تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 922 از 1045 اولاول ... 4228228729129189199209219229239249259269329721022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,211 به 9,220 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام بچه ها من میخوام نرم افزار ورد رو دانلود کنم کسی لینکی چیزی نداره بزاره تا من دان کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام
    یه مشکل عجیب برام پیش اومده. ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.
    راستش فایل ووردی که نوشتم، توش یه سری فرمول با استفاده از Microsoft Equation 3 نوشتم و Save کردم. هیچ مشکلی هم نبود. قبل از Save کردن فایلمو نگاه کردمو ایرادی نداشت. فرداش اومدم فایلو باز کردم و تصمیم گرفتم که فرمولشو ادیت کنم. امّا وقتی روی فرمول نوشته شده دبل کلیک می کنم، صفحه ی Microsoft Equation 3 باز می شه. امّا فرمول عوض می شه و یه فرمول دیگه ای میاد که اصلاً نمی دونم چیه! یه رابطه ی ریاضی که من ونو ننوشتم! وقتی هم پنجره ی Microsoft Equation 3 را می بندم، فرمول جدید جایگزین فرمول قبلی می شه و باید Undo کنم تا فرمول قبلیمو ببینم. این فایل وورد من، شامل بیش از 1000 تا فرموله که باید همش یه تغییراتی بکنه و امکان دوباره نوشتن همشون از اوّل وجود نداره. آخه فرمولهای طولانی ای هم هستن. خواهشن اگه کسی می تونه این مشکلو حل کنه، بهم بگه. زحمت 6 ماهم داره به فنا می ره. پیشاپیش ممنونم ازتون :-(

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام بچه ها خوبین
    من تو وورد 2013 میخام کادر بذارم واسه نوشته هام ولی نمیتونم اون قسمتی که باید بذارمو پیدا کنم ...ویندوز عوض کرده بودمو دوباره افیس رو نصب کردم ...قبلا اینجور نبود ینی راحت کادر میذاشتم
    دلیلش چیه؟ درست نصب نشده؟ میشه کمکم کنین؟

داره خودمونی میشه amir_x3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من چجوری توی word برا هر صفحه یه کادر جدا بزارم
    هر کاری میکنم یه کادر میوفته رو همه صفحاتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

چیکار باید کنم که همه نوشته هام دقیقا رو یک سطر باشند
    همون قسمت justify فکر کنم باید باشه و کلا اون 4 تا مربع ها چجوری باید باشه تو قسمت paragraph
    راه اصولی چجوریه ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

عاقاااا یه برگه آچار رو چطوری میشه یه جوری از وسط صفحه اتوماتیک یه خط انداخت ؟ چون میخوام ببرمش . الان دستی از وسط تا میکنم بعد میبرم خسته کننده میشه چون چند برگه هست و همیشه هم گاهی وقتا لازم میشه چاپشون میکنم.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عاقاااا یه برگه آچار رو چطوری میشه یه جوری از وسط صفحه اتوماتیک یه خط انداخت ؟ چون میخوام ببرمش . الان دستی از وسط تا میکنم بعد میبرم خسته کننده میشه چون چند برگه هست و همیشه هم گاهی وقتا لازم میشه چاپشون میکنم.
    حاشیه های سمت راست و چپ رو تنظیم کن (مساوی)
    بعدی برو تو قسمت column
    یه ستون دو ستونه ای تعریف کن خودش خط می اندازه
    اگر ننداخت تو option ستون برو و تیک بزن که خط بگذاره

8. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حاشیه های سمت راست و چپ رو تنظیم کن (مساوی)
    بعدی برو تو قسمت column
    یه ستون دو ستونه ای تعریف کن خودش خط می اندازه
    اگر ننداخت تو option ستون برو و تیک بزن که خط بگذاره

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بچه ها من میخوام نرم افزار ورد رو دانلود کنم کسی لینکی چیزی نداره بزاره تا من دان کنم
    برو تو تورنت و اونجا دانلود کن

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    یه مشکل عجیب برام پیش اومده. ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.
    راستش فایل ووردی که نوشتم، توش یه سری فرمول با استفاده از Microsoft Equation 3 نوشتم و Save کردم. هیچ مشکلی هم نبود. قبل از Save کردن فایلمو نگاه کردمو ایرادی نداشت. فرداش اومدم فایلو باز کردم و تصمیم گرفتم که فرمولشو ادیت کنم. امّا وقتی روی فرمول نوشته شده دبل کلیک می کنم، صفحه ی Microsoft Equation 3 باز می شه. امّا فرمول عوض می شه و یه فرمول دیگه ای میاد که اصلاً نمی دونم چیه! یه رابطه ی ریاضی که من ونو ننوشتم! وقتی هم پنجره ی Microsoft Equation 3 را می بندم، فرمول جدید جایگزین فرمول قبلی می شه و باید Undo کنم تا فرمول قبلیمو ببینم. این فایل وورد من، شامل بیش از 1000 تا فرموله که باید همش یه تغییراتی بکنه و امکان دوباره نوشتن همشون از اوّل وجود نداره. آخه فرمولهای طولانی ای هم هستن. خواهشن اگه کسی می تونه این مشکلو حل کنه، بهم بگه. زحمت 6 ماهم داره به فنا می ره. پیشاپیش ممنونم ازتون :-(
    فایلی که ساختی بیش از اندازه بزرگ شده. صفحات رو تقسیم کن و هر چند صفحه رو یه فایل کن. در ضمن تو اون پارتیشینی که این فایل نشسته ببین حجم کافی داری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •