تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 2605 اولاول ... 421821871911917918919920921922923924925931971102114211921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

تعرفه های SKY انگلستان:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ارزونترینشون:

سرعت: 16 Mb

حجم: نامحدود

تعرفه ماهیانه: £3.75 میشه دور و بر 15 هزار تومان ماهیانه که تازه £3.75 به پول انها هم اندازه ادامس و..

پکیج شامل: Sky TV میشود؟ جواب: بله می شود

تلفن Sky Line چی؟ جواب: بله می شود

اینجاش جالبه شعار زیبای این کمپانی باید طلا گرفت زد تو امضا:

We’ll never limit your usage and we’ll never slow you down

2. 10 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عزیز انقدر تحریک نکن ملت رو میان به جرم تشویش اذهان عمومی میبرنت خب اونجا انگلیسه مهد فساد و بی فرهنگی و جهل و عقب افتادگی و البته پورنوگرافی (که این آخری پایه و اساس اینترنت رو تشکیل میده ) پس چنین خدماتی با این کیفیت و قیمت طبیعیه!

مهم ما (ابر قدرت منطقه و جهان در تمامی راستاها و سطوح) هستیم که این اینترنت (ابزار جاسوسی غرب و جنگ نرم و اینها) با سرعتهای کیلوبایتی دیگه وصلم نمیشه تقریبا شده همون شبکه ملی اطلاعات + یک لیست سفید !

شنیده ها حاکی از آنست که زیرساخت ضمن 10 برابر کردن پهنای باند اینترنت و از جریان خارج کردن تمام ابزارهای فیلترینگ, فایروال ها و ... به زودی! اینترنتی پرسرعت و بدون محدودیت و فیلتر رو به ملت شریف ایران ارائه میده!به زودی همه چیز درست میشه یکم صبر داشته باشید ...

سلام دوستان
    اینترنت من هر ماه واسه چند روز اون مثلث زرده میاد روش و هیچ صفحه ایی رو باز نمیکنه.
    اما با زدن فر-ی گیت مشکلش حل میشه... اگه میشه راهنمایی کنید ببینم چیکار کنم که بدون فر-ی گیت کار کنم
    اقا خیلی مخلصیم
    بعله بنده هم ضمن تبریک آغاز فعالیت شما! پیشنهاد میکنم خیلی از فری گیت استفاده نکنی ملت رو هم تشویق نکنی استفاده کنن اخیرا phishing توسطش کشف شده کلا اکثر این ابزارها (که برای دور زدن فیلترینگ استفاده میشن) مشکلاتی به همراه دارن ...

4. 15 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها نت من دو شب هست از ساعت 4-5 صبح تعطیل میشه سر ظهر میام میبینم اینجوریه مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه ، واسه شما هم همچین مشکلی هست؟

6. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بچه ها نت من دو شب هست از ساعت 4-5 صبح تعطیل میشه سر ظهر میام میبینم اینجوریه مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه ، واسه شما هم همچین مشکلی هست؟
    نه اینطور نیست واسه من .

8. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عله بنده هم ضمن تبریک آغاز فعالیت شما! پیشنهاد میکنم خیلی از فری گیت استفاده نکنی ملت رو هم تشویق نکنی استفاده کنن اخیرا phishing توسطش کشف شده کلا اکثر این ابزارها (که برای دور زدن فیلترینگ استفاده میشن) مشکلاتی به همراه دارن ...

تایید میشه دوستان....

چندجا دیدم که نوشته بود استفاده از فری گیت خطر -- شدن رو به همراه داره یعنی یوزر و پسوورد فیسبوک شما رو میگیرن و اونوقت دیگه واویلا....

10. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

عجب وضع مسخره ای ها / / این شکلک الان دقیقا وضعیت من بود

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

Additional Logon دیگه چه صیغه مشكوكی هست ؟! به محض اینكه این پیغام میاد همون موقع فایروال Comodo‌ هم پیام اتك میده. به همگی توصیه می‌كنم فایر وال كمودو نصب كنن.

13. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان کسی این ارور additional log on رو میگیره یا no internet access (علامت زرد) ؟!

اگه منظورت ملی و همون قطع و وصل شدن های چند دقیقه ای هست آره برای منم از دیشب شروع شده ... مودم خاموش کردن که هیچی مجدد کانفیگ هم کردم بی فایده بود!

تایید میشه دوستان....

چندجا دیدم که نوشته بود استفاده از فری گیت خطر -- شدن رو به همراه داره یعنی یوزر و پسوورد فیسبوک شما رو میگیرن و اونوقت دیگه واویلا....
    شک نکنید که اینطور هست شما رو به یک صفحه مشابه فیسبوک منتقل میکنه و اطلاعاتتون رو میدزده!(البته http)حالا چه مشکلات دیگه ای دارد بماند ...

Additional Logon دیگه چه صیغه مشكوكی هست ؟! به محض اینكه این پیغام میاد همون موقع فایروال Comodo‌ هم پیام اتك میده. به همگی توصیه می‌كنم فایر وال كمودو نصب كنن.
    بله واقعا مشکوکه! البته من پیغام اتک نمیگیرم DNS هست یا ICMP , ... ؟ یه لاگ بذار! کومودو هم خاطره خوبی ازش ندارم درست پاک نمیشد کل فایلهای سیستمی رو خراب کرد!قبلا شنیدم مشکل از مخابرات یا مرکز دیتا هست یا به شبکه ملی مرتبطه نمیدونم ولی آزاردهنده شده! مشابه همین رو زمان انتخابات داشتیم ...

15. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من جمارانم!
    512 نامحدود دارم
    ساعت 9صبح درخواست دادم 1ظهر وصل شد!!!
    برای داخل خوب پینگ میده

ولی اروپا و آمریکاش همون 300 میلی ثانیست
    اگر برای دانلود بخوای بدک نیست.

ولی از مبین نت خیلی بهتره.من مبین داشتم.هم هزینش زیاده هم حجمش کم
    تو جماران فیبر شاتل هم هست.بین این دوتا انتخاب کن.میتونی از تاپیک شاتل هم سوال کنی!البته اگر جداشده باشه!
    دوست عزیز خیلی جالبه منم مرکز مخابراتی جماران هستم.
    از مبین نت هم استفاده میکنم یه 3 سالی هست اول هزینه هاش واسم می صرفید اما الان یکم گرون شده و کیفیتش اصلا خوب نیست
    اگه اینطوری باشه راضیم واقعا به 65 کیلوبایتم اگه ثابت باشه قانع هستم.خیلی لطف کردی.
    فردا می رم درخواست می دم حتما.
    شاتل هم راستیستش چندتا از دوستام دارن راضی نیستن این چون نامحدوده به نظرم گزینه مناسبی اومد

17. این کاربر از aminharirchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این خیلی خوبه من تا الان پینگ داخلی زیر 20 ندیده بودم !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •