اينارو من ديروز گذاشتم
اينارو من ديروز گذاشتم
سلام بچها
اول که من تسلیت نمیگم
چون دلیلی نداره
واس چی میخواستن ببرن؟
درسته رئال افتخار داره باید برد ولی این بزمجه ها مگه افتخار حالیشونه؟
با حرف رفقا موافقم شدید.
پرز باید بیاد بجز چندتای همه رو بندازه بیرون همه رو.
به نظرم باید کمی هم به جوونهای رئال ارزش بدیم مشکل اینه که ما بازیکن با غیرت مث رائول و کاسیاس نداریم.
باید ارزش بدن به ستارهای جون باشگاه
مشکل به نظر من غیرته که اصلا دیده نمیشه.
منم تسلیت میگم...
راستی با این حال به این نکته هم توجه کنید اگر فن نیستلروی بود شاید یه مقدار وضع گلزنی و موثعیت خطرناکمون هم بهتر میشد!
کسی خبر خاصی از فن نداره ؟
آره واقعا!
چقدر ذوق داشتن که الان قهرمان میشن: دی
ما عجله نداريم : شما مث اينکه داريچقدر ذوق داشتن که الان قهرمان میشن: دی
قهرمان ميشيم : همينطوري بازياي بارسا رو ببينين
ایول احمد جون...
به نظرم اول از همه کاناوار و گاگو و هاینزرو بفروشن... گاگو رو چون شک دارم فروش بره بهتره ساعت 9 بذارنش بیرون شاید یکی بردش...
+
دمه رائول گرم...جز اینم ازش انتظاری نمیره... دلیلی نداره بازیکن های وفادار که پا به سن میذارن برن تیمای کوچیک...بهتره اگرم یه زمانی توان بازی نداشت مثل مالدینی نیمکت نشین بشه و 9دقیقه کامل بازی نکنه...
+
فقط بازیکن مهم نیست...اگر بازم رئال طبق سنت این دهه ی اخیر یه مربی بزرگ نیاره امیدی به جام قهرمانان نمیشه داشت...بازیکن بزرگ مربی بزرگ میطلبه
این خیابانی دیگه خیلی لوس شده... رونالدینیو رو زدن بعد بیچاره با انگشتش داره میگه داور تصمیمت اشتباه بود خیابانی درومود گفت: "قرار نیست بازیکن هر چی میگه داور قبول کنه" ؟!!!
یه جا دیگه هم گفت چلسی عصری آرسنال رو له(با تلفظ غلیظ) کرد. البته من نه طرفدار میلانم نه آرسنال اما به عنوان کسی که واسه جفتشون احترام قائله خیلی بدم اومد از این حرفای مسخرش...هر چی خرفت تر میشه بیشتر چرند میگه...دیگه فقط بدرد بازی های ملی میخوره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)