تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 2376 اولاول ... 421821871911917918919920921922923924925931971102114211921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

توقف استقلال در برابر برق شيراز
    "بيرانوند" سه امتياز را از آبي‌پوشان گرفت

تيم فوتبال استقلال تهران در مقابل برق شيراز متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه‌ي ديدارهاي معوقه هفته پنجم ليگ برتر فوتبال، تيم استقلال تهران در ورزشگاه آزادي به مصاف برق شيراز رفت كه اين بازي با تساوي يك بر يك پايان يافت.

در نيمه نخست بازي تيم استقلال بازي را بهتر از حريف آغاز كرد و تا دقيقه 10 بازي داراي سه فرصت گلزني شد كه در بهترين موقعيت آرش برهاني موقعيت تك به تك را به بيرون از زمين زد. در دقيقه 16 بازي صمد زارع به اشتباه گل نخست استقلال را وارد دروازه خودي كرد اما دو دقيقه بعد مهدي كريميان گل تساوي برق شيراز را به ثمر رساند.

پس از اين گل حملات تيم استقلال براي رسيدن به برتري افزايش يافت. برخورد ضربه‌ي خسرو حيدري با پشت دروازه برق شيراز تماشاگران استقلال را به اميد گل خوشحال ساخت اما اين ضربه به بيرون رفت لحظاتي بعد شوت مجتبي جباري نيز از كنار دروازه به بيرون رفت.

در لحظات پاياني نيمه اول دو تيم بازي برابري را انجام دادند و نيمه نخست با تساوي يك بر يك پايان يابد.

با آغاز نيمه دوم تيم استقلال تهران براي جبران نتيجه سرپا حمله شد، در سه دقيقه طوفاني ابتدا ضربه‌ي سياوش اكبرپور از كنار دروازه به بيرون رفت. در دقيقه 65 "جان‌واريو" همه را دريبل زد اما توپ او به كرنر رفت و در دقيقه 66 ضربه مجتبي جباري با اختلافي اندك به بيرون رفت.

در دقيقه 69 ارسال خسرو حيدري تماشاگران را نيم‌خيز كرد اما ضربه‌ي او از كنار دروازه به بيرون رفت در دقيقه 74 ضربه سياوش اكبرپور نيز از كنار دروازه به بيرون رفت، در دقيقه 76 بازي خطاي بيراوند دروازه‌بان برق شيراز بر روي فرهاد مجيدي در محوطه جريمه سبب اعلام پنالتي به سود استقلال شد، همچنين بيرانوند نيز يك كارت زرد دريافت كرد. اما اين ضربه پنالتي كه توسط يدالله اكبري زده شد توسط بيرانوند به كرنر فرستاده شد.

در لحظات پاياني بازي تيم برق با استفاده از ضد حملات خطراتي را بر روي دروازه استقلال ايجاد كرد كه در مهم‌ترين صحنه ضربه ستار زارع به تير دروازه استقلال برخورد كرد.

دراين بازي فرهاد مجيدي، علي عليزاده و ابراهيم تقي‌پور به ترتيب جايگزين آرش برهاني، يدالله اكبري و سياوش اكبرپور شدند و در تيم برق شيراز نيز رضا نظرزاده و همت عابدين زاده در تعويضي اجباري جايگزين محسن نيك‌خواه و علي جعفري شدند و مورنو به جاي فريد عابدي به ميدان آمد.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

دیدارهای معوقه هفته پنجم/
    توقف استقلال برابر برق در ورزشگاه آزادی / آبی ها جای قرمز را گرفتند
    تیم فوتبال استقلال تهران با توقف برابر برق شیراز نتوانست اختلاف امتیازات خود با تیم‌های صدرنشین را کم کند اما جای پرسپولیس را در رده پنجم جدول رده بندی لیگ برتر گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، در یکی از دیدارهای معوقه از هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور دو تیم استقلال و برق شیراز از ساعت 16:45 امروز در ورزشگاه آزادی به دیدار هم رفتند که تقابل‌شان در پایان 90 دقیقه به نتیجه تساوی یک بر یک انجامید.

در این مسابقه ابتدا صمد زارع در دقیقه 17 به اشتباه دروازه تیم خود را گشود و استقلال را پیش انداخت. یک دقیقه پس از به ثمر رسیدن این گل نیز مهرداد کریمیان دروازه استقلال را گشود و کار را به تساوی کشاند.

پس از تساوی یک بریک استقلال و برق شیراز در پایان نیمه اول، چهره‌ای متفاوت از این دو تیم در نیمه دوم شاهد بودیم. استقلال بی‌مهابا حمله می کرد و برق شیراز با بازی تاخیری سعی در کنترل حملات حریف داشت. در نهایت این تقابل تاکتیکی منجر به تساوی یک بر یک دو تیم در پایان مسابقه شد تا آنها به تقسیم امتیازات بازی رضایت بدهند.

اتفاق قابل ذکر این مسابقه در دقیقه 78 رقم خورد. در این زمان از بازی فرهاد مجیدی یک ضربه پنالتی به سود تیم استقلال گرفت اما یدالله اکبری در مصاف با سنگربان جوان برق شیراز ناکام ماند تا استقلال در نیمه دوم بازی با نارنجی پوشان در حسرت گل بماند.

برق شیراز با یک امتیاز این بازی 19 امتیازی شد و به رده سوم جدول رده بندی لیگ برتر سقوط کرد، استقلال نیز با 15 امتیاز جای پرسپولیس را در رده پنجم جدول گرفت.

قضاوت بازی استقلال - برق شیراز برعهده محمود رفیعی بود. او در این بازی به پیروز قربانی و فرهاد مجیدی از تیم استقلال کارت زرد نشان داد.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دل شما هم به چه چیزایی خوشه
    تیمی که مربیش همش از اول فصل گفته قهرمان می شیم دیگه جلویه برقی که جز مدعیاست نباید تو خونه مساوی می کرد که
    اگه می خواست بره بالا برق بکشه پایین باید حتما بازی رو می برد
    عنایتی هم دیگه اون عنایتیه 3 سال پیش نیستش سنش رفته بالا رو فرم هم نیس ولی هر چی باشه جنازشم از عالیزاده بهتره
    مربی که به علیزاده اعتقاد داشته باشه دیگه مشخصه افکارش چیه دیگه
    اول فصل فیکس بهش بازی می داد این چند تا بازیم اگه آرش خوب بازی نمی کرد 2باره پایه اوتی به ترکیب بازمی شد
    بازی با پرسپولیسم که همه دیدن تیم رو بعد گل اینقد برد تو دفاع تا آخرش گلو خوردیم می تونست به جایه اون کوشکیه بی خاصیت مجیدی رو ببره داخل تا اختلافمونو زیاد می کردیم تا خیالمون از برد راحت می شد
    از اونور قطبی با تعویضایه انتحاریش کار خودش رو کرد خداییش تعویضا رو مقایسه کنید
    من قلعه نوعی رو اصلا قبول ندارم بد اون گندی که بالا آورد دیگه نباید برمی گشت استقلال که متاسفانه بازم فتح ا... زاده اسیر احساساتش شد
    به نظر من مربی که به درد استقلال بخوره مظلومیه که الان دیگه نمی شه کاریش کرد خودش گفته تیم رو از اول فصل باید تحویل بگیرم
    منصوریان هم به نظرم می تونه مربیه بزرگی بشه
    به به !!!
    حرفات تاييد ميشه ، من اين حرفا رو خيلي زدم به خصوص در مورد علي زاده

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما که عنایتیو قبول نداری میگی کیو بیارم نکنه میخوای بگی کاوه رضایی!

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو این مملکت تنها کسی که میتونه استقلال را هدایت کنه قلعه نویی هست و بس!
    مربیگری کردن تو استقلال و پرسپولیس فقط چیدن سیستم و تمرین دادن بازیکنان و فرستادشون تو زمین نیست تو این دو تیم بازی اصلی در خارج زمین هست که باید در مقابل غول حاشیه و کسانی که خودشون را صاحب باشگاه می دونند بایستی تو این چند سال هم در استقلال فقط قلعه نویی هست که تونسته تو بازی خارج از زمین پیروز بشه.

سه شنبه با برد پاس 3 امتیاز شیرین میگیریم و این بازی از یادمون میره!
    پس بازی بعدیمون سه شنبه هست
    پس من نمی تونم بازی بعدیمون را ببینم!
    ساعتش هم افتضاح هست...

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شما که عنایتیو قبول نداری میگی کیو بیارم نکنه میخوای بگی کاوه رضایی!
    دوست من چرا نمی گیری من چی می گگگم
    کی گفتم عنایتی رو قبول ندارم گفتم که جنازشم از علی زاده بهتره
    عنایتی رو می خوان بیارن بیارن ولی عوضش این علیزاده رو با اردنگی بندازنش بیرون
    الان استقلال مهاجمایه بدی نداره متاسفانه قلعه نوعی از لجش به مجیدی کم بازی می ده نمی دونم کی می خواد از فاز عقده ای بازی بیاد بیرون
    مثلث مجیدی، برهانی و اکبرپور هر دفاعی رو بهم می ریزن
    تو بازی برق شیراز چقد رفته بود عقب دیگه باید هر چی نیرویه تهاجمی داشتو می زاشت تو زمین اگه هم گل می خوردن اشکالی نداشت تساوی تو زمین خودی کمتر از باخت نیس
    تعویضا رو شما نیگا :
    برهانی رو کشی بیرون مجیدی رو آورد حالا اگه برهانی رو نمی کشید بیرون نمی شد به جاش یه هافبک کم می کرد یا یه دفاع
    علی زاده هم نبودنش تو بازی بهتره از بودنش
    تقی پورم که دیگه چی بگم خودت بگو

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تو این مملکت تنها کسی که میتونه استقلال را هدایت کنه قلعه نویی هست و بس!
    مربیگری کردن تو استقلال و پرسپولیس فقط چیدن سیستم و تمرین دادن بازیکنان و فرستادشون تو زمین نیست تو این دو تیم بازی اصلی در خارج زمین هست که باید در مقابل غول حاشیه و کسانی که خودشون را صاحب باشگاه می دونند بایستی تو این چند سال هم در استقلال فقط قلعه نویی هست که تونسته تو بازی خارج از زمین پیروز بشه.

پس بازی بعدیمون سه شنبه هست
    پس من نمی تونم بازی بعدیمون را ببینم!
    ساعتش هم افتضاح هست...
    این حرفا رو تعصبه
    شما از قلعه نوعی خوشت می یاد چشماتو رو واقعیتا بستی یعنی پورحیدری نمی تونه مظلومی یا حتی منصوریان اینا خودشون تو باشگاه استقلال بزرگ شدن اینا نتونن کی می تونه؟!

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

با حرف منو شما که چیزی درست نمیشه..
    جز بردن تیم تو حاشیه هیچ ثمری نداره.
    واسه من فرقی نمیکنه که کی مربی باشه. مهم موفقیت استقلاله..

من ترجیح میدم اصلاً وارد این بحث ها نشم..

اون پستی هم که قبل بازی دادم نظر شخصی من بود..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این حرفا رو تعصبه
    شما از قلعه نوعی خوشت می یاد چشماتو رو واقعیتا بستی یعنی پورحیدری نمی تونه مظلومی یا حتی منصوریان اینا خودشون تو باشگاه استقلال بزرگ شدن اینا نتونن کی می تونه؟!
    من روی استقلال تعصب دارم نه روی امثال قلعه نویی!
    اتفاقا من از قلعه نویی و حجازی خیلی بدم میاد چون معتقدم هیچکس به اندازه این دو نفر به استقلال ضربه نزده!
    اما حرف من همونی بود که گفتم تو فوتبال ما باید خیلی سیاست داشته باشی تا بتونی موفق بشی.
    مظلومی ادم سر به زیری هست که خوب میشه حقش را خورد تو تیم باید قلدر باشی و به هیچکس باج ندی.
    جایگاه پورحیدری هم روی سر ماست اما پورحیدری مربی سنتی هست و پورحیدری حداقل به عنوان مربی شاید دیگر اون موفقیتهای گذشته را نتونه تکرار کنه.
    از طرفی الان پورحیدری رفته به طرف مدیریت.

علی منصور هم که به نظر من الان خیلی زود هست بخواد به عنوان مربی وارد میدون بشه قرار بود بره کلن و اونجا دوره مربیگری ببینه که تعجب میکنم چرا تا حالا نرفته!

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 امتیاز پیش بینی ها تا هفته دهم

چون تعداد شرکت کنندگان و کسایی که امتیاز گرفتن زیاد شده، ترجیح دادم که این اسامی رو تو یه فایل htm بذارم..
    میتونین با رفتن به آدرس زیر، این اسامی رو ببینید..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه امتیاز کسی هم مشکل داشت، بگید تا امتیازش رو اصلاح کنم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •