تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 4105 اولاول ... 421821871911917918919920921922923924925931971102114211921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره اين آدما رو منم باهاشون برخورد داشتم! روز آخر يكي از اين كاردي هاي دژبان دم در نشسته بود ؛ حالا هيچ وقت دست به من نميزنن كه بخوان بگردن ، اومده ميگه بيا جلو بازديدت كنم! اومده گشته چيزي پيدا نكرده گير داده به خط ريش و لباس و اين چيزا!!!
    زورش ميگيره كسي ميره بيرون . نه كه بيشتر وقتا اونجاست ، زورش ميگيره ما ميريم و ميايم و راحتيم!!!
    یکی از تنها خوبی های که ناجا داره اینکه چیزی به نام دژبان در 90 درصد موارد معنی نداره . واقعا خیلی زور داره یه سرباز بیاد بهت گیر بده من که حتی فکرشم نمیتونم بکنم کلا خدمت تویه پادگان خیلی سخت هست .
    تو یگان ما اصلا چیزی به نام رفاقت با فرمانده وجود نداشت جانشین هم از فرمانده به طرز عجیبی میترسید چه برسه به سربازها . خداییش ترسناک هم بود یه هیکلی داشت که وقتی مدیدیش کپ میکردی !!! قد بالای یک و نود وزن هم داشت یه صد و ده تای !!

2. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من پدرم بازنشسته ارتش هستش.میخواستم ببینم منم میوفتم تو شهر خودمون ؟؟ مدارکو کی باید تحویل بدم ؟تو دوران آموزشی یا بعد از آموزشی ؟
    تو اموزشی میگن هر کی شرایط خاص داره یه نامه از همون ارگان بیاره فکر کنم شما هم میتونی نامه بیاری

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یکی از تنها خوبی های که ناجا داره اینکه چیزی به نام دژبان در 90 درصد موارد معنی نداره . واقعا خیلی زور داره یه سرباز بیاد بهت گیر بده من که حتی فکرشم نمیتونم بکنم کلا خدمت تویه پادگان خیلی سخت هست .
    تو یگان ما اصلا چیزی به نام رفاقت با فرمانده وجود نداشت جانشین هم از فرمانده به طرز عجیبی میترسید چه برسه به سربازها . خداییش ترسناک هم بود یه هیکلی داشت که وقتی مدیدیش کپ میکردی !!! قد بالای یک و نود وزن هم داشت یه صد و ده تای !!
    با اين تفاصير اون غول آخرش بوده
    -
    فرمانده ما هم البته كم كسي نبود . كشتي گير بود كلي هم از اين مدركا رو لباس بود غواصي و چتربازي ، تكاوري ، تيراندازي و چيزاي ديگه ولي خوب آدم باحالي بود.

6. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از تنها خوبی های که ناجا داره اینکه چیزی به نام دژبان در 90 درصد موارد معنی نداره
    البته دژبان ناجا توی سطح شهر خیلی چرخ میزنه و گیر الکی هم زیاد میده (البته بیشتر به چص ماه ها گیر میده ، چون سربازی که بالای 6 ماه توی ناجا خدمت کرده باشه حالا چه کلانتری چه یگان امداد چه راهور چه ... از هیچ کس نمیترسه و حساب نمیبره) ، ضمن اینکه
    بازرسی سربازهای ناجا رو تحت نظر داره ولی خدا رو شکر بازرسی گیر الکی نمیده .

8. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

10. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دفترچه کوفتی رو گرفتم...به نظرتون الان بفرستم کی اعزامم؟

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خدا لعنتشون کنه.
    امروز رفتم کمیسون پزشکی اصلا معاینه انجام نداد فرستاد دوباره برم معاینه بشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    آیا سپاه برا امریه پذیرش میکنه/
    واگه بخوای واسه سپاه امریه بگیری اگه کارت سبز ( کفایت از آموزش ) هم داشته باشی بازم باید بری آموزشی؟
    با تشکر

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واسه تازه واردا ميگم:

به نظر من نه سرماي زياد و نه گرماي زياد رو نميشه تحمل كرد. ما اعزامي برج 89/11 بوديم. يعني به معني واقعي سرما رو با استخونامون لمس كرديم!
    اونم كجا؟ تو بيابوناي كرمان!
    هواي خشك بادهاي سرد - گرد و خاك زياد!
    از سرما صدات ميگيره همون روزاي اول - من تقريبا درشت بودم وقتي رفتم آموزشي وقتي برگشتم 15 كيلو لاغر شده بودم و سياه !!! ساعت 6 صبح رسيدم تهران كه بنده خدا مامانم نزديك بود غش كنه وقتي منو ديد.
    سختي نكشيديم / فقط هواش يكم غير عادي بود و غذاشت.
    شايد كسي باورش نشه ولي من تا 2 هفته هيچي نميخوردم. تازه بعد از دو هفته از ورزارت بهداشت اومدن دوباره پروانه گردش پيتزا فروشي تو پادگان رو بازكردن. ما از فرداش پاتوقمون اونجا بود. هر پيتزا با تمام مخلفات رو ميداد 1500 تومن. يادش بخير!
    تنها چيزي كه از گلو پايين ميرفت اين بود! كه كم كم جون اومد تو تنمون!
    -
    به نظر من سربازي با سربازي فرق داره - مهم اينه كه شرايط سخت رو شما كشيدين يا نه! احد ميدونه ! اونم نيرو دريايي بوده. افسردگي كه روزهاي اول بهت دست ميده زمين و آسمون رو به هم ميدوزه تازه وقتي ببيني همراهت همدردت همقلبت هم افسردگي گرفته و بيخيال داستان تو شده توهم اول بدبختيته ديگه احساس ميكني هيچي واسه از دست دادن نداري!
    -
    من وقتي داشتم ترخيص ميشدم اعزامي هاي جديد اومدن تو پادگان و تو يگان ما. يه مشت بچه!!!!
    بچه هايي كه تا بهش ميگفتي بيا اينجا سركار اخم ميكرد ميگفت برو بابا! من هيچ جا نميام!
    يارو اومده اعلام حضور كرده ميگه من ميخوام فرار كنم ساكش رو جمع كرده كه بره. چون بهش گفتيم بره جوراباشو بشوره وقتي وارد خوابگاه سربازا ميشه!!!!!!
    اينجوري كه پيداست روز به روز دارن آسونترش ميكنن و كمتر سخت ميگيرن!

رس ما رو كشيدن كه - تازه با اينكه مثلا مدرك داشتيم!
    8 روز اردوگاه تو سرما - يك شب درميون خشم شب - يه بار گاز اشكاور انداختن بين چادرو يكي هم افتاد تو چادر من (‌يعني انداختن )‌كه خرد به ستون ته چادر كه چادر افتاد تا اومدم ببينم چه خبره ديدم يه كپسول تو چادره فقط انداختش بيرون و بعدم آروم رفتم سر خط كه داشتن مثلا آمار ميگرفتن كه كي خوابيده يا جيم شده!
    سربازي خوبه ولي نه يك سال و نيم - الانم كه شده 21 ماه - به نظر من 6 ماه كافيه. يعني واسه من بعد از 5 ماه ديگه همه چيز تكراري شد. انكار دارم صبحا ميرم سر كار!!!
    فقط حقوقش ارزش مادي نداره!

-

مهم اين نيست كه امريه باشين يگان خوبي باشين جاي خوبي باشين- هر جا باشين اگه با فرمانده يا رئيس رفيق باشين سربازي خوب ميگذره. فرمانده من مثل پدره با من! ميگيم ميخنديم ولي كارمو هم انجام ميدادم! الانم كه تموم شده زنگ ميزنه و زنگ ميزنم ولي خوب زياد حال ندارم بشينم بحث كنم ولي خوب جوراي احوالات هستم!
    بهر حال اگه هواي طرفت رو داشته باشي اونم هواي تورو دارم!
    میلاد جان خدا شاهده هنوز بعضی وقتا کابوس سیرجان رو میبینم.
    چنان اذیتی کردن که تا عمر دارم یادم نمیره.بعد از صبحونه اسلحه میگرفتیم تا 6 عصر بکوب رژه میرفتیم و فقط وسطش ناهار میخوردیم.رسما دیوانه شده بودیم.
    اعزامی های جدید هم اومده بودن.تا دیدیمشون یادش بخیر چنان هویی کشیدیم که تا آخر پادگان صداش می رفت.بچه بودیم .19-20 سالمون بیشتر نبود اون موقع.

15. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

با سلام و درود خدمت دوستان عزیز.
    بلاخره منم 6 ماه خدمت شدم!! خدا رو شکر زمان تو یگان خیلی سریع تر از آموزشی میگذره اما هر چی فکر میکنم هنوز یه سال دیگه خدمتم مونده!
    راستش زیاد وقت ندارم توضیح بدم خدمت چطور میگذره، هر چند وقت کنم حتما نکات خوبیو میتونم بگم اما اگه کسی راجع به خدمت سوال داشت حتما کمک میکنم. مخصوصا خدمت با دیپلم که به قول خیلیا رس آدمو میکشن. البته واسه من زیاد سخت نبوده فقط سرو کله زدن با کادریا و اتلاف وقت شدید که فکر میکنم واسه همه به یه اندازه مشکله!!
    فقط خطاب به اونایی که تازه شروع کردن باید بگم که سعی کنید چند هفته اولو حسابی قانونمند باشین و سوتی ندین. سعی کنید راه و چاه رو یاد بگیرین و کلا تابلو نشین. این چند هفته اول حسابی رو آینده ی خدمتی(!!) شما تاثیر گذاره. من چند نمونه افسر وظیفه دیدم که با دو ماه خدمت 30 روز اضاف خوردن!! و سرباز صفزهایی که حتی یه روز هم نداشتنو سر وقت ترخیصشون کردیم رفتن. ایشالا در یه فرصت بهتر بیشتر توضیح میدم.
    راستی امروز چندتا سرباز جدیدو پذیرش کردیم(من تو ستاد فرماندهی گردان خدمت میکنم). دیدم تو خودش بود بهش گفتم دوس داری یه مرخصی یه روزه واست بنویسم بری خونه؟ طفلک کلی ذوق کرد. منم یواشکی واسش یه 24 ساعت نوشتم، امضاشم گرفتم، فرستادمش بره!! فقط بش سپردم سوتی نده که من تابلو نشم. آخ که این وقتا مرخصی چه حالی میده. اونم روز اول یگان که آدم تو کماست!! خودم که تا 10 روز اول همش مرخصی بودم. اینم از مزایای تو عید بودنه و البته هر کی به هر کی بودن گردان!!

17. 2 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •