با سلام
منظور شما اینه؟
مشخصاتشو روش نوشته!
ولی من تو بازار فعلا ندیدم!
![]()
با سلام
منظور شما اینه؟
مشخصاتشو روش نوشته!
ولی من تو بازار فعلا ندیدم!
![]()
دوستان کسی سوال ما رو جواب نداد؟!![]()
قیمت xbox elite 420 تومانه احتمالا تا چند روز دیگه ارزونتر میشه
نه من این مدل رو نمیگم
اینو میگم..... ماکروسافت قصد داره کنسول xbox360 خودش رو در پکیج جدیدی به همراه دو عدد دسته بیسیم و هارد 250 گیگابایتی و یک نسخه از بازی اورجینال modern warfare 2 و به همراه یک هدست بیسیم قرار بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 348
Last edited by babakeyan; 24-09-2009 at 16:49.
قیمت در ایران اگه بیاد 700 هزار تومان باید باشه در امریکا با قیمت 400 یا 500 دلار عرضه میشه
موفق باشید
این Limited Edition رو الان Amazon میفروشه 399$ ولی بیاد ایران (البته معلوم نیست بیاد اصلاً) قیمتش همون چیزی میشه که دوستان گفتن.نه من این مدل رو نمیگم
اینو میگم..... ماکروسافت قصد داره کنسول xbox360 خودش رو در پکیج جدیدی به همراه دو عدد دسته بیسیم و هارد 250 گیگابایتی و یک نسخه از بازی اورجینال modern warfare 2 و به همراه یک هدست بیسیم قرار بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 348
![]()
خیلی ببخشید این جریان سه چراغه شدن چیه دقیقا و چه جوری میشه حلش کرد؟
اصلا چرا اینجوری میشه؟
2-بازیهای Full HD فرق دارن با بازی های معمولی ؟یعنی اگر من بازیهای معمولی رو با تلویزیون و کابل HD بازی کنم کیفیتشون فرق نداره؟
ممنونم
جای باتری...
سلام دوستان یه سوال دارم خیلی مهمه من یه گیم نت زدم متشکل از 3 x box و 3 lcd من میخوام 2 تا از x box ها رو شبکه کنم که بشه با هم بازی کرد مثلا need for speed دو نفره بازی کنیم من باید چه کار کنم راستی x box من arcade هست سیم لن هم وصل کردم دیگه بقیش با شما متشکرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)