تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 921 از 3745 اولاول ... 421821871911917918919920921922923924925931971102114211921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من میخواستم 128 نامحدود از اسیاتک بگیرم.(اینترنت 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم یا اسیاتک؟)
    میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
    و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
    128 نقره ای 15 تا دانلود می کنه

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

128 نامحدود برنزی دارم میانگین سرعت دانلود 10 الی 12 است . کاملا مزخرف . پشیمون شدم که این طرح رو انتخاب کردم چون موقع دانلود رسما سرعت وبگردی صفر یشه و در عرض 24 ساعت فوقش حدود 1 گیگ دانلود میشه

آسیاتک رو بیخیال شو و برو دنبال یک شرکت بهتر و نسبتا تازه کار و خلوت

داره خودمونی میشه arashrahimiaryan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من با کیمیا شبی 6-5 گیگ دانلود دارم . 512 نامحدود برنزی بزنم یعنی حالمو میگیره ؟‌ سرعت 65 بالاتر نمیره پیج هم دیر باز میشه ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بله دقیقا مثل جایزه مصرف منصفانه پارس آنلاینه

برای من که هم سایت های ایرانی و هم سایت های خارجی رو حتی با پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر خوب باز میکنه ( غیر از نصف شب ) قبلا سر این قضیه صحبت کردیم که گفتین فقط پینگ مهمه نه سرعت دانلود، اما برای زود لود شدن سایت ها، هم پینگ مهمه و هم سرعت دانلود

کاربردش اینه که کسی که تو گوگل سرچ کنه کیفیت اینترنت 2048 نقره ای آسیا تک، پست من رو براش میاره و میتونه راهنماییش کنه

والا مخابرات رو همه ناراضین، وگرنه من همیشه تو این قضیه اینترنت حذب بادم و هر جا بهتر باشه رو میپسندم ( شاید تو منطقه ما اینجوری بد باشه ) تو همین فروم هم تو قسمت اینترنت مخابرات، خبرهای امیدوار کننده ای از مردم نشنیدم که اومدم آسیاتک رو انتخاب کردم. همچنین به خاطر اینکه دوستم خیلی ناراضیه، مخابرات رو بیخیال شدم

منم احتمال میدم کمی جنبه تبلیغاتی داشته باشه، اما تو همین تاپیک، بارها تفاوت کیفیت اشتراک برنزی با نقره ای با طلایی گزارش شده

من شنیدم خیلی خوبه، اما قیمتش بالاست

خودتونم که این مورد رو تایید کردین. پس مسلما برنزی و نقره ای و طلایی با هم فرق دارن ( کمااینکه فرقش در باز کردن سایت باشه ) من نظرم اینه که برنزی 1 به 10 و نقره ای 1 به 8 و طلایی 1 به 6 هستش ( شاید طلایی رو تا 1 به 4 هم بعضی مواقع بیارن، چون خیلی گرونه و مثلا ویژه شونه ). البته این فرضیه بود. به ما مثلا میگن نقره ای 1 به 6 اما نظرم اینه که 1 به 8 هستش
    دوست عزیز سرعت باز شدن سایت به ضریب اشتراک ربطی نداره، ضریب اشتراک یه چیزه پینگ و سرعت دانلود یه چیز دیگه! اولی یه چیز من در آوردی جهت دزدی، دومی و سومی فاکتور کیفت نت

مخابرات رو هم، کاری ندارم! هم شما اسیاتکی هم من... اما همین دوستمون میثم الان مخابرانه، معمولا راضیه! خود منم تا قبل تعویض پورتم راضی بودم! یک مگ با دو گیگ میگرفتم، ماهی 40-50 گیگ دانلود شبانه داشتم! کلا 11900!!!! سرعت دانلود 260.... اما پورتمو عوض کردن همه چی خراب شد

و مورد آحر اینکه من گفتم سرعت باز شدن سایت. به پینگ مربوطه؟؟!؟!؟! به پ.خ دقت کن! گفتی gamer نیستی، بعدش من دیگه در مورد پینگ بحثی کردم؟ فقط گفتم مخابرات کمتره

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من با کیمیا شبی 6-5 گیگ دانلود دارم . 512 نامحدود برنزی بزنم یعنی حالمو میگیره ؟‌ سرعت 65 بالاتر نمیره پیج هم دیر باز میشه ؟
    سرعتت نهایت 60 تاست، اگه برات کافیه که هیچ اگه نه محدود بگیر

اینقد. از پارس بد میگن، جالبه که همه یوزر هاش راضین! 128 نامحدود ویژش تا 20 گیگ با سرعت 128 کیلو دانلود میکنه! بعد 15-18

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به شرطی که با 128 تا بگیره! اما حدود 100 تاس! یعنی 350 مگ تقریبا

ٱره سرعت باز کردن سایت با برنزی خیلی پایینه
    سرعت دانلود 512 نقره ای چقدره؟سرعت باز شدن سایتش چجوریه؟ ارزش داره 12 تومان بیشتر بدم نقره ای بگیرم؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دیگه اینقدرم افتضاح نیست شما چه سرویسی داری؟
    من با کیمیا دارم شبی حدود 3 گیگ میگرفتم که بد نیست هر چند قبلا خیلی بیشتر بود
    منم کیمیا دو مگ دارم همین الان با سرعت فوق ماورایی 13 کیلوبایت دارم میدانلودم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

......
    خودتونم که این مورد رو تایید کردین. پس مسلما برنزی و نقره ای و طلایی با هم فرق دارن ( کمااینکه فرقش در باز کردن سایت باشه ) من نظرم اینه که برنزی 1 به 10 و نقره ای 1 به 8 و طلایی 1 به 6 هستش ( شاید طلایی رو تا 1 به 4 هم بعضی مواقع بیارن، چون خیلی گرونه و مثلا ویژه شونه ). البته این فرضیه بود. به ما مثلا میگن نقره ای 1 به 6 اما نظرم اینه که 1 به 8 هستش
    اون سه ماه سه گیگ برای ثبت نام های جدیده! نه یوزر قدیمی
    رو یه سرعتن به جز حجم اول
    خب الان دوتا اظهار نظر جدا دادید البته یکیش در جواب به من بود.من 1 مگ برنزی می خوام.دانلودم باید حدود 126 باشه ولی یکی گفت 100 هستش که اصلا دوست ندارم اینجوری باشه سرعت نامحدودها در شبانه روز تغییری داره یا نه؟
    ضمنا منم تازه میخوام ثبت نام کنم.اون طرح سه ماه سه گیگ چجوریاست؟سرعت قیمت؟

داره خودمونی میشه arashrahimiaryan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من 270 کیلو دانلود دارم الان با کیمیا ترافیم فری

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

همون یک هست ولی اونقدر افتضاح شده که اصلا نمی ارزه دیگه
    من تا قبل تغییر قیمتا با سرعت حداقل یک تا دو مگ دانلود میکردم از وقتی گرون کردن به جای اینکه بهتر شه بدتر شه دیروز یه فایل 700 مگی گذاشته بودم دانلود تا ساعت دو که با سرعت 14-15 دانلود میکرد خوابیدم صبح ساعت 5 بیدار شدم دیدم سرعت شده 7-8 جمعا 300 مگ بیشتر دانلود نکرده کلا لپتاپ خاموش کردم بیخود پول برق اضافی ندم

تایید میشه. 1 نصف شب به بعد، سرعت 2 مگ نقره ای من بیشتر از 65 تا نمیشه

دوست عزیز سرعت باز شدن سایت به ضریب اشتراک ربطی نداره، ضریب اشتراک یه چیزه پینگ و سرعت دانلود یه چیز دیگه! اولی یه چیز من در آوردی جهت دزدی، دومی و سومی فاکتور کیفت نت

مخابرات رو هم، کاری ندارم! هم شما اسیاتکی هم من... اما همین دوستمون میثم الان مخابرانه، معمولا راضیه! خود منم تا قبل تعویض پورتم راضی بودم! یک مگ با دو گیگ میگرفتم، ماهی 40-50 گیگ دانلود شبانه داشتم! کلا 11900!!!! سرعت دانلود 260.... اما پورتمو عوض کردن همه چی خراب شد

و مورد آحر اینکه من گفتم سرعت باز شدن سایت. به پینگ مربوطه؟؟!؟!؟! به پ.خ دقت کن! گفتی gamer نیستی، بعدش من دیگه در مورد پینگ بحثی کردم؟ فقط گفتم مخابرات کمتره
    ضریب اشتراک، سرعت دانلود بهتر میده و در نتیجه از اون لحاظ ربط پیدا میکنه

پورتتو عوض کردن دقیقا چه اتفاقی افتاد؟ سرعت دانلودت اومد پایین؟ چی شد دقیقا؟

نه این بند سوم رو یکی دیگه گفته بود من اشتب کردم

منم کیمیا دو مگ دارم همین الان با سرعت فوق ماورایی 13 کیلوبایت دارم میدانلودم
    از 1 شب به بعد تایید میشه، اما نه دیگه 13 تا!! چون بستگی به لینک دانلودتم داره که از کجا باشه. مثلا اگه غیر پولی از رودفایل یا هیپ فایل یا آپلودباز باشه، بیشتر از 30 تا واسه من تو روزشم نمیره، اما از لینک مستقیمی که اکانت سایتش رو خریده باشی، نباید کمتر از 50 دیگه بشه ( شما 2 مگت نقره ایه یا برنزی؟ )

خب الان دوتا اظهار نظر جدا دادید البته یکیش در جواب به من بود.من 1 مگ برنزی می خوام.دانلودم باید حدود 126 باشه ولی یکی گفت 100 هستش که اصلا دوست ندارم اینجوری باشه سرعت نامحدودها در شبانه روز تغییری داره یا نه؟
    ضمنا منم تازه میخوام ثبت نام کنم.اون طرح سه ماه سه گیگ چجوریاست؟سرعت قیمت؟

من فکر نکنم با 1 مگ برنزی 126 تا بهت بده (قانونا باید 128 تا بهت بده، اما نمیده )
    بله تغییر داره. در روز سرعت دانلودت به حداکثر میرسه و در شب شدیدا افت میکنه (1 نصف شب به بعد منظورمه ). البته کلا حدود ساعت های 10 شب هم دیگه اون سرعت توپ رو به من نمیده، اما تو روز عالیه ( من فعلا دارم از 22 گیگ هدیه م استفاده میکنم و به زودی تموم میشه و اونوقت باید دید سرعتم چند میشه )

Last edited by OnlyRealMadrid; 19-03-2013 at 01:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •