به نظرتون کیفیت 600D در مقایسه با 7D چگونه هست ؟
به نظرتون کیفیت 600D در مقایسه با 7D چگونه هست ؟
بخش عمده ی کیفیت خروجی به لنز بستگی دارد دوست گرامی نه به بدنه .
فقط در بعضی عملکرد های متفاوت مثل عکاسی حیات وحش یا غیره ست که تفاوت بدنه ها آشکار خواهد شد .
امروز بنده با 7 دی مطمئنا بیش از 2 هزار شات زدم برای پرنده گرافی ( 2 عدد مموری 16 گیگ پر شد ) که حتی با توجه به سیستم فوکوس و عکاسی پیاپی بهتر این بدنه نسبت به بدنه های انتری لول باز هم فقط تعدادی از آنها کیفیت نهایی مورد نظر را داشتند . حال با توجه به لنز مورد استفاده یعنی 400 دیاف 2.8 و تله کانورتر 1.4 در شرایط حیات وحش اگر همین لنز روی فرضا 50 دی نصب شده بود شاید هیچ خروجی مناسبی نداشتم !! اما اگر برای پرتره گرافی بود احتمالا دو بدنه با یک لنز همسان هیچ تفاوتی نداشتند . اما در موارد عادی و شرایط یکسان تفاوت در خروجی ها به لنز دوربین بستگی دارد .
شاد باشید و بیشتر به فکر لنز باشید تا بدنه .
دوستان بين فوجي f500 و سوني hx7 كدومشون واسه نيازهاي من مناسبتره؟ اولا كيفيت بدنه بالا باشه و چند سالي واسم كار كنه و كيفيت عكساش تو روز و محيط هاي كم نور خوب باشه فيلمبرداريش خوب باشه زوم هم اگه از كيفيتش كم نشه بالاتر باشه بهتره و اگه بشه باهاش از اجسام متحرك با كيفيت بالا عكس گرفت خيلي خوب ميشه كلا مزايا و معايب جفت دوربينا رو بگين ممنون ميشم دمتون گرم.
سلام دوستان
میشه قیمت روز 7D و 60D رو لطف کنید؟
ببخشید میشه قیمت روز w390 سونی 'گرفتم روش زده
made in japan
میخواستم ببینم ایا اصلا ژاپنیش وجود داره یا الکی زده
Last edited by irainian; 12-05-2011 at 15:38.
بچه ها من میخام از بین دو مدل Fujifilm FinePix AV200 و AX300 یکی را بخرم .
تمام اینترنت را هم زیرو رو کردم که حداقل چند تا سمپل از کیفیت عکاسی و فیلمبرداری این گوشی پیدا کنم که نتونستم .
کسی میتونه در این زمینه کمک کنه ؟
توی تصاویر گوگل سرچ کنید :
Fujifilm FinePix AV 200 sample picture
یا ...
قطعا نتیجه می گیرید![]()
تمام گوگل را زیرو رو کردم ولی هیچی پیدا نکردم .
جالا دقیقا همین مدل هم نه ولی مدلی از فوجی فیلم که کیفیت عکس یا فیلمش شبیه این باشه هم خوبه . میخام ببینم کیفیت عکساش چه طوره .
ممنون میشم تو این زمینه کمک کنید .
دوربینی مثل sx230 که حالا جی پی اس داره چطور میشه از جی پی اسش استفاده کرده؟مثلا اگه جی پی اسش فعال باشه باهاش عکس بگیری فقط طول و عرض جغرافایی محل گرفته شدن عکس رو نشون میده؟هیچ قابلیت دیگه ای نداره.
7D بین 1950 تا 2050 برای بدنهمیشه قیمت روز 7D و 60D رو لطف کنید؟
60D هم 1400 تا 1500 برای بدنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)