دوستان الان بهرتين سيستم موجود در بازار بدون توجه به قيمت كدومه؟ و به صرفه ترين كدام؟
دوستان الان بهرتين سيستم موجود در بازار بدون توجه به قيمت كدومه؟ و به صرفه ترين كدام؟
مدل 1340 از هر لحاظ خوبه ولي زود داغ ميكنه وچون فنش در پشت است و وقتي ال سي دي باز است جلوي فن را مي گيرد و داغ مي كند وبه همين علت باد به پايين ميرود واگر روي پا باشد سريع احساس سوختن ميكنيد البته ايرادات ديگري نيز دارد ولي قابل چشم پوشي است و مشكل بزرگش داغ كردن است به علت طراحي بد جاي فن
اگر داغ شدن زياد براي شما مهم نيست و زياد لپ تاپ را روي پا قرار نمي دهيد لپ تاپ تقريبا مناسبي است البته همان طور كه استاد عزيز pami_wega فرمودند با سري fw قابل مقايسه نيست
Last edited by sat_mah_sat; 12-08-2009 at 09:50.
رفیق گلم سیپیوش خیلی ضعیفه
رتبه 36 رو داره البته از مگاهرتزش مشخصه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون فکری که میکردم شد!!!
جالبه![]()
fw46 نیومد؟ امیدوارم تا شهریور اوضاعش عادی بشه و بتونم یکی با قیمت مناسب پیدا کنم.
با قیمت حداکثر 1،550،000 (قیمت ایران رهجو)بهترین وایو 13 یا 14 یا 15 اینچ موجود چی است؟ گرافیک مهم نیست،بیشتر سی پی یو برام اهمیت داره
با تعریف هایی که از ایران رهجو شنیدم تصمیم دارم فقط از ایران رهجو بخرم
واقعا شانس منه . پولم رو دستم داره باد میکنه
تا کی باید منتطر بمونم !!
هر روز هوس میکنم برم 1225 رو بگیرمو خیالمو راحت کنم و قید ال سی دی رو بزنم .
لا اقل اگه میدونستیم دقیقا کی میاد خیلی خوب بود ولی هیچی معلوم نیست ممکنه 1 ماه دیگه هم نیاد .
هر دفعه هم که زنگ میزنی میگن 10 روز دیگه .
دوستان یکی جواب بده :
از کجا بفهمم که لپ تاپی که می خوام بخرم سالمه(یا آکبنده)؟ یعنی چه چیزایی رو باید موقع خرید تست کنم؟
اگه خواستی بگیری 490 رو بگیر بیخیال full hd و بلوری باید بشی کیفیت lcd خیلی مهمه
من اگه ببینم قیمتشو ببرن بالا ممکنه 100 زیر قیمت بفروشم 1640 رو با گرافیک 4670 بگیرمچون هنوزم اون مدلو بیشتر دوست دارم!
![]()
سلام دوستان می خواستم ببینم توی سونی ها همچین کانفیگی هست:
cpu 2.6 به بالا با کش بالا
گرافیک پایین باشه مهم نیست چون بازی نمی کنم اما اینتل نباشه از g force ها باشه
lcd 16 اینچ به پایین با کیفیت خوب اگه full Hd بود که بهتر
ram 4 به بالا البته زیاد مهم نیست چون قابل آپگریده
بقیه قطعات مهم نیست
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی می خوام که قیمتش تا 1450 باشه و گرافیک بالا خیلی برام مهمه!
سری USA هم باشه دیگه
ممنون
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)