تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 1298 اولاول ... 4218218719119179189199209219229239249259319711021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من از مخابرات ناراضیم
    دلیل نمیشه شما به هر کی اینجا ناراضی هست تهمت بزنی بگی داره تبلیغ منفی میکنه
    پس میخوای بیاییم همه به به و چه چه کنیم؟
    پس به ما هم حق بده به شما بگیم پول میگیری میایی اینجا تبلیغ مثبت میکنی!
    چه معنی میده میگی اگه ناراضی هستید برید شرکت دیگه ...هری....؟
    اصلا به شما چه ربطی داره ؟این تاپیک مخصوص نقد و بررسی هست وگرنه اگه به تبلیغ باشه که تو خود سایت مخابرات از همه سرویساش تعریف کرده!
    مخابرات از ما پول یه سرویس رو دریافت میکنه و اون رو ارایه نمیده.... ما حق داریم پیگیر باشیم و شکایت کنیم
    اصلا بخوایم هم بریم کجا رو داریم بریم؟ مگه با این وضعیت انحصاری که برای dlc درست کرده میشه جا دیگه رفت؟

پس احترام خودتون رو نگه دارید.....وگرنه من شما رو به عنوان نماینده مخابرات میشناسم و اونچه شایسته مخابرات هست رو اینجا به شما میگم!!!!

2. 4 کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در جواب ایشان
    دوست عزیز شما داری مغلطه می کنی ! شما از کجا میدونی این همه مشترک مشکل ندارن ؟ثانیا شما بدون مدرک یا سندی میای میگی که مشکل از سمت شماست نه مخابرات
    شما از کجا میدونی مشکلات از طرف ماست ؟چرا شما اینهمه از مخابرات طرفداری بیجا و بیهوده میکنی ؟
    مسئولین مخابرات خودشون قبول دارن این مشکلات رو بعد شما میای میگی که مشکلی نداره مخابرات ؟ واقعا که!
    بنده نگفتم مشکل ندارد بلکه گفتم :

2- مخابرات استان اصفهان بیش از 150،000 مشترک دارد اینکه معدود نفراتی مثل شما بخواهند مشکلات خودشان را به کل سرویس مخابرات تعمیم بدهند قطعاً امکان ناپذیر است

4- اگر شما و یا دیگر بزرگواران مشکل دارید راه حلش صحبت با پشتیبانی 2020 است و نه فحاشی و تهمت زدن ، این کارهایی که میکنید طبق مرامنامه همین انجمن قابل پیگیری قضایی است.

امیدوارم از تهمت پراکنی دست بردارید و به دنبال حل مشکلتان از طریق منطقی باشید ، اگر مشکلتان حل نشد ، آنوقت هم می توانید از سرویس دهنده دیگری سرویس بگیرید
    من از مخابرات طرفداری بیجا و بیهوده نکردم من فقط تست سرعتم را گذاشتم که برای بعضی بزرگواران عجیب آمد ، نتیجه این شد که من چون این کیفیت سرویس را دارم پس کارمند مخابراتم!!!! اگر کارمند مخابراتم چرا تا چند وقت پیش مشترک شاتل بودم؟؟ اصلاً نوشته هایم در تاپیک شاتل را دیدید؟؟

نتیجه اعتراضهای من و دیگر کاربران درباره کیفیت شاتل چی شد؟؟ واکنش شاتل که یک شرکت خصوصی هم بود چه بود؟؟ هیچی ، عملاً برایشان مهم نبودیم ، من هم خطم را تخلیه کردم و از مخابرات گرفتم ، اگر مخابرات هم روزی بد بشود خطم را از مخابرات تخلیه میکنم و از یک شرکت دیگر میگیرم ولی مرتب غرغر نمیکنم ، از کلمات رکیک استفاده نمی کنم و منتظر این هم نخواهم بود که کیفیت سرویس دیگران هم مثل من باشد

همین الان کیفیت سرویس من این است ، باید دروغ بگویم؟؟ باید بگویم کیفیت سرویس من بد است؟؟ مسلماً خیر

حالا در جواب ایشان
    داداش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من از مخابرات ناراضیم
    دلیل نمیشه شما به هر کی اینجا ناراضی هست تهمت بزنی بگی داره تبلیغ منفی میکنه
    پس میخوای بیاییم همه به به و چه چه کنیم؟
    پس به ما هم حق بده به شما بگیم پول میگیری میایی اینجا تبلیغ مثبت میکنی!
    چه معنی میده میگی اگه ناراضی هستید برید شرکت دیگه ...هری....؟
    اصلا به شما چه ربطی داره ؟این تاپیک مخصوص نقد و بررسی هست وگرنه اگه به تبلیغ باشه که تو خود سایت مخابرات از همه سرویساش تعریف کرده!
    مخابرات از ما پول یه سرویس رو دریافت میکنه و اون رو ارایه نمیده.... ما حق داریم پیگیر باشیم و شکایت کنیم
    اصلا بخوایم هم بریم کجا رو داریم بریم؟ مگه با این وضعیت انحصاری که برای dlc درست کرده میشه جا دیگه رفت؟

پس احترام خودتون رو نگه دارید.....وگرنه من شما رو به عنوان نماینده مخابرات میشناسم و اونچه شایسته مخابرات هست رو اینجا به شما میگم!!!!
    من کیفیت سرویسم این است که می بینید، دروغ هم نمی توانم بگویم که شما راضی باشد ، شما هم مختارید که بنده را کارمند مخابرات، شهرداری ، استانداری یا هرجای دیگری بدانید و این تصورات شما به من هیچ ربطی نخواهد داشت ، توهین هم بکنید کیفیت سرویس من همین است ، عوض نخواهد شد فقط نشان میدهد که شما بجای تلاش در جهت حل مشکل خودتان ، به دیگران تهمت می زنید.

اگر از هر شرکت PAP ناراضی هستید ، مسلماً راه حلش غرغر کردن نیست ، اگر پشتیبانی اش مشکل شما را حل نمی کند یا نمی تواند حل کند یا بلد نیست حل کند یا سواد ندارد بخاطر شما تغییر نمی کند ، باید شرکتتان را عوض کنید ، این یک واقعیت است ، بقیه پاسخ شما را هم در بالا دادم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من از مخابرات طرفداری بیجا و بیهوده نکردم من فقط تست سرعتم را گذاشتم که برای بعضی بزرگواران عجیب آمد ، نتیجه این شد که من چون این کیفیت سرویس را دارم پس کارمند مخابراتم!!!! اگر کارمند مخابراتم چرا تا چند وقت پیش مشترک شاتل بودم؟؟ اصلاً نوشته هایم در تاپیک شاتل را دیدید؟؟

نتیجه اعتراضهای من و دیگر کاربران درباره کیفیت شاتل چی شد؟؟ واکنش شاتل که یک شرکت خصوصی هم بود چه بود؟؟ هیچی ، عملاً برایشان مهم نبودیم ، من هم خطم را تخلیه کردم و از مخابرات گرفتم ، اگر مخابرات هم روزی بد بشود خطم را از مخابرات تخلیه میکنم و از یک شرکت دیگر میگیرم ولی مرتب غرغر نمیکنم ، از کلمات رکیک استفاده نمی کنم و منتظر این هم نخواهم بود که کیفیت سرویس دیگران هم مثل من باشد
    اگر روی صحبت شما در این پست با من بود باید بگم که من نگفتم شما کارمند مخابراتی
    حالا چون شما مشکلی نداری دلیل نمیشه سرویس بقیه هم مثل شما باشه.
    در ضمن این حرفتون که اعتراض نکنید واقعا زشته.ما به عنوان مشتریان مخابرات حق اعتراض به اون رو باید داشته باشیم.اگر انتقاد و اعتراض نکنیم که مخابرات هر کاری دلش خواست میتونه با سرویس ها انحام بده.مثلا سرویس 2 مگ 5 گیگ رو 500 مگ شارژ کنه.این میشه کم فروشی
    در حال حاضر هم مخابرات هر روز داره کاربر جدید اضافه میکنه بدون این که پهنای باند جدید اضافه کنه.در آخر هم پهنای باندی که به هر مشترک باید برسه به صورت قانونی، به هیچ مشترکی نمیرسه
    این هم یک نوع کم فروشیه.درسته ایران پهنای باند محدودی داره ولی این دلیل نمیشه که شرکت ها کاربر جدید اضافه کنند و بگن که نمیتونیم پهنای باند اضافه کنیم چون ایران پهنای باند نداره

اکثر افرد این تاپیک همم اکثر راه های اعتراض رو امتحان کردن.شکایت به 195 اعتراض به پشتیبانی شکایت به بازرسی مخابرات و...
    تنها راه دیگه ای که باقی مونده مطلع کردن بقیه مردم از کاری که مخابرات داره میکنه است که ما هم اینحا همین کارو میکنیم

5. 3 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگر روی صحبت شما در این پست با من بود باید بگم که من نگفتم شما کارمند مخابراتی
    حالا چون شما مشکلی نداری دلیل نمیشه سرویس بقیه هم مثل شما باشه.
    در ضمن این حرفتون که اعتراض نکنید واقعا زشته.ما به عنوان مشتریان مخابرات حق اعتراض به اون رو باید داشته باشیم.اگر انتقاد و اعتراض نکنیم که مخابرات هر کاری دلش خواست میتونه با سرویس ها انحام بده.مثلا سرویس 2 مگ 5 گیگ رو 500 مگ شارژ کنه.این میشه کم فروشی
    در حال حاضر هم مخابرات هر روز داره کاربر جدید اضافه میکنه بدون این که پهنای باند جدید اضافه کنه.در آخر هم پهنای باندی که به هر مشترک باید برسه به صورت قانونی، به هیچ مشترکی نمیرسه
    این هم یک نوع کم فروشیه.درسته ایران پهنای باند محدودی داره ولی این دلیل نمیشه که شرکت ها کاربر جدید اضافه کنند و بگن که نمیتونیم پهنای باند اضافه کنیم چون ایران پهنای باند نداره

اکثر افرد این تاپیک همم اکثر راه های اعتراض رو امتحان کردن.شکایت به 195 اعتراض به پشتیبانی شکایت به بازرسی مخابرات و...
    تنها راه دیگه ای که باقی مونده مطلع کردن بقیه مردم از کاری که مخابرات داره میکنه است که ما هم اینحا همین کارو میکنیم
    من کجا گفتم که اعتراض نکنید؟؟؟ اعتراض کردن حق شهروندی شماست
    گفتم اگر اعتراض جواب نمی دهد خطتان را تخلیه کنید و از یک شرکت دیگر بگیرید
    این هم سند
    اگر از هر شرکت PAP ناراضی هستید ، مسلماً راه حلش غرغر کردن نیست ، اگر پشتیبانی اش مشکل شما را حل نمی کند یا نمی تواند حل کند یا بلد نیست حل کند یا سواد ندارد بخاطر شما تغییر نمی کند ، باید شرکتتان را عوض کنید ، این یک واقعیت است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگر از هر شرکت PAP ناراضی هستید ، مسلماً راه حلش غرغر کردن نیست ، اگر پشتیبانی اش مشکل شما را حل نمی کند یا نمی تواند حل کند یا بلد نیست حل کند یا سواد ندارد بخاطر شما تغییر نمی کند ، باید شرکتتان را عوض کنید ، این یک واقعیت است
    من نمیدونم معنی این حرف شما غیر از اینکه اعتراض نکنید و اگر راضی نیستید از جای دیگه سرویس بگیرید چیه
    در ضمن در شهر ما فقط مخابرات و شاتل سرویس دهی می کنند که میشه انتخاب بین بد و بدتر
    خیلی دیگه از کاربران هم خطشون فیبر نوریه و غیر از مخابرات از جای دیگه نمیتونن سرویس بگیرن

داره خودمونی میشه pars207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    شهر زیبای خدا

پيش فرض

دوستان خواهشا بحث را تموم کنید

9. این کاربر از pars207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من کجا گفتم که اعتراض نکنید؟؟؟ اعتراض کردن حق شهروندی شماست
    گفتم اگر اعتراض جواب نمی دهد خطتان را تخلیه کنید و از یک شرکت دیگر بگیرید
    این هم سند
    به خدا عقلمون میرسه، شعورمون میرسه. ولی شما تنت به صابون خطوط dlc نخورده که هی میگی خطتتون را تخلیه کنید. پریروز چند ساعت غیر از یاهو و گوگل جایی را باز نمیکرد. دیوونم کرد ولی مجبور تحمل کند چون راه دیگه ای ندارم.

11. 2 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lotus65's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

حذف شود لطفا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به خدا عقلمون میرسه، شعورمون میرسه. ولی شما تنت به صابون خطوط dlc نخورده که هی میگی خطتتون را تخلیه کنید. پریروز چند ساعت غیر از یاهو و گوگل جایی را باز نمیکرد. دیوونم کرد ولی مجبور تحمل کند چون راه دیگه ای ندارم.
    عزیز ، بزرگوار ، گرامی ، مگر خودآزاری دارید یا پول زیادی دارید که پای همچین سرویسی می دهید، 3g بگیرید که از این بهتر است
    من خودم منزل برادرم DLC ولی عصر است ، یک مدت مخابرات داشت خیلی بد بود ، بعد خودم خیلی شیک رفتم یک مبین نت برایش خریدم
    هم خودش راحت شد هم من ، چون هر وقت خراب میشد زنگ میزد به من که بیا مودمم خراب شده درستش کن

14. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

عزیز ، بزرگوار ، گرامی ، مگر خودآزاری دارید یا پول زیادی دارید که پای همچین سرویسی می دهید، 3g بگیرید که از این بهتر است
    من خودم منزل برادرم DLC ولی عصر است ، یک مدت مخابرات داشت خیلی بد بود ، بعد خودم خیلی شیک رفتم یک مبین نت برایش خریدم
    هم خودش راحت شد هم من ، چون هر وقت خراب میشد زنگ میزد به من که بیا مودمم خراب شده درستش کن
    داغون تر از مخابرات مبین نت.تازه هزینه اش هم خیلی بیشتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •