من همه پریزارو چک کردم ما فقط یه سیم داریم که توش 5 تا سیم هست البته یکیش کامل لخته و بقیش هم آبی و سفید و سبز و نارنجی ان اون آبو و سفید مال اسیاتک هست و سبز و نارنجی هم مال مخابرات. با این وضعیت نویز رو چجوری میشه کاهش داد؟؟؟![]()
من همه پریزارو چک کردم ما فقط یه سیم داریم که توش 5 تا سیم هست البته یکیش کامل لخته و بقیش هم آبی و سفید و سبز و نارنجی ان اون آبو و سفید مال اسیاتک هست و سبز و نارنجی هم مال مخابرات. با این وضعیت نویز رو چجوری میشه کاهش داد؟؟؟![]()
سلام دوستان من خواستم ثبت نام کنم برای آسیا تک (مرکز پیام)سیستم گفت محدودیت پورت داریم به زودی درست میشه به نطرتون این بزودی کی درست میشه؟
مشکل همینه
منم با یه رشته سیم 2خط رو کشیدم تا اتاقم
وقتی جفت مودمها روشن بودن اختلال زیادی پیش میومد و دان استریم جفت خطها نابود میشد
ولی وقتی یکی از مودمهارو خاموش میکردم وضعیت خط فعال عالی میشد
راهش چیه په؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره که الان میشه درخواست تبدیل خط از فیبر نوری به مسی رو داد؟! تو سایت های خبرری خوندم که گویا تو بعضی از شهرها مثل اصفهان میشه درخواست داد و رسیدگی هم میکنن!
مخابرات شدیدا شورشو دراورده، دزدی حجم میکنه در حد تیم های فرا زمینی!!
هرخط باید سیم مجزا داشته باشه
جز این من راه دیگه ای پیدا نکردم
سلام....
دوستان آسیاتک شبانه دانلود تورنت رو که محدود نمیکنه؟؟
این مشخصات برای 10 مگ خوبه؟![]()
Last edited by milad341; 02-09-2015 at 14:43.
آسیاتک کلا تو بازه ی دانلود شبانه رایگان برای من که سرعت 10 مگ دارم ازشون ، سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو روی 500 kb\s محدود میکنه ولی از سرورهای داخلی مثل مثلا دانلودها با سرعت ماکزیمم نزدیک به 1.15 تا 1.20 Mb\s دانلود میکنه.
تورنت هم تا حالا امتحان نکردم ولی خب بنظرم سرور خارجی محسوب میشه دیگه.
این مشکل رو میشه با خرید اکانت افزایش سرعت دانلود حل کرد.
خط شما هم خوب بسته شده ولی یه مقدار نویزش بالاس که باعث قطع و وصل شدن میشه. میتونید تو تنظیمات مودم بخش ADSL Settings تیک گزینه های SRA و Bitswap رو بردارید شاید وضعیت نویز بهتر بشه و SNR یه 15 برسه.
میشه لطفا لینک خبر رو قرار بدید. ممنون.
Last edited by dDarkKnight_12; 02-09-2015 at 17:27.
دوستان کسی هست طرفای آزادگان و بهداری از مرکز قندی اسیاتک داشته باشه ؟ (میگن این منطقه مشکل نویز داره به خاطر بعد مسافت )
من الان خط مخابراتم کشش 5 مگ رو داره، به نظرتون اسیاتک همین 4 5 مگ رو میده؟
سلام. دوستان کسی آدرس جدید netbill مخابرات رو میدونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)