سلام بچه ها من میخوام نرم افزار ورد رو دانلود کنم کسی لینکی چیزی نداره بزاره تا من دان کنم
سلام بچه ها من میخوام نرم افزار ورد رو دانلود کنم کسی لینکی چیزی نداره بزاره تا من دان کنم
با سلام
یه مشکل عجیب برام پیش اومده. ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.
راستش فایل ووردی که نوشتم، توش یه سری فرمول با استفاده از Microsoft Equation 3 نوشتم و Save کردم. هیچ مشکلی هم نبود. قبل از Save کردن فایلمو نگاه کردمو ایرادی نداشت. فرداش اومدم فایلو باز کردم و تصمیم گرفتم که فرمولشو ادیت کنم. امّا وقتی روی فرمول نوشته شده دبل کلیک می کنم، صفحه ی Microsoft Equation 3 باز می شه. امّا فرمول عوض می شه و یه فرمول دیگه ای میاد که اصلاً نمی دونم چیه! یه رابطه ی ریاضی که من ونو ننوشتم! وقتی هم پنجره ی Microsoft Equation 3 را می بندم، فرمول جدید جایگزین فرمول قبلی می شه و باید Undo کنم تا فرمول قبلیمو ببینم. این فایل وورد من، شامل بیش از 1000 تا فرموله که باید همش یه تغییراتی بکنه و امکان دوباره نوشتن همشون از اوّل وجود نداره. آخه فرمولهای طولانی ای هم هستن. خواهشن اگه کسی می تونه این مشکلو حل کنه، بهم بگه. زحمت 6 ماهم داره به فنا می ره. پیشاپیش ممنونم ازتون :-(
سلام بچه ها خوبین
من تو وورد 2013 میخام کادر بذارم واسه نوشته هام ولی نمیتونم اون قسمتی که باید بذارمو پیدا کنم ...ویندوز عوض کرده بودمو دوباره افیس رو نصب کردم ...قبلا اینجور نبود ینی راحت کادر میذاشتم
دلیلش چیه؟ درست نصب نشده؟ میشه کمکم کنین؟
سلام من چجوری توی word برا هر صفحه یه کادر جدا بزارم
هر کاری میکنم یه کادر میوفته رو همه صفحاتم![]()
سلام
چیکار باید کنم که همه نوشته هام دقیقا رو یک سطر باشند
همون قسمت justify فکر کنم باید باشه و کلا اون 4 تا مربع ها چجوری باید باشه تو قسمت paragraph
راه اصولی چجوریه ؟
عاقاااا یه برگه آچار رو چطوری میشه یه جوری از وسط صفحه اتوماتیک یه خط انداخت ؟ چون میخوام ببرمش . الان دستی از وسط تا میکنم بعد میبرم خسته کننده میشه چون چند برگه هست و همیشه هم گاهی وقتا لازم میشه چاپشون میکنم.
حاشیه های سمت راست و چپ رو تنظیم کن (مساوی)
بعدی برو تو قسمت column
یه ستون دو ستونه ای تعریف کن خودش خط می اندازه
اگر ننداخت تو option ستون برو و تیک بزن که خط بگذاره
حاشیه های سمت راست و چپ رو تنظیم کن (مساوی)
بعدی برو تو قسمت column
یه ستون دو ستونه ای تعریف کن خودش خط می اندازه
اگر ننداخت تو option ستون برو و تیک بزن که خط بگذاره
برو تو تورنت و اونجا دانلود کن
فایلی که ساختی بیش از اندازه بزرگ شده. صفحات رو تقسیم کن و هر چند صفحه رو یه فایل کن. در ضمن تو اون پارتیشینی که این فایل نشسته ببین حجم کافی داری.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)