تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 921 از 1042 اولاول ... 4218218719119179189199209219229239249259319711021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

یه سری زدم به تعرفه های پارس آنلاین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت سرویس TRA-512 که 512/256 هست و ترافیک تامحدود از POL-512-10G یعنی سرویس مشابه با همون سرعت و ترافیک ماهیانه 10 گیگ 25 تومن ارزون تره.
    تنها فرق این دو تا سرویس ضریب اشتراکشونه :
    tra : یک به ده
    pol: در سایت ننوشته

ضریب اشتراک سرویس pol پارس آنلاین کسی میدونه چنده؟ یه خورده عجیب نیست این قیمت سرویس ها؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه عجیب نیست چون سرعتتون به 5کیلوبایت کاهش پیدا میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان شاتل دارم میخوام عوضش کنم. مخابرات شهید رجائی (تهران) هستم می شه یکی یه Isp خوب برای این منطقه مخابراتی معرفی کنه؟
    روزا زیاد تو سایتها می چرخم پس ترجیحا تو روز قطعی نداشته باشه. دانلودم زیاد می کنم چه شبانه چه روزانه (اگه نامحدود باشه )
    برای بالای 128 گرفتنم کارت نظام پزشکی دارم اگه بخوام از خود مخابرات بگیرم اونو قبول دارن؟

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

نه عجیب نیست چون سرعتتون به 5کیلوبایت کاهش پیدا میکنه
    - عطف به نظرات کاربران در مورد کاهش شدید کیفیت سرویس های پارس آنلاین در تاپیک مربوطه و عجیب بودن قیمت های سرویس های پارس آنلاین (احتمال زیاد کاهش شدید سرعت) و استناد به حرف آقا رضا هیتمن بی خیال پارس آنلاین میشیم

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

بخشکی شانس...
    نه آسیا تک منطقه ما رو ساپورت میکنه نه سپنتا ...

بعلت قیمت های تند و سرویس های عجیب و غریب از خیر "فن آوا" هم میگذریم...

رایتل هم که افتضاحی بیش نیست ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام داداش من هم بجنوردی هستم و اینترنت کیمیا(پارس آنلاین دارم)مخابرات می خواستم ببینم پینگش چطوره برای بازی می خوام
    اینترنت منم وضعیتش اینجوریه
    از مخابرات اینترنت نگیر.کثافتا اصلا پشتیبانی ندارن.دانلود شبانه هم ندارن.سرویس نامحدود هم ندارن.شاید فقط مال خراسان شمالی اینجوری باشه.خودم به خاطر اینکه 128 سه ماهه رو برام به جای 12 گیگ 6گیگ شارژ کرده بودن از دستشون شکایت کردم.امروز صبح از سازمان تنظیم مقررات زنگ زدن به من.بلافاصله از مخابرات هم زنگ زدن.مثل سگ ترسیده بودن.کثافت میگفت اینترنت گرون شده.بعدش خواست که با 2 گیگ سر و ته قضیه رو هم بیاره که قبول نکردم.البته فکر نکنم اخرش به حقم برسم.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب چون اینجا ایران است و برای گرفتن هر حقی باید از هفت خان رستم گذشت.والسلام.........

7. 2 کاربر از 8811 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از مخابرات اینترنت نگیر.کثافتا اصلا پشتیبانی ندارن.دانلود شبانه هم ندارن.سرویس نامحدود هم ندارن.شاید فقط مال خراسان شمالی اینجوری باشه.خودم به خاطر اینکه 128 سه ماهه رو برام به جای 12 گیگ 6گیگ شارژ کرده بودن از دستشون شکایت کردم.امروز صبح از سازمان تنظیم مقررات زنگ زدن به من.بلافاصله از مخابرات هم زنگ زدن.مثل سگ ترسیده بودن.کثافت میگفت اینترنت گرون شده.بعدش خواست که با 2 گیگ سر و ته قضیه رو هم بیاره که قبول نکردم.البته فکر نکنم اخرش به حقم برسم.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب چون اینجا ایران است و برای گرفتن هر حقی باید از هفت خان رستم گذشت.والسلام.........
    داداش پینگش چطوره؟اگه شبانه نداشته باشه که بدرد نمی خوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینم پینگش .ای بابا این اینترنت مخابرات ارزش نداره اصلا روش بحث کنیم.اکانت 128 سه ماهه با12 گیگ دانلود با قیمت 34400 تومان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینم پینگش .ای بابا این اینترنت مخابرات ارزش نداره اصلا روش بحث کنیم.اکانت 128 سه ماهه با12 گیگ دانلود با قیمت 34400 تومان.
    نسبت به بقیه که قیمتش خوبه مال پارس آنلاین 3 ماهه 128 میشه 45تومن تازه بدون آبونمانو مالیات تازه پینگ من از مال تو بدتره!اگه تو بجنورد نامحدود داشته باشه می گیرم!پشتیبانی همه جاهمینطوریه اگه بات درستم صحبت کنن بازم هیچکاری نمی تونن بکونن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ای بابا.
    حرف من اینه که طبق مقررات و قوانینی که پارسال تصویب شد ونیز طبق بیانات گهربار دوستانی که در شهر های دیگه مثل سبزوار و شهرهای شمالی کشور دانشجو هستن همه جا دارن نامحدود میدن مگه این که مشتری بخواد حجمی باشه. درحالی که تو این خراسان شمالی خراب شده ما اصلا مخابرات سرویس نامحدود نمیده.خیلی جالبه یکی از دوستان من نامحدود گرفته بود که بعد از یک ماه قطعش کردن وقتی رفته بود مخابرات گفته بودن که ما دیگه نامحدود نمیدیم و اون بنده خدا رو هم 80 هزار تومن بخاطر دانلود اضافه بده کارش کردن که بعد از زنگ زدن به این ور و اون ور و دیدن رئسا و وزرا و سفرا ،آخرسر بخشیدن.الان هم به اجبار داره حجمی استفاده میکنه.اوه ه ه........ چقدر تایپ کردم.
    تازه دوست عزیز ظاهرا میخوان حجم دانلود رو هم نصف کنن.یعنی همون مشکل من که در بالا توضیح دادم.12-----> 6 گیگ.
    من فقط میخوام دلیل اجرا نشدن قانون نامحدود بودن رو بدونم ...........کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •