تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 1137 اولاول ... 4218218719119179189199209219229239249259319711021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام خدمت عزیزان
    و
    ممنون بخاطر این تالار واقعا شگفت انگیزه که همه مسائل رو پوشش دادین و کمک میکنین و خود استفاده کنندگان هم کمک های شایانی میکنن! واقعا عالی هست!

میخواستم از این تاپیک کمک بگیرم که کتاب های درسنامه یا همون آموزشی رو برای رشته ریاضی فیزیک تهیه کنم!

من در حال حاضر پیش دانشگاهی هستم و استارت کنکورم رو زدم و به امید خدا میخوام خیلی تلاش کنم مثل سال های گذشته! حال با گشت گزار برا تهیه کتاب های آموزشی عالی به تاپیک شما برخوردم که یقینا میتونه اطلاعات به روز بهم بده! و من رو مدیون همیشگی دوستان کمک کننده بکنه و همیشه شکرگزار لطفشون از خداوند!

من رشته ریاضی فیزیک هستم و میخوام کتاب های آموزشی هم برا پایه هم برا پیش دانشگاهی و هم برا کنکور تهیه کنم و در نظر دارم کتاب های عالی رو بگیرم مثل شیمی مهندس بازرگان که شاهکاره برا خودش!

اگر لطف کنید برا تمامیه دروس کتب آموزشی که واقعا عالی هستن و مثل مهندس بازگان عمل میکنن رو معرفی کنید ممنون میشم!

ایکاش هم میشد این تاپیک با یه نظرسجی برا هر رشته بهترین کتب آموزشی رو لیست می کرد با توضیح, صحفه اول میذاشت تا همه استفاده کنن و کتب آموزشی اگر مثل مهندس بازرگان باشن همه جور دانش آموزی رو کامل میسازن و عالی هستن و نیاز نیست دسته بندی بشن! در حال حاضر هم با این سیل نشر کتب آموزشی یقینا کتبی که عالی باشن زیاد باید پیدا بشه!

امیدوار هستم یه راهنمایی کامل و جامع بنده رو بکنید و امیدوار تر هستم با یه تغییر و تحول در این تاپیک کاری کنید که این 921 صحفه که بالغ بر 9,200 پست هست رو به 10 تا پست کامل و جامع و فراگیر برا همه تبدیل بشه! انشاالله!

سپاسگزارم از محبت و لطف عزیزان!
    Last edited by idara; 04-07-2012 at 21:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اول بگم که منم با نظر این دوستمون خیلی موافقم بهتره که کتاب های خوب رو یه جوره درست اطلاع رسانی کنید بیزحمت..
    چون احتمالا یه داوطلب کنکوری که وقت نداره و نمیتونه این همه پست رو بخونه
    راسستی دوستان خوبم اگه میشه کتاب های خوب برای این درسا رو (فیزیک "دیفرانسیل" هندسه پایه و تحلیلی و گسسته "زبان سوم) بهم معرفی کنید بینهایت ممنون میشم

3. این کاربر از sara mrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

اول بگم که منم با نظر این دوستمون خیلی موافقم بهتره که کتاب های خوب رو یه جوره درست اطلاع رسانی کنید بیزحمت..چون احتمالا یه داوطلب کنکوری که وقت نداره و نمیتونه این همه پست رو بخونه راسستی دوستان خوبم اگه میشه کتاب های خوب برای این درسا رو (فیزیک "دیفرانسیل" هندسه پایه و تحلیلی و گسسته "زبان سوم) بهم معرفی کنید بینهایت ممنون میشم
    این کارو کردن برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سمت چپ "بیشترین بازدید" هارو بزن ، کلی اسم کتاب هست که به دردت میخوره

5. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان از کجا میتونم سوالات کنکور 91 رو به همراه جواب بگیرم؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها ولی من تو یه سال یه چیزی فهمیدم...خدایی بهترین کتاب ها همون کتاب های گاجه...من شاید همه ی انتشارات رو دیده باشم ولی بیشترین بهره رو از گاج بردم....ب ویژه گاج سفید..... درسته که سوالاش همون سوالای کنکوره...ولی تسلط به سوالای کنکور خیلی بهتر از تسلط به یه سری مسائل بیخوده که تو هیچ آزمونی نمیاد...شما زیسته کتاب سبز رو ببینید تو فصل یک پیش یک ساعت در مورد تعداد جابه جایی ریبوزوم و این چیزا توضیح داده و تست طرح کرده در حالی که عمرا یکیش هم تو کنکور نمیاد....قلمچی همیشه میگه برین تست های کنکور رو بخونین من فکر میکردم برا این میگه که کتابای خودش فروش بره اما بعدا که دیر شد فهمیدم که راست میگه البته کتاب های قلمچی رو هیچ وقت نخرید مفت نمیارزه.به خاطره این که جواب تشریحش در حد مرغه....همون گاج از همش بهتره....البته این حرف من استثنا هم داره و در کل درسته به نظرم....

8. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان از کجا میتونم سوالات کنکور 91 رو به همراه جواب بگیرم؟
    هنوز جواب قطعی سوالا منتشر نشده چون تا آخر تیر روش بحث میکنن که شاید چندتا سوال حذف بشه اما بعد جواب کنکور بری هر کتاب فروشی ای داره و میتونی بخری.... البته سایت کانون هم جواب تشریحی گذاشته که من کیفیتش رو بررسی نکردم....
    kanoon.ir
    راستی به نظرم اگه سوم هستی کنکور امسال رو نخون بزار واسه جمع بندیه سه ماه آخر...

10. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستانلیست کتابایی که امسال استفاده کردم و ازشون راضی بودم و واستون میذارمفرانسیل گاج (نقره ای)عالی عالیه!!!!!!البته پیش 2 رو از رمزینه هم خوندم که بعضی قسمتاش خوب بودفیزیک جعبه سیاه فقط چون تستاش زیاده باید بدین به یه معلم فیزیک که واستون مهماشو علامت بزنه مبتکران محمودزاده رو هم واسه پیش2 خوندم که خیلی خوب بودگسسته به نظرم فقط اموزش فار من بیشتر کتابای موجود رو یه نگاهی بهش انداختم ولی هیچی مثل فار نمیشه....ادبیات:واسه تاریخ ادبیات تخته سیاه مصور+درامدا رو هم از رو کتاب بخونین,قرابت هامون سبطی و نشرالگو,املا و لغت هامون سبطی,ارایه رمزینه(من تو ارایه صفر صفر بودم ولی وقتی اینو خوندم تقریبا همه تستای کنکورو میتونستم باهاش بزنم)زبان فارسی هم 5 بحثشیمی مبتکران عربی من از گاج سفید خوندم ولی پاسخ تشریحیاش کامل نیست دوستام ایاد فیلی رو میخوندن و ازش راضی بودن

12. این کاربر از Atefe_72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان
    بنده سال بعد تجربی می خوام امتحان بدم و اما چند درخواست
    الان از بچه ها زیست تهیه کردم
    سال سوم چاپ 1388 هست
    سال پیش هم واسه 1389 هست
    آیا کتابا عوض شدن؟ یا همونا خوبن
    اگر عوض شدن که واسه بچه های سوم و پیش 90 -91 رو باید بگیرم دیگه؟ درسته؟

زیست آموزشی کدومارو بگیرم
    تست کدومارو یگیرم (البته میره تا مهر چون باید کتابای زیست رو تا شهریور تموم کنمشون و تسلط کافی و وافی رو رو مباحث کتاب داشته باشم )
    آموزشی هم واسه دوم فعلا خیلی سبز رو گرفتم که دارم باحاش حال می کنم چون خیلی قوی کار کرده
    در مورد آرایه هم یه چیز درست و حسابی می خوام و اینکه آقای سبطی آرایه نمی خواد بیرون بده؟
    ممنون
    Last edited by pmmcdvd; 05-07-2012 at 12:22.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    کتنابهاب زیست تغییرات اندکی داشتند.
    این تغییرات رو میتوانید با جستجو در اینترنت در سایت اصلی اموزش و پرورش ببینید....
    کتاب خیلی سبز بجز اینکه بخی سوالاتن فا کنکوری داری کتاب خوبی هست
    یعنی کتاب بهتری نداریم
    هرچند که کتب پیش اون اندکی ضعف نشون میدن ...
    اگر قصد خرید کتاب رو دارید تا چند روز اینده با همون کتابهای قبلیتون یکم مطالعه کنید تا کتبچاپ جدید + کنکور 91 هم چاپ بشود

پیروز باشید ....

15. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقای کنکوری خودم،چه اونایی که دادن و چه اونایی که قراره بدن(سال آینده)
    البته منکه آزاد کنکور ندادم اما سراسریو دادیمو راحت شدیم
    رفقای کنکوری 92،من کتابامو میخوام با 50 60 % قیمت روی جلد رد کنم بره،هرکی هرکتابی خواست پ.خ بده،درخدمتم،اونجا لیست کتابایی که دارمو بش میدم
    همگی موفق باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •