بخش های پشتیبانی فنی و فروش موقتا یکی شده و به اپراتور انتقال یافته ; برای همین کمی تعداد افراد در صف رو بیشتر از گذشته نشون میده , با این وجود مدت زمان انتضار تقریبا 5 دقیقه خواهد بود , کمی صبور باشین
بخش های پشتیبانی فنی و فروش موقتا یکی شده و به اپراتور انتقال یافته ; برای همین کمی تعداد افراد در صف رو بیشتر از گذشته نشون میده , با این وجود مدت زمان انتضار تقریبا 5 دقیقه خواهد بود , کمی صبور باشین
مشکل باز نشدن تب های پنل حداکثر تا چند ساعت آینده مرتفع میشه و هیچ ترافیک یا فشفشه یا نیترویی از پنل قرار نیست حذف بشه.
برای خرید مجدد فشفشه 40G لازم است 30 روز صبر بفرمایید و امکان خرید پشت سرهم این آفر وجود ندارد
برای من سئواله که چطور هایوب بعد از این همه مدت یادش افتاده که کاربرها باید مدرک ارائه بدهند؟!
اه مرده شورشو ببرن . 20000 بار قطع شده امروز . مسخره ها
مطمعنم حتی یه عذرخواهی ساده هم نمیکنن بعدش /.///.و/.و./وو/.![]()
در ضمن هدیه ای که گفته بود با ارایه مدرک میدن هم هیچ خبری نشد .....
احتمالا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بهشون گفته که مدارک همه مشترکین باید کامل باشه ...
یه لینکی هم هست که تو این لینک های وب رتبه سوم ارائه كنندگان برتر خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) رو کسب کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا قطعی زیاد داشتم اما اخرش مجبور شدم بهشون بگم خطم را رو 4 مگ ببندن تا قطعی ها از بین بروند
قبلا 900سرعت دانم بود اما الان 400 شده :(
ای کاش راه دیگه ای هم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)