بقیه بچه ها هم میتونم راهنماییت کنن
ولی اگه Annex مودم رو بزاری روی A کیفیت SNR دانلودت میاد بالاتر
شما اپلود خیلی مصرف نکنی فکر کنم اگه روی Annex A بزاری بهتره![]()
بقیه بچه ها هم میتونم راهنماییت کنن
ولی اگه Annex مودم رو بزاری روی A کیفیت SNR دانلودت میاد بالاتر
شما اپلود خیلی مصرف نکنی فکر کنم اگه روی Annex A بزاری بهتره![]()
سلام دوستان به مشکلی خوردم با شاتل ممنون میشم راهنماییم کنید. من دیروز سفارش سرویس ۱۶ fair رو دادم و امروز صبح تماس گرفتن برای نصب ، موقع بستن خط گفتن خط شما روی ۱۶ نویز داره و تا ۱۴ می کشه .گفتم شما روی ۱۴ بگذارید و راضی ام .گفت سیستم هوشمندمون اجازه نمیده غیر ۱۶ مگ بسته بشه .تو اون حالت snr روی ۱۰ بود گفتم snr بازم جا داره من تا ۶ داشتم و مشکلی نبوده گفت سیستم اجازه نمیده . گفتم حداقل روی ۸ گیمینگ ببندید گفت اول باید ۱۶ تو سیستم ثبت بشه بعد گیمینگو می تونم فعال کنم و باید تا شنبه صبر کنی تا پشتیبان حضوری بیاد . گفتم اصلا نوع سرویسو عوض کنید و روی ۸ بگذارید و باقی پولو برای دوره بعد به حساب اضافه کنید .گفت نمیشه از ماه بعد می تونید . هر تلاشی کردم پشتیبان حضوری نیاد و زودتر کارم راه بیفته قبول نمی کردن .۱۵ تومن پول پشتیبان هم موقع ثبت نام آنلاین زوری ازم گرفته بودن و گفته بودن اگه خودت تونستی نصب کنی ما ۱۵ رو برای دوره بعد به حسابت اضافه می کنیم .
سوالی که از شما دوستان دارم : یعنی الان تمام کسایی که سرویس ۱۶ مگ دارن باید دقیقا خطشون ۱۶ رو بکشه و اگه مثلا تا ۱۴ -۱۵ مگ بکشه این شرکت با اونا قرار داد نمی بنده ؟ ؟
اگه کسی حجم سرویس ۱۶ مگ رو بخواد ولی خطش تا ۱۴ بکشه باید سرویس ۸ مگ با حجم نصف ۱۶ رو بخره؟؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
غلط کردن اولا پول زوری نصب ۱۵ تومن از شما گرفتن دوما ربطی نداره دست مشترک بازه باید هر سرویسی خواست بهش بدن . خط شما اصلا ۴ مگ بکشه وقتی سرویس ۱۶ مگ خریدین باید بهتون بدن و این یعنی اینکه تا ۱۶ مگ میتونن خط رو براتون باز بزارن و پایین تر از اون برمیگرده به مشترک و نمیتونن براتون تعیین تکلیف بکنن. این دو قضیه هیچ ربطی بهم ندارن یه شکایت توپول تو ۱۹۵ بکن ببین چجوری به غلط کردن میوفتن![]()
ممنون بابت راهنمایی
خودم با آزمون و خطا به این تنظیم رسیدم
اینم که گفتی تست میکنم نتیجشو میزارم همینجا
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
مودم من Annex A نداره و فقط Annex L و M داره
چجوریه؟ رو کدومش بزارم؟
شما تیک Annex ها رو کلا بر دار
هم Annex M رو بردار هم Annex L رو بردار
قانونا میوفته رویه Annex A
اگر هم اشتباه نکنم فکر کنم باید زنگ بزنی به پشتیبانی بگی برات رویه Annex A ست کنن
(اول کاری که گفتم رو انجام بده اگه نشد بعد زنگ بزنن)
باشه ممنون. همین کارو میکنم
تا جایی که یادمه پشتیبانی سیستم خودشون رو روی G.dmt تنظیم کرده بود چون کلا چند ماهه snr downstrem رو 10 ثابته تکون نمیخوره
ولی حالا یه تستی میکنم خبرشو همینجا میدم
سرویس من بعد اتمام حجم رسما قطع شد !
قبلا که سرویس آرت داشتم سرعت محدود میشد اما قابل استفاده بود اما الان بر خلاف اون همه تبلیغ که سرویس قطع نمیشه و فلان ... سرویس رو عملا قطع میکنن
جالب اینجاست که تمدبد هم کردم اما تا تاریخ سررسید دوره باز سرویس قطعه و تنها راهش اینه که حجم گیگی 2000 هزار تومن بخرم!
وزارت و تمام شرکتهای ارايه دهندهی اینترنت فقط روی یگ چیز برنامه ریزی میکنند و اون هم روشهای نوین دزدی و غارت کاربران اینترنته
از این دزدی ها زیاد شده
کوچ کنید به مخابرات
ظاهرا از بین isp های مختلف فعلا شاتل بوده که بعد از اتمام حجم اینجوری محدودیت اعمال کرده
ظاهرا محدودیتش هم اینجوره که اول سرعتت پایینه بعد از مدت که میگذره میرسه به 128 کیلوبیت (موقع دانلود) که اثبات کنن از قانون پیروی کردن.
قبلنا یادمه موقع محدودیت سرویس های نامحدود موقع دانلود سرعت بالا بود از میومد رو به پایین و سرعت اسمی . اینجا برعکس شده ظاهرا با این تفاوت که از 0 میرسه به 16 KB![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)