ممنون آرمین جان بیشتر به دنبال جوون گرایی هستم این زاراته رو هم شانسی خریدم والان ترکونده بهترین بازیکن جهان هم شد.واقعا ازت ممنونم.
فقط چرا برا ن نمیرفت روز بعد؟
ممنون آرمین جان بیشتر به دنبال جوون گرایی هستم این زاراته رو هم شانسی خریدم والان ترکونده بهترین بازیکن جهان هم شد.واقعا ازت ممنونم.
فقط چرا برا ن نمیرفت روز بعد؟
بابا يكي به اين بنده خدا هم جواب بده بد نيست ها
سلام دوستان
من پچ 1.3.0.0 رو نصب کردم تا بتونم آنلاین بازی کنم
اینم لینک مستقیم پچ 1.3.0.0 :
آیا این پچ ، پچ رسمیه و همون پچ 1.03 ایه که همه میگن ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی کرکش رو پیدا کرد یه جایی واسه منم آپ کنه
تو این بخش فقط یه سایت برای کرک معرفی شده که من نمیتونم ازش دانلود کنم (نصفه دانلود میشه)
يه سوال ديگه هم دارم :
من که پچ رسميه 1.3.0.0 کونامي رو نصب کردم ميتونم پچ گيم اکسس رو هم نصب کنم و آيا براي نصب اين پچ کيت سرور هم بايد نصب کنم ؟
و آيا پچي هست که بشه باهاش آنلاين بازي کرد ؟
اگه ممکنه لينک هم بدين ...
ممنون از لطفتون ...
موفق باشید
Last edited by Nrique; 30-12-2009 at 18:44.
این زاراته توی کدوم تیمه؟زاراتا هم بهترین بازیکن شد هم گلزن و هم پاسور
تیم خوبی جمع کردیا
کلا واسه خرید بازیکن های جوون باید به چه چیزیشون توجه داشته باشیم؟
تو لاتزيو جوانها معمولا سرعت پيشرفت خوبي دارند تقريبا ميشه بهشون اعتماد كرد مثل بوژان منز پدرو
بابا يكي مشكل ما رو هم نگاه كنه ديگه بي زحمت
لطفا کمک دوستان .
البته من با همین 1 دکمه هم که تالا بازی کردم همچین بدک نبودم . میخواستم ببینم چیزای دیگه ای هم داره سریع تر ییشرفت کنیم . ایشالا سر الکس یا آقای خاص ما رو یسند کنه ، ببره تیمش(الآن تو لاتزیو توب میزنم
)
سلام
من یه چند تا مشکل دارم اون تاپیک گفتم اما انگار اونجا فقط کپی پیست میکنن و اصلا پست ها رو نمیخونن
خب
1
یه چند تا فیس دانلود کردم چجوری به بازی بچسبونم؟
2
یه چند تا پیرهن دانلود کردم چجوری به بازی بچسبونم؟
سلام دوست من.این زاراته توی کدوم تیمه؟
کلا واسه خرید بازیکن های جوون باید به چه چیزیشون توجه داشته باشیم؟
من خودم میخوام بزنم تو کار شریف دلالی:d بازیکن جوون 18-19 ساله بگیرم و 23-24 ساله بفروشم که واقعا سود توشه الان یه بازیکن 21 ساله دارم مدافع وسط هست و 88 هست. که اگه بیشتر بشه خیلی می ارزه.
متاسفانه من هنوز از لذت مستر لیگ زدن محروممآخه تا اسم و لباس و ... درس نشه فاز نمیده که برا اونم باید یچ بگیریم که اونم باید adsl م وصل شه که باز اونم یه 1 هفته ای کار داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)