تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 1138 اولاول ... 4218218719119179189199209219229239249259319711021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اتفاقا بنده مدتی در نصب کولرهای گازی فعالیت میکردم و استفاده از لوله های مسی به فکرم رسید اما همانطور که استاد فرمودن ارتعاشات فراوان میتونه باعث نشتی بشه.البته لوله های مسی انعطاف خوبی دارن و ترک نمیخورن ولی از اتصالات میتونن نشتی پیدا کنن.
    البته شاید بشه به روشی ارتعاشات نزدیک اتصالات رو تا حدی مهار کرد.

ابزار اتصالات اونها هم فرق میکنه و باید نری و مادگی خودشون استفاده بشه و یه مشکل اساسی دیگه هم اینه که اب بندی لوله های مسی با اتصالات الومینیومی سیستم کولر سخت به نظر میرسه.
    در کل هزینه قابل توجهی برای اینکار انجام خواهد شد که با توجه به عمر بالای شلنگهای مرغوب کولر(در صورتی که پیدا بشن) من هم فکر میکنم استفاده از شلنگ مرغوب اقتصادی تر باشه چون به طور معمول هر 5 سال کولر نیاز به تخلیه گاز و سرویس مجدد روغن و ... پیدا میکنه(البته به طور خوشبینانه).
    Last edited by MJ1970; 22-06-2016 at 13:38.

2. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام عزیزان

داشتم قسمت ساعت پشت آمپر رو تميز ميكردم (وقتى كه به برق وصل نبود) يهو متوجه شدم كه ساعت داره كار ميكنه.اين كار كردن حدود ٢دقيقه طول كشيد.اسپرى كنتاكت شور گرفتم و زدم به چرخ دنده هاى ساعت.

اين اسپرى باعث خشكى نميشه؟ احتياج به روغن كارى نيست؟
    بنظرتون با نفت تميز كنم چطوره؟ چون روغن كارى هم بحساب مياد

2تا عکس از ساعت

-------------------------------------------------------------

اینم از درجه بنزین که بازش کردم.سولفاته زیادی رو بدنش هست.بنظرتون میتونه علت درست کار نکردن همین سولفاته باشه؟ با چی تمیزش کنم؟

دوستان تو عکس پایینی به علامتی که زدم توجه کنید.

این قسمت تو ماشین شما هم خالی هست؟ چون گردو غبار راحت از اونجا میره داخل.اگه مشکلی نیست با چسب بپوشونمش
    Last edited by Peyman Skylark; 22-06-2016 at 16:35.

4. 6 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای تمیز کردن ساعت از کنتاکت شور چرب استفاده کنید ( به مقدار کم و فقط به چرخ دنده ها) تا نیازی به روغنکاری نباشه، چون زیاد روغن زدن هم مممکنه به بخشهای الکتریکی صدمه بزنه.

نشانگر بنزین هم نیازی به تمیز کردن نداره و نهایتا با یک تکه پارچه تمیز و کمی زبر، زنگها را پاک کنید ولی از مواد نفتی استفاده نکنید.

محل اتصال کنتاکتها را هم به ملایمت تمیز کنید، همینطور مهره های نگهدارنده که بخشی از اتصال الکتریکی به حساب میاد و در ادامه اون سه تا فنر نگهدارنده که در داخل پانل هست و ممکنه اونها هم سولفاته شده باشه.

این قسمت خالی داخل پانل محل نصب درجه نشانگر وضعیت شیفتر اتوماتیک هست که ظاهرا قبلا برداشته شده یا اصلا از روز اول نصب نشده. با کمی ابتکار و خلاقیت میشه یک درپوش مناسب برای این قسمت درست کرد که به زیبایی پانل صدمه نزنه.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مقدار گشتاور پیچ های اویل پمپ گیربکس چقدره؟با تشکر

8. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مقدار گشتاور پیچ های اویل پمپ گیربکس چقدره؟با تشکر

با چند بار جستجو توانستم این عدد را پیدا کنم که برابر با 20 پوند بر فوت مربع است.

دنبال جدول اعداد مقدار گشتاور پیچها بودم اما درباره گیربکس TH350 تا جایی که من دیدم چنین جدولی توی نت نبود، نهایتا از بخش پرسش و پاسخ سایت ehow این عدد را پیدا کردم که درباره روش تعویض پمپ گیربکس 350 توضیح داده بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    وقتی پشت آمپر ماشین خودمو وا کردم رفتم سراغ پنل تهویه.اهرم ها خیلی سفت بالا پایین میشدند.متوجه شدم این لوله های پلاستیکی که سیم های اهرم از توشون رد شده و بازی میکنن بشدت کثیف شدند و باعث میشن که اهرم ها کند حرکت کنن.

حالا این لوله از کجا باز میشه؟ چون بنظرم بهتره که باز بشن وگرنه اون کثیفی از توش خارج نمیشه و همون داخل باقی میمونه.به نظر شما واسه روون کاری همین اسپری ناهید رو توشون بزنم یا روغن؟

12. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    وقتی پشت آمپر ماشین خودمو وا کردم رفتم سراغ پنل تهویه.اهرم ها خیلی سفت بالا پایین میشدند.متوجه شدم این لوله های پلاستیکی که سیم های اهرم از توشون رد شده و بازی میکنن بشدت کثیف شدند و باعث میشن که اهرم ها کند حرکت کنن.

حالا این لوله از کجا باز میشه؟ چون بنظرم بهتره که باز بشن وگرنه اون کثیفی از توش خارج نمیشه و همون داخل باقی میمونه.به نظر شما واسه روون کاری همین اسپری ناهید رو توشون بزنم یا روغن؟
    اون لوله ها فقط به وکیومهای کنترل دریچه های تقسیم هوا متصل شده که با تغییر در مقدار مکش و قطع و وصل شدن جریان هوا از سمت موتور، باعث باز و بسته شده دریچه ها میشه و هیچ سیمی از داخل اونها رد نشده.
    تنها سیم متصل به دریچه کنترل هوا بین کولر و بخاری هست که اگر سفت باشه مربوط به اهرم کنترل یا خود سیم و اتصالاتی که روی یونیت کولر داره میشه.

لوله ها را باز نکنید چون اگر ترتیب اونها بهم بخوره خیلی دردسر دارید تا دوباره طبق نظم چیده بشه.

دقیقا کدام اهرم مشکل حرکت داره؟ سمت چپ که برای کولر و بخاری هست یا سمت راست که کنترل دریچه ها و روشن و خاموش شدن فن و کولر توسط اون انجام میشه؟

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    منظورم از سیم همون میله هایی هست که به اهرم ها وصل شده و توی یک روکش پلاستیکی بازی میکنه.(مثل سیم ترمز دوچرخه) حالا این روکش ها توشون کثیف شده که مانع روون کار کردن اهرم میشه.اینم یه نمونه:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما در مورد مقاومت پشت آمپر
    بگفته علی آقا
    من رفتم این لامپ رو تهیه کردم.همونطور که فروشنده میگفت معمولا برای ساعت ماشینایی مثل پراید و پژو و... استفاده میشه.
    اینم مقایسه با لامپ صفحه پشت آمپر شورلت

روی مقاومت یه تکه مقوا ضخیم گذاشتم و مهره هارو بستم بعد رشته سیم هارو تابیدم به پایه های لامپ ، سپس لحیمشون کردم و بعدش پیچیدم به پایه های نگهدارنده مقاومت.

اینم عکس

اگه اشکالی داره بی زحمت راهنمایی کنید

فقط یه سوال: بهتر نبود که سیم ها رو زیر مهره ها بپیچم؟
    Last edited by Peyman Skylark; 27-06-2016 at 17:50.

16. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    منظورم از سیم همون میله هایی هست که به اهرم ها وصل شده و توی یک روکش پلاستیکی بازی میکنه.(مثل سیم ترمز دوچرخه) حالا این روکش ها توشون کثیف شده که مانع روون کار کردن اهرم میشه.

اما در مورد مقاومت پشت آمپر
    بگفته علی آقا
    من رفتم این لامپ رو تهیه کردم.همونطور که فروشنده میگفت معمولا برای ساعت ماشینایی مثل پراید و پژو و... استفاده میشه.
    اینم مقایسه با لامپ صفحه پشت آمپر شورلت

روی مقاومت یه تکه مقوا ضخیم گذاشتم و مهره هارو بستم بعد رشته سیم هارو تابیدم به پایه های لامپ ، سپس لحیمشون کردم و بعدش پیچیدم به پایه های نگهدارنده مقاومت.

اگه اشکالی داره بی زحمت راهنمایی کنید
    فقط یه سوال: بهتر نبود که سیم ها رو زیر مهره ها بپیچم؟

بله دقیقا همین روش منظورم هست و باید مهره ها را روی سیم ببندید تا محکم بشه و نیازی به چند بار پیچاندن نیست.
    به همین صورت تست کنید و ببینین آیا درجه درست شده یا نه؟ نیازی به سوار کردن کامل پانل نیست و فقط سوکت پانل وصل کنید. با باز کردن سوئیچ این لامپ هم باید روشن بشه.
    اگر مشکل حل نشد احتمال زیاد مشکل جای دیگه است.

در مورد اهرم تنظیم دریچه هم شاید گیر مکانیکی از خود اهرم( و نه سیم) باشه و یا ایراد در بازوهای متصل به سیم .
    اگر زانویی انتقال هوا به کانالهای بالا را باز کنید( روبروی کنسول وسط) و حرکت دریچه های تقسیم هوا را بررسی کنید، ممکنه ایراد مشخص بشه که از کجاست.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دریچه ها هیچ مشکلی ندارن و همه درست کار میکنن فقط اهرم ها کمی سفت بالا پایین میشن

20. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •