دقیقا اینطوریه
تو لاهیجان هم همینه
فکر کنم تو رشت هم همینطور باشه
شما هر وقت بری شارژ کنی از همون روز برات محاسبه میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دقیقا اینطوریه
تو لاهیجان هم همینه
فکر کنم تو رشت هم همینطور باشه
شما هر وقت بری شارژ کنی از همون روز برات محاسبه میشه
برای من یه سوال وجود داره چطوره که اندیشه سبز خزر با سرعت 128 نامحدودش رو می ده ماهی 15.5 تومن اما دیگر شرکتها مثل پارس انلاین با همین سرعت اما 5 گیگ در ماه رو میده 20 تومن داستانش چیه و این اجحاف نیست و یا اینکه نکنه اندیشه یه جور دیگه داره زیر ابی میره
نه داداشم
اون طرح نامحدود سرعتش دوروبر 30 هستش يا قانونى تر
دوروبر 16
درواقع سرعت اصلى 128 كيلوبيت رو داره ولى طرح هاى محدود سرعت تشويقى داره كه سرعتش دوروبر 60 تا 128 كيلو بايت هستش
در نتيجه نامحدودو نميشه زياد دانلود كرد چون سرعتش كمه ولى محدودو ميشه زود تموم كرد چون سرعتش زياده
حالا خودت فكر كن
اختلاف قيمتم واسه همينه
من فردا ميرم از انديشه بگيرم 256 5 گيگ يا 128 8 گيگ
ميشه 23000
128 8gb بگیر.سرعت هیچ فرقی نمیکنه.
اینم اینترنت الان من از 75% ایران بدبخت ترم
دومین تست >>>>![]()
Last edited by arashbi2; 28-03-2011 at 12:54.
مرسی داداش اینم یکی از سوالای اساسیم بود که جوابشو نمیدونستم.
میخواستم 256 بگیرم که شبا رایگانه بیشتر از 128 دانلود کنم.(مثلا زرنگ بازی دربیارم)حالا شما مطمینی که فرق نداره دیگه؟ خیالم جمع؟
ولی 256 یه سایت ir هم تا یه سال میده بهت!
سرویسای سرعت پایین هیچ فرقی ندارن با هم و همشون با سرعت تشویقی مثه هم میشن.
دامین IR یکساله 4 تومن پولشهولی 256 یه سایت ir هم تا یه سال میده بهت!
به خاطر 4 تومن میخوای اون سرویس رو بگیری؟
اینم تست من
شاتل 2 مگابیت
![]()
ظاهرا کاهش سرعت اندیشه سبز در شهرهایی مثل لاهیجان به خاطر محدودیت های فنی نیست، بلکه سیاست شرکت هست که سرعت این شهر ها رو در حد همون سرویسی که خریداری شده (حتی کمتر از اون) کاهش بده. وضعیت سرعت در سایر شهرهای شرق گیلان (مثل رودسر، لنگرود، آستانه، و غیره) چطور هست؟
با توجه به ISP های فعال در لاهیجان، بازار ADSL لاهیجان در اختیار دامون نت قرار میگیره که داره با قیمت های مشابه اندیشه، حداقل در لاهیجان از وضعیت فعلی اندیشه خدمات بهتری ارائه میکنه.
اگر تا پایان این ماه اندیشه سرعتش رو درست نکنه، من اشتراک ADSL خودم و تمام کسانی را که خودم براشون از اندیشه سرویس گرفتم، را لغو می کنم، و میرم سراغ دامون نت، تا اندیشه هم متوجه بشه که باید سرویس ها متوازنی در استان ارائه کنه.
بچه ها یکی از بهترین سایتها برای تست سرعت اینترنت سایتهستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)