بي تاثير هم نيست البته نه اين فروشهايه فوق العاده كه در يه رمانه محدودا .فقط يكم زمان ميبره چون هرچي باشه ما جهانه سوميم![]()
بي تاثير هم نيست البته نه اين فروشهايه فوق العاده كه در يه رمانه محدودا .فقط يكم زمان ميبره چون هرچي باشه ما جهانه سوميم![]()
سلام به دوستان!چند تا سوال!
1-ایران XboX 360 Elite قیمتش چنده؟
2-پسر عموم می خواد یه دونه از کانادا برام بیاره،به نظر شما ارزش داره؟
اما آداپتور من وقتی بازی می کنم همون نارنجی می مونه شاید بخاطر اینکه به ترانس کنترل ولتاژ وصلش کردم
خب مثلا 9 ماه بعد قیمت ایکس باکس الیت توی ایران کاهش پیدا میکنه؟(کاهش محسوس مثلا در حد 50 تومن)
اگر تا اون موقع قيمتها همين باشه احتمالش هست كه 50 تومان و يا حتي بيشتر ارزون بشه.
Last edited by shab_2008; 23-09-2009 at 21:22.
دو سوال دارم کسانی که یه عمری هم با کامپیوتر بازی کردن و هم با xbox 360
لذت بازی کردن کدوم بیشتره ؟ و آیا کیفیت بازی های xbox به بازی های جدید کامپیوتر میرسه؟
ممنون
Last edited by sorush_2007; 23-09-2009 at 22:33.
عزیزم معلومه دیگه این که پرسیدن نداره!
xbox دیگه! من 5-6 سال pc میزدم الان یه ساله Xbox هم میزنم بهترین لحظات بازی عمرم رو گذروندم!(بعد سگا)
کیفیتشم به نظر من توپه! تا تجربه نکنی نمیفهمی!
معلومه که میرسه! یه lcd هم داشته باشی که دیگه هیچی!
یه مدت بازی کنی دیگه pc هم با دسته xbox میزنی
خلاصه شک نکن!
واسه من بعد استادیوم بهترین تفریحه!![]()
کاملا تایید میشه! ایکس باکس دنیایی داره که وقتی تجربه اش کنی Pc Gaming دیگه اصلا بهت حال نمیده!عزیزم معلومه دیگه این که پرسیدن نداره!
xbox دیگه! من 5-6 سال pc میزدم الان یه ساله Xbox هم میزنم بهترین لحظات بازی عمرم رو گذروندم!(بعد سگا)
کیفیتشم به نظر من توپه! تا تجربه نکنی نمیفهمی!
معلومه که میرسه! یه lcd هم داشته باشی که دیگه هیچی!
یه مدت بازی کنی دیگه pc هم با دسته xbox میزنی
خلاصه شک نکن!
واسه من بعد استادیوم بهترین تفریحه!![]()
سلام کسی از دوستان میدونه ایکس باکس جدیده که هاردش 250 گیگ کی وارد بازار ایران میشه و قیمتش چنده و همراه اون تو کارتونش چند دسته و پک بازی اگه میشه یه عکس از اون بزارید......باتشکر
دوست عزیز دقیقا کدوم مدلو میگی؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)