یک scan and repair با hdd regenetator بکنید و نتیجرو بگید
یک scan and repair با hdd regenetator بکنید و نتیجرو بگید
شما هاردتون نو هست باید هارد رو پارتیشن بندی کنید تا قابل استفاده باشه چه ویندوزی میخواین نصب کنید؟
هاردم نو نیست همون هارد قدیمیم 80g
ویندوز xp
Last edited by nasrin.pnu; 30-07-2014 at 12:56.
با عرض سلام به دوستان و به ويژه مهندس زحمتکش اين تاپيک جناب Extreme
ببخشيد مهندس جان، من يه سؤال پرسيدم بي جواب موند اينجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دو عدد هارد اکسترنال 2 ترا دارم مدل seagate expantion desktop که کلی اطلاعات و فیلم ذخیره کردم و هر از چند گاهی وصل میکنم به تلویزیون و فیلمهامو از اونجا نگاه میکنم دیشب یکی از انها را با تلویزیون نگاه میکردم که وسط فیلم استپ شد و دیگه تلویزیون نشناخت صبح اوردم به سیستم وصل کردم درایور را می شناسد در دیوایس منیجر اما اسم درایور و محتویات ان در my computer نشان داده نمیشود هارد دیگرم کما فی السابق کار خود را انجام میدهد ومشکلی ندارد کابل برق و usb را نیز جا به جا کردم اتفاقی نیفتاد یعنی مشکلی از اونها نیست در برنامه GetDataBack for FAT-NTFS 4.33 رفتم اما اونجا هم نشناخت
خلاصه از دوستان استمداد کمک دارم چون کلی اطلاعات با خون دل خوردن جمع کردم و حیفم می اید (... می سوزه ) اگر اطلاعاتم بپره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
![]()
سلام
من دو عدد هارد اکسترنال 2 ترا دارم مدل seagate expantion desktop که کلی اطلاعات و فیلم ذخیره کردم و هر از چند گاهی وصل میکنم به تلویزیون و فیلمهامو از اونجا نگاه میکنم دیشب یکی از انها را با تلویزیون نگاه میکردم که وسط فیلم استپ شد و دیگه تلویزیون نشناخت صبح اوردم به سیستم وصل کردم درایور را می شناسد در دیوایس منیجر اما اسم درایور و محتویات ان در my computer نشان داده نمیشود هارد دیگرم کما فی السابق کار خود را انجام میدهد ومشکلی ندارد کابل برق و usb را نیز جا به جا کردم اتفاقی نیفتاد یعنی مشکلی از اونها نیست در برنامه GetDataBack for FAT-NTFS 4.33 رفتم اما اونجا هم نشناخت
صدای هارد میاد و چراغ نیز یکسره روشن است
خلاصه از دوستان استمداد کمک دارم چون کلی اطلاعات با خون دل خوردن جمع کردم و حیفم می اید (... می سوزه ) اگر اطلاعاتم بپره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
![]()
Last edited by mohammad.1359; 30-07-2014 at 14:42.
هارد باید پارتیشن بندی بشه رو همون تک پارتیشن که اومدید دکمه c رو میزنید یعنی creat به اندازه 30000 بهش بدید یعنی 30 گیگ بقیشم دو تا پارتیشن دیگه درست کنید هرکدوم 25 گیگ بعد بیاین روی درایو c اینتر بزنید ntfs quick format بعد مراحل دیگر نصب ویندوز
ارور ultra dma میده اگه مقدارش زیاد نمیشه مشکلی نیست ولی اگه وارنینگ شده و درحال زیاد شدن است کارهایی که برای رفع این ارور توصیه شده پارتیشن بندی مجدد هارد چک کردن اتصالات هارد و پاور هارد تعویض مکان کابل دیتا تست هارد روی یک سیستم دیگه آپدیت بایوس مین و فریم ویر هارد
اون هارد مشکل دار رو به سیستم میزنید هیچ اثری در disk managment هم نیست ؟ کابل و آداپتور هارد رو وصل میکنید موتور هارد روشن میشه ؟
کابل را که وصل میکنم چراغ روشن میشود و صدا از هارد می اید اما در دیسک منگمنت ظاهر نمیشود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)