تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 959 اولاول ... 421821871911917918919920921922923924925931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 تاریخ عرضه I Am Alive برای PS3 مشخص شد

بالاخره انتظارها به پایان رسید و مشخص شد عنوان I Am Alive روز 4 آپریل برای کابران PSN به مرحله انتشار خواهد رسید.

طبق خبری که در سایت VG247 اعلام شد، به نقل از Ubisoft، عنوان I Am Alive روز 4 آپریل برای دانلود در PSN در دسترس خواهد بود. Ubisoft اعلام کرده کابرانی که از اشتراک Plus استفاده می کنند، در دو هفته اول عرضه از تخفیف 20 درصدی بهره مند خواهند شد. گرچه هزینه ی دقیق دانلود این عنوان اعلام نشده است، اما با توجه به ارزش گذاری این عنوان توسط Ubisoft Shanghai برای XBLA، که 1200MSP بوده است، انتظار می رود هزینه ای حدود 15 دلار در بر داشته باشد.

I Am Alive که مراحل ساختش را در دو بازه زمانی توسط دو شرکت Dartworks و Ubisoft Shanghai پشت سر گذاشته، اوایل ماه جاری نیز برای X360 منتشر شده است.
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 بایونتا در Anarchy Reigns حضور خواهد داشت

به گزارش فامیتسو، ساحره ی عینکی Platinum Games به عنوان یکی از شخصیت های قابل بازی در Anarchy Reigns حضور خواهد داشت. البته این امکان تنها برای کسانی که در ژاپن اقدام به پیش خرید این بازی نموده اند مهیا است. پیش از این نیز اعلام شده بود که شخصیت جک از بازی Madworld هم یکی از شخصیت های قابل بازی در Anarchy Reigns می باشد. Anarchy Reigns در ماه جولای ( تیر 91 ) برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
    منبع:

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 عنوان جدید Slant Six Games به نام Strata Scavenger معرفی شد

سازنده Resident Evil: Operation Raccoon City، استودیو Slant Six Games اولین IP خود با نام Strata Scavenger را معرفی کرد. در سایت Slant Six Games، یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این عنوان ساخته شد که درباره‌ی این عنوان می‌گوید:" اگرچه ترجیح می‌دهیم در حال حاضر اطلاعات چندانی درباره‌ي بازی ندهیم، اما باید عنوان کنیم که Strata Scavenger اولین IP ساخت خودمان است و ما خیلی به آن توجه می‌کنیم. شرکت Canada Media Fund نیز به دلیل وجود خلاقیت در بازی، با افتخار تصمیم گرفت که ناشر این عنوان باشد. Strata Scavenger در سال 2013 عرضه خواهد شد." هم‌چنین، یکConcept Art از این عنوان منتشر شد که می‌توانید در پایین این خبر آن را مشاهده کنید. نقد و بررسی‌های آخرین عنوان این استودیو یعنی Resident Evil: Operation Raccoon City نیز منتشر شد و متاسفانه نتوانست به نمرات خوبی دست یابد. برای دیدن نمرات، می‌توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.

منبع:

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 از باکس آرت Darksiders 2 رونمایی شد

اخیرا THQ از باکس آرت عنوان جدید خود , Darksiders 2 رو نمایی کرد . Darksiders 2 بازی با سبک اکشن ادونچر که در تاریخ 26 ژوئن برای سه پلتفورم معمول عرضه خواهد شد البته هنوز نسخه Wii U آن تایید نشده است اما شایعه شده است که این بازی برای Wii U هم منتشر خواهد شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع:

5. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 اولین تصویر از آرمور N7 بازی FFXIII-2 منتشر شد

مجله ژاپنی فامیتسو ( Famitsu ) در شماره اخیر خود تصویری از DLC بازی FFXIII منتشر کرد که در آن دو شخصیت Noel و Serah را با آرمور معروف کاپیتان شپرد که به N7 معروف است میبینیم . پیش از این نیز تایید شده بود که این آرمور در این DLC وجود خواهد داشتکه تصویر آن را در پایین مشاهده میکنید .
    این DLC در تاریخ 27 مارچ برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
    منبع:

7. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 شایعه:The Witcher 2 برای PS3 هم عرضه میشود

The Witcher 2 بازی بود که سال پیش برای PC عرضه شد و توانست موفقیت های زیادی نیز کسب کند . پس از آن , استودیوی سازنده بازی , CD Projekt , تایید کرد که این بازی به صورت انحصاری برای کنسول X360 هم عرضه خواهد شد و هم اکنون نیز این استودیو مشغول کار بر روی این نسخه است اما به تازگی سایت "XtraLife.es" این بازی را برای کنسول PS3 برای پیش فروش گذاشته است و این در حالی است که CD Projekt تا کنون هیچ صحبتی از عرضه این بازی برای این کنسول نکرده است .
    منبع این خبر ( GamePour ) بیان کرده است که صحت این شایعه را از این استودیو پرسیده است و باید منتظر ماند و دید که CD Projekt و مایکروسافت چه عکس العملی نشان خواهند داد . شما میتوانید تصویر صفحه این پیش فروش را در پایین مشاهده کنید .
    منبع:

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 استودیو Grasshoper از Shadows of the Damned 2 می‌گوید

استودیو ژاپنی Grasshoper به‌طور جدی تصمیم به ساخت ادامه‌ی عنوان قبلی خود، Shadows of the Damned را دارد. ناشر این عنوان یعنی شرکت Electronic Arts کمی نسبت به این عمل ابراز علاقه کرده و به نظر می‌رسد در آینده شاهد نسخه‌ی دومی از این اثر هستیم. عنوان Shadows of the Damned سال قبل منتشر شد. از سازندگان این اثر، می‌توان به سودا 51، سازنده عنوان No More Heroes، شینجی میکامی، سازنده سری معروف Resident Evil و Akira Yamaoka، موسیقی‌دان معروف که ساندترک‌های عنوان Silent Hill را ساخته است، اشاره کرد. SotD توانست به نمرات خوبی دست پیدا کند اما استقبال نه چندان خوب این بازی، دست سازندگان این اثر را برای ساخت یک ادامه تا حدی بست. SotD توانست مقام سی و یکم در UK Charts دست پیدا کند و در ماه اول به فروش 24,000 نسخه‌ای دست پیدا کرد. Goichi Suda، معروف به سودا 51، نسبت به این موضوع ابراز پشیمانی کرد و نظر خود را درباره‌ی فروش کم بازی این گونه بیان می‌کند:" من فکر می‌کنم موفقیت یک IP جدید کار بسیار سختی است. شما نیاز به یک پشتیبان قوی دارید تا یک IP جدید، به فروش قابل قبولی دست پیدا کند. متاسفانه،این اثر نتوانست انتظارات ما را برآورده کند." بعد از این واقعه، این استودیو سعی کرد که روی عناوین کوچک تری کار کند که از بین آن‌ها می‌توان به Sine Mora، یک عنوان شوتر که در XBL عرضه می‌شود، اشاره کرد که با همکاری شرکت Digital Reality در دست ساخت است. سایت Eirogamer از Yamaoka درباره فروش کم این اثر پرسید اما او این گونه پاسخ داد:"من به فکر ساخت نسخه‌ی دوم بازی هستم." و ادامه داد:" من نمی‌توانم به شما اطلاعاتی بدهم، اما از ته دل مشتاقم." این سایت نظرش را راجب واکنش EA نسبت به این موضوع پرسید و او جواب داد:" شاید!" و ادامه داد:" خب، چرا که نه؟"
    منبع:

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 Sakaguchi: عناوین نقش آفرینی شرقی داستان محور هستند

Sakaguchi در مصاحبه با Nintendo Gamer گفت: بسیاری از عناوین نقش‌آفرینی غربی بجای داستان روی خلق یک دنیا متمرکز شده‌اند و به بازی‌باز آزادی عمل بسیار گسترده را هدیه می‌دهند. من فکر می‌کنم که جذابیت نقش‌آفرینی‌های ژاپنی نسبت به نمونه‌های غربی بخاطر احساسی است که مردم به تفاوت‌های موجود در ساختار آنها دارند. علی‌رغم اعتقادی که Sakaguchi به ساختار ژاپنی دارد، عناوین داستان محور، آخرین ساخته Mistwalker یعنی عنوان The Last Story، دو تا از خصوصیت‌های بارز عناوین JRPG را بواسطه تغییر گیم‌پلی تکراری و خسته کننده و همچنین ایجاد قابلیت رد کردن سریع میان پرده‌ها، کنار گذاشته است. البته وی اعتقاد ندارد که JRPG‌های سنتی به پایان راه خود رسیده‌اند. وی گفت: من فکر می‌کنم که شما صرفاً با استفاده از المان‌های سنتی عناوین RPG می‌توانید بازیی سرگرم کننده و جذاب بسازید. "ما هم داستان‌های دوران کهن را داریم و هم داستان‌های مدرن و امروزی، من فکر می‌کنم دقیقاً به همین ترتیب راه‌های مختلف و زیادی برای اینکه یک بازی بتواند جذاب باشد، وجود دارد". براستی، در حالی که The Last Story فرمول‌های کلاسیک عناوین JRPG را با تغییراتی ابتکاری دگرگون کرده است، Sakaguchi تمامی جنبه‌های عناوین موفق نقش آفرینی غربی را نمی‌تواند تأیید کند. وی گفت: گشت و گذار در محیط‌های وسیع اغلب جزو خصوصیات عناوین نقش آفرینی غربی به شمار می‌رود، اما ما تصمیم گرفتیم که از زمان لازم برای گشت و گذار در قسمت‌های مختلف بازی بکاهیم و در عوض چیزی بسازیم که کمی موزون تر و سریعتر پیش برود، ما سعی کردیم که حس و حال بودن در یک ترن هوایی را به بازی بدهیم. اگرچه، Sakaguchi به پیشرفته بودن تکنولوژی‌های بکار رفته در ساخت عناوین غربی اذعان دارد. او گفت: به طور خاص در زمینه گرافیک، عناوین غربی پیشرفت وحشت آوری را به خود دیده‌اند. من احساس میکنم که عناوین ژاپنی هنگامی که گرافیک‌های سه بعدی برای اولین بار در عناوین RPG استفاده می‌شد نمونه‌های ژاپنی بهتر از نمونه‌های غربی خود بودند. مانند چیزی که در FF7 دیدیم، اما هم اکنون شما می‌توانید بگویید که عناوین نقش آفرینی ژاپنی چندان برای گرافیکشان ستوده نمی‌شوند. از وی پرسیده شد که آینده بازی‌ها را چگونه می‌بیند، Sakaguchi پاسخ داد: من فکر می‌کنم که عناوین موجود در سایت‌های اجتماعی و بازی‌های موجود برای دستگاه‌های قابل حمل گوی سبقت را از سایرین بربایند. وی گفت: من فکر میکنم که این بازی‌ها بتدریج پیچیده‌تر شده و ابعاد وسیعتری پیدا کنند. من حدس میزنم اتفاقی مشابه جایگزینی دستگاه‌های آرکید با کنسول‌های خانگی ( که قدرتشان نیز لزوماً به اندازه دستگاه‌های آرکید نبود‌) را دوباره شاهد باشیم. "ما شاهد بودیم که بازی‌ها از دستگاه‌های آرکید به سمت اتاق‌های نشیمن حرکت کردند و هم اکنون شاهد خروج آنها از اتاق‌های نشیمن هستیم، در حالی که به عناوین قابل حمل و بخصوص بازی‌های آنلاین تبدیل می‌شوند. مکانی که شما بازی می‌کنید همان جایی است که شما اراده خواهید کرد، و ما کمتر و کمتر افرادی را خواهیم دید که برای بازی کردن به مدت طولانی در یک گوشه آرام می‌نشینند. من فکر می‌کنم همانطور که این دسته از بازی‌ها با سایر ایده‌های نو و مکمل همراه می‌شوند - مثلاً به افرادی که آنلاین هستند اجازه دهید تا در انجام بازی به شما کمک کنند، حتی اگر شما هیچ کاری برای پیشبرد بازی انجام ندهید- ممکن است که ما این نوع بازی‌ها را در ابعاد بزرگتر و وضعیت‌های پیچیده‌تری ببینیم‌" The Last Story اکنون برای منطقه PAL در دسترس است و 3 ماه دیگر نیز در آمریکا عرضه خواهد شد.
    منبع:

11. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 Minecraft در 9 می برای 360 منتشر می شود

Microsoft تایید کرد که نسخه‌ی 360 بازی Minecraft در 9 می (20 اردیبهشت) منتشر می شود.
    مایکروسافت امروز لیستی از بازی های آرکیدی که به زودی بر روی XBL خواهند آمد، منتشر کرد که در آن تاریخ انتشار Minecraft ، Fable Heroes و چند بازی دیگر مشخص شده است.
    لیست کامل این بازی ها به همراه تاریخ انتشار و قیمت آن ها را می توانید در زیر مشاهده کنید :

• Trials Evolution – April 18 -1200 MSP
    • Bloodforge – April 25 -1200 MSP
    • Fable Heroes – May 2 -800 MSP
    • Minecraft 360 – May 9 -1600 MSP

منبع:

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 Splinter Cell 6 به ریشه های سری خود باز می گردد

خانم Jade Raymond رئیس Ubisoft Toronto در مصاحبه‌ای با CVG گفت : Splinter Cell 6 به تم و ویژگی های اصلی سری خود باز خواهد گشت.
    ولی ریموند در ادامه می گوید که بازی عنصر های اکشن و سریع خود را نیز حفظ خواهد کرد.
    او می گوید :‌ قطعا بازی تمامی عنصر های اکشن را خواهد داشت اما ما داریم تلاش می کنیم تا چیزی بیشتر جالب که اتفاقا از ویژگی های اصلی این سری است، به آن اضافه کنیم.
    ریموند همچنین افزود که تمامی تمرکز آن ها در استودیو روی Splinter Cell 6 است ولی نیم نگاهی نیز به ساخت یک آی پی جدید دارند.
    منبع:

14. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •