دوست عزيز اين طور كه معلومه من نميتونم كمكت كنم
دوست عزيز اين طور كه معلومه من نميتونم كمكت كنم
Last edited by MAHDIAGENT47; 19-01-2010 at 00:35.
بازی Gears of war را قبلا رو سیستمم بازی کردم ولی الان دوباره نصب کردم و پیغام زیر را می ده بازهم پاک و نصب کردم ولی نمیشه:
D:\Program Files\GAMESPOT - Gears of war\Gears of war\binaries\wargame-g4wlive.exe: you cannot run the game with modified executable code.Please reinstall the game.
خواهشا یه سرچی بکنید!!!
همین صفخه قبل توی پست 9272 جوابتون هست...
چندماهه که pes2009 گرفتم.مدتیه که سیو هام خراب میشن.مثلا وقتی میخوام مسترلیگ رو لود کنم از ظاهر سیو هام مشخصه که خراب شدن وبعد از لود از بازی میاد بیرون و ارور میده.حتی یه فوتبال دیگه گرفتم ولی بارم ارور داد
شما با دانلود این فایل و اپدیت Microsoft Dot.Net framework ببین کارت راه نمی افته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیالت رو راحت کتم گرافیک این بازی یه چیزی شبیه gear of war وحتی یه ذره بالاتر هست که گرافیک شما برای این بازی ضعیفه...
لطفا در تاپیک خود بازی مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم لطفا در قسمت خودش مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید فکر نمی کنم بخش معرفی نرم افزار هیچ ربطی به پرسیدن سوال داشته باشه که برا من لینکشو گذاشتین...
کسی جواب ما رو نمیده
دوست عزيز از چه شركتيه بازيت ؟! از يه شركت ديگه بگير امتحان كن احتمال زياد مشكل از بازيه . كركت رو هم عوض كن
سلام
آقا ما هم یه مشکلی پیا کردیم
Assasins creed رو دارم بازی میکنم یه دفعه وسطهاش گیر میکنه (یعنی همچی می استه + صدا ها)
not responding میشه و میبندمش!
معمولا وقتی 1 ساعت از بازی رو میرم اینجوریه.
ممکنه بخاطر نسخه تقلبی باشه؟
مرسی.
والا فکر کنم از کرک باشه.
من هم عصر تازه oblivion رو نصب کردم به 1 جا که میرسیدم Not responding میشد.
به نظرم 1 کرک دان کن ببین درسا میشه؟؟؟
در ضمن ممکنه cpu شما over heat میشه.
چون میگین بعد از 1 ساعت 1 دفعه گیر میکنه.
برنامه pc prob رو نصب کنین ببینین دمای cpu چنده اون موقع.
چون من 1 مشکل همینجوری با front line داشتم.
آخ که چقدر من پر مشکل بودم و خبر نداشتم :دي
همه بدبختی هایی که کشیدم یادم اومد :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)