128 نقره ای 15 تا دانلود می کنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
128 نقره ای 15 تا دانلود می کنه
128 نامحدود برنزی دارم میانگین سرعت دانلود 10 الی 12 است . کاملا مزخرف . پشیمون شدم که این طرح رو انتخاب کردم چون موقع دانلود رسما سرعت وبگردی صفر یشه و در عرض 24 ساعت فوقش حدود 1 گیگ دانلود میشه
آسیاتک رو بیخیال شو و برو دنبال یک شرکت بهتر و نسبتا تازه کار و خلوت
من با کیمیا شبی 6-5 گیگ دانلود دارم . 512 نامحدود برنزی بزنم یعنی حالمو میگیره ؟ سرعت 65 بالاتر نمیره پیج هم دیر باز میشه ؟
دوست عزیز سرعت باز شدن سایت به ضریب اشتراک ربطی نداره، ضریب اشتراک یه چیزه پینگ و سرعت دانلود یه چیز دیگه! اولی یه چیز من در آوردی جهت دزدی، دومی و سومی فاکتور کیفت نت
مخابرات رو هم، کاری ندارم! هم شما اسیاتکی هم من... اما همین دوستمون میثم الان مخابرانه، معمولا راضیه! خود منم تا قبل تعویض پورتم راضی بودم! یک مگ با دو گیگ میگرفتم، ماهی 40-50 گیگ دانلود شبانه داشتم! کلا 11900!!!! سرعت دانلود 260.... اما پورتمو عوض کردن همه چی خراب شد
و مورد آحر اینکه من گفتم سرعت باز شدن سایت. به پینگ مربوطه؟؟!؟!؟! به پ.خ دقت کن! گفتی gamer نیستی، بعدش من دیگه در مورد پینگ بحثی کردم؟ فقط گفتم مخابرات کمتره
سرعتت نهایت 60 تاست، اگه برات کافیه که هیچ اگه نه محدود بگیر
اینقد. از پارس بد میگن، جالبه که همه یوزر هاش راضین! 128 نامحدود ویژش تا 20 گیگ با سرعت 128 کیلو دانلود میکنه! بعد 15-18
سرعت دانلود 512 نقره ای چقدره؟سرعت باز شدن سایتش چجوریه؟ ارزش داره 12 تومان بیشتر بدم نقره ای بگیرم؟
منم کیمیا دو مگ دارم همین الان با سرعت فوق ماورایی 13 کیلوبایت دارم میدانلودم![]()
خب الان دوتا اظهار نظر جدا دادید البته یکیش در جواب به من بود.من 1 مگ برنزی می خوام.دانلودم باید حدود 126 باشه ولی یکی گفت 100 هستش که اصلا دوست ندارم اینجوری باشهسرعت نامحدودها در شبانه روز تغییری داره یا نه؟
ضمنا منم تازه میخوام ثبت نام کنم.اون طرح سه ماه سه گیگ چجوریاست؟سرعت قیمت؟
تایید میشه. 1 نصف شب به بعد، سرعت 2 مگ نقره ای من بیشتر از 65 تا نمیشه
ضریب اشتراک، سرعت دانلود بهتر میده و در نتیجه از اون لحاظ ربط پیدا میکنه
پورتتو عوض کردن دقیقا چه اتفاقی افتاد؟ سرعت دانلودت اومد پایین؟ چی شد دقیقا؟
نه این بند سوم رو یکی دیگه گفته بود من اشتب کردم![]()
از 1 شب به بعد تایید میشه، اما نه دیگه 13 تا!! چون بستگی به لینک دانلودتم داره که از کجا باشه. مثلا اگه غیر پولی از رودفایل یا هیپ فایل یا آپلودباز باشه، بیشتر از 30 تا واسه من تو روزشم نمیره، اما از لینک مستقیمی که اکانت سایتش رو خریده باشی، نباید کمتر از 50 دیگه بشه ( شما 2 مگت نقره ایه یا برنزی؟ )
من فکر نکنم با 1 مگ برنزی 126 تا بهت بده (قانونا باید 128 تا بهت بده، اما نمیده )
بله تغییر داره. در روز سرعت دانلودت به حداکثر میرسه و در شب شدیدا افت میکنه (1 نصف شب به بعد منظورمه ). البته کلا حدود ساعت های 10 شب هم دیگه اون سرعت توپ رو به من نمیده، اما تو روز عالیه ( من فعلا دارم از 22 گیگ هدیه م استفاده میکنم و به زودی تموم میشه و اونوقت باید دید سرعتم چند میشه )
Last edited by OnlyRealMadrid; 19-03-2013 at 01:42.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)