا از داخل گیربکس باشه و یا صدا فقط از توربین باشه در این حالت صدای اضافه شنیده نخواهد شد.

اگر سینی جلو رو باز کنید که میتونید بدون باز کردن پیچهای گیربکس به موتور اونها رو خارج کنید ولی اگر میخواهید به ترکیب ماشین دست نزنید همانطور که استاد camaro lt فرمودند عمل بفرمایید.

فقط باز هم احتیاط رو در تمامی مراحل فراموش نکنید.
    ضمنا پس از خارج کردن موتور و گیربکس حتما تا جایی که میتونید کاسه نمدها و واشرجات (هلالی ته میل لنگ و واشر کارتل و پولکیهای سیلندر و ...) و سایر مواردی که حالا بهتر در دسترس شما قرار گرفتن رو بررسی کنید و کلیه موارد مشکوک رو تعویض کنید و در تعویض واشرجات هم حتما نمونه اصلی تهیه کنید.
    Last edited by MJ1970; 01-07-2016 at 08:51.

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اینکه پیچهای فلایول به توربین را باز کنی من دیدم مشکلی ایجاد نمیشه و بعد از باز کردن پیچهای فلایول به توربین ماشین را روشن کنید (ماشین در چاله قرار بگیره ) بعد فلایول اگر تاب داشته باشه هنگام چرخش یه صدای جیر جیر یا تق تق میده یا یه حالت لگد زدن به توربین میزنه

اگر هم تاب داشته باشه ماشین را که روشن میکنیم اتاق خودرو لرزش داره یا فلایول تابداره یا پیچهای متصل فلایول به توربین شل شده و تنظیم نیست

اگر هم خواستید قبل پیاده کردن گیربکس و توربین نحوه تست توربین و گیربکس را طبق چیزی که جنرال موتور گفته بگم شاید کمکی بشه

فلایویل خودرو مورد نظر در صورتی که تاب هم داشته باشه نمیتونه باعث لرزش اتاق ماشین بشه(در زمانی که توربین از اون جدا میشه).

طراحی اتصالات توربین به فلایویل هم اصلا جایی برای تنطیم نداره و به طور استاندارد کالیبره ساخته شده و با نصب پیچ و مهره استاندارد هیچ گونه جایی برای تنطیم وجود نخواهد داشت
    .

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور من از لرزش اتاق زمانی هست که فلایول به تروک کانورتر نصبه هست و ماشین را روشن میکنیم در حالت ماشین بدون حرکت و پیچهای متصل به هم هنوز باز نشده من تجربه را داشتم

بنده منظورم تنظیم GAP فاصله پیچهای اتصال این دوقطعه هست طراحی اتصالات تورک کانورتر به فلایول چیزی که جنرال موتور گفته تنظیم میشه و با واشر بندی میشه تنظیم کرد ولی کلا نباید از واشربندی استفاده بسه البته اگر اندازه استاندارد را بدونید چون در این چند سال ممکنه از تنظیم خارج بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این عکس فاصله GAP قسمت A ,و B -با هم فرق داره قسمتA باید اندازش بیشتر از قسمت B باشه

باز هر طور دوستان صلاح میدونند

14. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سه تا پیچی که توربین را به فلایویل وصل کرده بودند را باز کردم و همان طور که فرمودید توربین را مقداری به عقب هل دادم توربین آزاد شد طوری که میشه با دست چرخوندش
    وقتی که با دست توربین را میچرخونم علاوه بر صدای روغن صدای فلز هم به گوش میرسه اینطور به نظر میاد که قسمتی از یاتاقان شکسته و داخل توربین افتاده
    ماشین را روشن کردم صدای مد نظر دیگه نمیاد فلایویل الان که به توربین وصل نیست لنگی اش به همان مقدار هست که توربین بهش وصل بود
    یک سوال در مورد لوازم اویل پمپ گیربکس ، یدکی اش را بصورت کیت تهیه کنم یا فقط بوش را تعویض کنم؟ یا تا پمپ اوراق نشه نمیشه نظری داد

موتور پیاده و کارتل باز میشه به نظرتون بهتر نیست اویل پمپ موتور را هم سرویس بشه نکته خاصی در این مورد هست بی زحمت راهنماییم کنید. با تشکر

16. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی توربین را به عقب هل دادین بین توربین وپمپ روغن با دست و از قسمت زیر امتحا ن کنید ایا فاصله بین این دوقطعه زیاد ه یا کمه؟

معمولا انگشت دست بین توربین وپمپ روغن گیربکس نباید رد بشه =

18. 4 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سه تا پیچی که توربین را به فلایویل وصل کرده بودند را باز کردم و همان طور که فرمودید توربین را مقداری به عقب هل دادم توربین آزاد شد طوری که میشه با دست چرخوندش
    وقتی که با دست توربین را میچرخونم علاوه بر صدای روغن صدای فلز هم به گوش میرسه اینطور به نظر میاد که قسمتی از یاتاقان شکسته و داخل توربین افتاده
    ماشین را روشن کردم صدای مد نظر دیگه نمیاد فلایویل الان که به توربین وصل نیست لنگی اش به همان مقدار هست که توربین بهش وصل بود
    یک سوال در مورد لوازم اویل پمپ گیربکس ، یدکی اش را بصورت کیت تهیه کنم یا فقط بوش را تعویض کنم؟ یا تا پمپ اوراق نشه نمیشه نظری داد

موتور پیاده و کارتل باز میشه به نظرتون بهتر نیست اویل پمپ موتور را هم سرویس بشه نکته خاصی در این مورد هست بی زحمت راهنماییم کنید. با تشکر
    با توجه کارایی توربین و وضعیتی که داره ، مسلما باید تعویض بشه.
    پمپ روغن گیربکس را باز کنید و وضعیت دنده های پمپ و بخش هلالی شکل واسط بین دو دنده را بررسی کنید

اگر این بخش هلالی شکل فرسودگی شدید داشت و لبه زده بود( مثل لبه زدن سیلندر) باید کل پمپ تعویض بشه چون مقدار فرار روغن بیش از حد خواهد بود و قدرت گیربکس کم میشه.

در مورد پمپ روغن موتور، اگر زمان استارت زدن چراغ خیلی دیر خاموش میشد ( با فرض اینکه فشنگی روغن سالم، مقدار و کیفیت روغن مناسب باشه) پس باید تعویض کنید.

زمان تعمیر موتور کامل پمپ روغن موتور حتما باید تعویض بشه؛ اما در غیر این صورت اگر کمبود فشار نداشت و مقدار روغن مناسبی به سرسیلندر و روی اسبکها فرستاده میشد، نیازی به تعویض نیست و فقط یک بررسی فیلتر روغن پمپ کافیه.

فلایویل را باز کنید و با استفاده از پرس و فشار ملایم تا حد امکان تابگیری کنید. با وجود داشتن امکاناتی مثل ماشین تراش و پرس هیدرولیک انجام این کار خیلی راحت هست.

20. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •