تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 2199 اولاول ... 421821871911917918919920921922923924925931971102114211921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من همه مشکلات شما رو قبول دارم.ببینید همه چیز به کیفیت سیگنال بستگی داره .یعنی چی ؟ یعنی اینکه شما اگه یه سرویس 512 با سیگنال خیلی خوب داشته باشید بهتره از یه سرویس 2مگ با سیگنال ضعیف ! من چون توی پشتیبانی فنی هستم خونه مردم که میرم همه دقیقاً همین مشکلات شما رو دارن. اما وقتی میرم میبینم میگن سرعتمون روی دیال آپ هستش و ... اما میرم میبینم طرف دقیقاً مودمش رو پشت به آنتن گذاشته ! چون شماها نقشه ها رو ندارید نمیدونید آنتن کجا هستش . الان توی تهران خیلی انتن دهیش خوب شده توی شمال هم هیمنطور. توی تهران سمت پیروزی یه خورده ضعیف هستش انتن. شما باید حداقل تنظیماتتون روی اینا باشه :
    RSSI : -75
    CINR : 15
    MODULATION:16QAM 1/2
    اینا باید حداقل باشه اما بارها شده از اینا بدتر بوده اما سرعتشون خوب بوده . اگه بدتر از اینا بود برید دمه پنچره تست کنید . زنگ بزید پشتیبانی بپرسید آنتن نزدیک شما کجا هستش و شماره آنتن رو بیگیرید و مودم رو همون سمت بزارید . من تاحالا نشده برم جایی و سرعتشون مثل شما باشه حتی ماله بعضیا در حد دیال آپ بود نشده برم بعدش درست نشه ! چون اکثراً مودم رو سمت اشتباه آنتن میزارن.یا خیلی کم پیش میاد مودم خراب باشه. تمام مشکلات مردم اینه که مودم توی جهت آنتن نیست.امیدوارم اینجا بتونم مشکلات رو حل کنم.
    کیفیت سیگنال من بسیار عالیست. rssi -56 الی -60 و cinr 24-25 و ... پشتیبانی تا به حال چندین بار این ها رو چک کرده و گفته که عالیه. مودم اوت دور دارم و نزدیک 2 ساله که جا به جاش نکردم چه وقتی که خوب بود چه الان. فقط همون اول یکی یکی فرکانس ها رو چک کردم و در بهترین حالت ثابتش کردم. این وضعیت بد ربطی به سیگنال نداره. فقط هم من مشکل ندارم. مورد دیگر اینکه الان بدون جا به جایی مودم فرکانس های دیگر رو که امتحان کردم با rssi -85 و بقیه مشخصات پایین به راحتی همون سرویس رو که با سیگنال خوب میگیرم میشه گرفت. کاربرانی هم اینجا بوده‌اند که با وضعیت سیگنال خیلی بد سرویس خوبی داشته‌اند. اگر با همه اینها باز هم روی حرف خودتان ایستاده‌اید که هیچ. در غیر این صورت می‌توانید این را به پشتیبانان مبین نت هم یاد بدهید. صحبت از اینکه مبین نت چقدر تا به حال حق کاربران را خورده است بماند. قبلاً گفته‌ام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان بی زحمت جواب این سواله منم بدید،مرسی:

د
    وستان راهی هست که من مودم رو دیس نکنم و ببینم چقد اعتبارم مونده؟
    آخه تا دیس نکنم اعتبار هیچ تغییری نمی کنه.
    مرسی

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

دوستان بی زحمت جواب این سواله منم بدید،مرسی:
    یا خاموش روشن کردن یا دیس شدن، راه دیگه ای نیست داداش

4. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کیفیت سیگنال من بسیار عالیست. rssi -56 الی -60 و cinr 24-25 و ... پشتیبانی تا به حال چندین بار این ها رو چک کرده و گفته که عالیه. مودم اوت دور دارم و نزدیک 2 ساله که جا به جاش نکردم چه وقتی که خوب بود چه الان. فقط همون اول یکی یکی فرکانس ها رو چک کردم و در بهترین حالت ثابتش کردم. این وضعیت بد ربطی به سیگنال نداره. فقط هم من مشکل ندارم. مورد دیگر اینکه الان بدون جا به جایی مودم فرکانس های دیگر رو که امتحان کردم با rssi -85 و بقیه مشخصات پایین به راحتی همون سرویس رو که با سیگنال خوب میگیرم میشه گرفت. کاربرانی هم اینجا بوده‌اند که با وضعیت سیگنال خیلی بد سرویس خوبی داشته‌اند. اگر با همه اینها باز هم روی حرف خودتان ایستاده‌اید که هیچ. در غیر این صورت می‌توانید این را به پشتیبانان مبین نت هم یاد بدهید. صحبت از اینکه مبین نت چقدر تا به حال حق کاربران را خورده است بماند. قبلاً گفته‌ام.
    شما کدوم شهری ؟ احتمالاً سیگنال آینه میگیرید که اینجوری هستش

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببینم، مگه نعداد چراغها به اندازه کافی ارزش نداره؟ من همیشه 4 چراغ و گاهی 5 چراغ دارم. وقتی هم چراغها کم میشه، دیگه دست من نیست؛ چون جای مودم ثابته و میدونم اشکال از شبکه است.
    حالا اینها را چک کنید: CINR 8-9 (هردوتاش)؛ RSSI -63-82 (متغیر)؛ UL|DL_FEC از 16 تا 64 و بین QAM و QPSK و از1/2 تا 5/6 متغیره.
    وقتی جای مودم ثابته، کندی سرعت شبها را نمیشه گردن آنتن دهی انداخت؛ میشه؟
    نه چراغ ربطی نداره اصلا ً ممکنه شما یک چراغت روشن باشه سیگنال و سرعتت از اونی که 4 تا چراغ روشن داره بیشتر باشه ! cinr شما پایین هستش باید یه کارکنید حداقل جفتش بره بالای 10 . در کل ماژولیشن qam ,qpsk اینطوری هستش :
    qpsk 1/2 , qpsk 3/4 این پایین ترین و بدترین حالت ممکن هستش
    qam 16 1/2 حداقل حالت ممکن هست و قابل قبول هستش
    qam 16 3/4

qam 64 3/4 =
    = بالاترین حالت ممکن در شبکه هستش
    qam 64 5/6 =

7. این کاربر از Citrix Systems بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نه این مشکل از مودمه منم دقیقآ همین مشکلو داشتم رفتم با یک بدبختی مودمو پس دادم و از هر گوری شده dx350 گرفتم و این مشکلو اصلآ ندارم با اون مودم....
    حالا شما هرچی میخواین از این مودم bm تعریف کنید بدرد ماکه نخورد....
    مودمی که شما دارید ماله شرکت هواوی هستش و دیگه نیستش ! ماله هرکس خراب بشه دیگه مبین فقط dx350 یا به اصطلاح همون گیرین پکت رو میده.شما اگه وایرلستون خراب باشه شرکت موظف هستش که مودم رو تعویض کنه ! اگه تعویض نکردن شما با پشتیبانی تماس بگیرید حل

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

روی حداقل؟ یعنی چی؟ مثلاً سرویس 512 که روزانه 64 دانلود داره، در شب باید بشه 512/4=128 که برابر دانلود 16 هست؛ درسته؟
    والا، من به همین هم راضیم. چون شبها سرعتم بیشتر از 5 نمیشه.
    ببینید اشتراک شیر اینترنت توی مبین یک به چهار هیتش که اکثر شرکتها روی یک به هشت یا یک به شیش میزارن.اما توی زمان رایگان به علت ترافیک شبکه و اینکه سرویس شما محدود هستش سرعت اتوماتیک میاد روی حداقل.شما هم اگه مشکلی دارید به احتمال خیلی زیاد شاید شبا به یه سکتور خراب بی تی اس وصل میشید. یک نکته اینکه مودم رو خاموش نکنید اصلاً بزارید همش روشن باشه

10. این کاربر از Citrix Systems بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببینید اشتراک شیر اینترنت توی مبین یک به چهار هیتش که اکثر شرکتها روی یک به هشت یا یک به شیش میزارن.اما توی زمان رایگان به علت ترافیک شبکه و اینکه سرویس شما محدود هستش سرعت اتوماتیک میاد روی حداقل.شما هم اگه مشکلی دارید به احتمال خیلی زیاد شاید شبا به یه سکتور خراب بی تی اس وصل میشید. یک نکته اینکه مودم رو خاموش نکنید اصلاً بزارید همش روشن باشه
    ببخشید شما راجع به bts چی میدونید؟چه تاثیری داره؟
    من یه ساله مشترک مبین نتم و این وضعیت داره اذیتم میکنم!!!
    شبانش که افتضاح شده!!!حتی روزاش..

یادش بخیر یه زمانی که شب و روز ثابت بود....
    ممون میشم راجع به عوض کردن یا تغغیر سکتور bts صحبت کنید؟ واینکه چطور تغغیرش بدیم؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید شما راجع به bts چی میدونید؟چه تاثیری داره؟
    من یه ساله مشترک مبین نتم و این وضعیت داره اذیتم میکنم!!!
    شبانش که افتضاح شده!!!حتی روزاش..

یادش بخیر یه زمانی که شب و روز ثابت بود....
    ممون میشم راجع به عوض کردن یا تغغیر سکتور bts صحبت کنید؟ واینکه چطور تغغیرش بدیم؟
    شما مودمتون چیه ؟ و کجا هستید ؟ اگه تهران کدوم منطقه کجای تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

خوب اینجوری که شما میگه که خوبه! دیگه چرا بعدش تعریفی نداره؟!
    bm632 دارید؟
    بد موته شدي دادا. منظورم اينه ك بعد 80متر تعريفي نداره. اره
    Last edited by S_ALI_A; 19-07-2012 at 22:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •