اگر از شاتل بگیری
256 محدود 370 الی 420
256 نامحدود 120 - 140
128 نامحدود 120- 140
اگر از شاتل بگیری
256 محدود 370 الی 420
256 نامحدود 120 - 140
128 نامحدود 120- 140
این نوع نوشتن متن ها توی روال اداری نیست و فکر کنم کمی در خصوص تایپ کردن از ادبیات درست استفاده کنید بهتر باشه!
لازم به کر است توی تمامی سایت های خبری اشاره شده بود که شرکت شاتل باعث شد که ضریب نفو اینترنت در استان مازندران به 1 برسه قابل توجه شما دوست عزیز!
اگه اینطوریه چرا از مخابرات اینقدر تعریف می کنید و سنگ اونها رو به سینه می زنید@!![]()
ممنون دوست عزیز.ولی من برای مخابرات منظورمه
![]()
ببخشید شما الان سرویس شاتل دارین و راضی هستین ازش ؟
بدون شرح!!! تعرفه های خود سایتو باور کنیم یا ادعاهای ...
![]()
Last edited by NullCode; 27-08-2013 at 15:59.
من هم نمیگم شاتل شرکت خوبیه اگه دقت کرده باشی من گفتم بین 3تا شرکتی که ازشون سرویس گرفتم در ضمن اگر پست های قبلی رو خونده باشین من قبلا هم گفتم که به خاطر ناراضی بودن از شاتل و آسیاتک به مخابرات اومدم که البته اون زمان کیفیت خوبی داشت اما الان شدیدا سر حرفم هستم که مخابرات هم مثل بقیه شرکتا داره دزدی میکنه و حقوق کاربرا رو ضایع میکنه
همچنین کل پستمو بخونینن ببینید در مورد قیمت منصفانه شاتل چیزی ننوشتم امیدوارم که NullCode در جواب من این عکسو نذاشته باشی چون اینو خوب میدونم که قیمت اکثر شرکتای خصوصی خیلی بالاست و در کل همشون یه جورایی حق کاربرا رو ضایع میکنند حالا یا با نگفتن یه سری قوانین یا قیمت بالا و....
در ضمن دوست عزیز nihilnigritude ما اینهمه تو پست های قبلی در مورد مشکلات مخابرات صحبت کردیم و حالا شما هنوزم فکر میکنی به وجود اومدن مشکل فعلی
به خاطر سومدیریت مخایرات،گرفتن مشترک بیشتر از ظرفیتشون(برو تو سایتشون ببین چطوری از اینکه تونستن تو یه سال حدود 70هزارتا مشترک اضافه کنن افتخار میکنند در حالی فکر عواقب بعدیشو نکردن)و...نیست؟ واقعا اگه موضوع این نیست و پهنای باند کم نیاوردن،پس الان چرا دارن پهنای باند اضافه میکنند؟ پس چرا اینترنت رایگان شبانه نمیدن؟
ببین من قصدم طرفداری از شاتل یا هر شرکت دیگه ای نیست ولی وقتی جنابعالی صحبت میکنی احساس میکنم اون همه بحث ، صحبت،گزارشات،عکسها و... که بچه ها در مورد مشکلات مخابرات گذاشته همش بی فایده بوده و الان تو میگی که مخابرات به هیچ عنوان هیچ مشکلی نداره،اصلنم پهنای باند کم نیاورده،اصلن سو مدیریت نداشته و الان فقط چون یه شرکت خصوصی مثل شاتل،آسیاتک یا هرجی از مخابرات شکایت کرده سرویس مخابرات به این وضع افتاده؟
خدایا دارم خواب میبینم؟!!یا اینکه مردم؟!! یعنی تو این مملکت یه شرکت خصوصی به یه شرکت دولتی تونسته بگه بالا چشت ابروه؟ یادتون نیست مخابرات و سازمانای دولتی چه سنگایی جلو پای ایرنسل انداختن تا مبادا سودشون کم شه؟(جهت جلوگیری از کج فهمی:من سیم کارتم همراه اوله)
عجب!!! یعنی مخابرات اینقده از شاتل ترسیده که سرویس رایگان شبانه برا کاربرای 1 ماهه رو برداشته در حالی که خود شاتل همچین چیزی داره؟یا شایدم مخابرات نمیخواد کاربراش دیگه دانلود مفت داشته باشن؟یا شایدم واقعا پهنای باند کم آوردن؟نه قطعا اینطورنیست معلومه که 100% همش تقصیر شاتلو بقیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!![]()
Last edited by mey123; 27-08-2013 at 18:23.
روال اداری؟!
عمویی انگاری فرومو با دفتر فروش اینترنت شاتلتون اشتباه گرفتی
چطوری به این نتیجه رسیدی که مشکل مخابرات بخاطر سومدیریت و گرفتن مشترک بیشتر از ظرفیتو بلاه بلاه بلاه بوده؟!
اگه از این چیزاییه که گفتی باید کاهش کیفیت و سرعت سرویسها به مرور بوجود میومد نه اینکه یهو در یک لحظه سرعت یوزرها از 300 بیاد روی 8 !!
درهرحال من هم از منابعی اطلاع دارم که این اتفاق فقط وفقط بخاطر نفوذ شرکتهایی مثل شاتل بوجود اومد چون هیچ رقمه نمیتونستن با اون سرویسی که مخابرات میداد رقابت کنن نه کیفیت نه سرعت نه قیمت .
خوشحال میشم نشون بدی کجا گفتم الان مخابرات مشکلی نداره!!
مشکل مخابرات مازندران اینه که بطور ناگهانی اومدن پهنای باندشو کم کردن ربطی هم به مسئولین استان نداره چون قدرتشون از شرکتهای پرنفوذ مثل شاتل کمتر هست. کاری هم که مسئولین کردن به هرشکلی خرید 4 خط stm1 بوده که یکیش الان فعال شده و 3تاش توی تسته و بزودی وارد شبکه میشه. تجهیزات جدیدی هم خریداری کردن که از طرف اطلاعات بهشون اجازه استفاده داده نشده که درصورت وارد شدنشون به شبکه باعث افزایش کیفیت سرویس میشه.
Last edited by nihilnigritude; 27-08-2013 at 18:38.
دوستان من که تا دی ماه قرار داد دارم باید همین اینترنت زغالی رو تحمل کنم. ولی اگه قرار دادتون تموم شد یرین یه شرکت دیگه. بعید میدونم مخابرات وضعش درست بشه.
آقای درزی!،ا ببخشید منظورم آقای nihilnigritude بود! یعنی الان مخابرات الکی داره پهنای باند اضافه میکنه؟ یعنی تمام صحبتایی که تو فروم شد کشک بود؟ یعنی همین الان میتونن کیفیت سابقو برگردونن؟ پس چرا حداقل دانلود رایگان 1ماهه ها رو بر نمیگردونن؟ پس چرا وضعیت پینگشون اینقده افتضاحه؟پس چرا...... آقا بیخیال!
جان من تناقضو تو صحبتای خودت میبینی؟ از طرفی میگی مخابرات که اینقده مظلومه! به خاطر فشار شرکتای خصوصی به این حالو روز افتاده و از طرف دیگه میگی که مخابرات سرویسی میده هیچ شرکتی توان رقابت با اونا رو نداره! آخه چطوریه که مخابرات میتونه اینقده امتیاز به کاربراش بده؟؟؟ شاید به خاطر تکنولوژی فوق پیشرفتشونه که اینقد اینترنتشون ارزون در میاد!!!
تو رو خدا یه خورده بیشتر فکر کن و انصافا نظر بده من از شاتل،آسیاتک،...بدم میاد چون دزدن!ولی از مخابرات حالم بهم میخوره چون شاه دزدن!
-------------------------------------------
بچه های آملی یه شرکت خصوصی یا اصلن دولتی!!(بازم برا جلوگیری از کج فهمی میگم!) با قیمت مناسب که به درد بازی آنلاین بخوره به من معرفی کنین تو رو خدا! من دیگه از کل کل کردن خسته شدم میخوام جونمو آزاد کنم.
آقا خواهشا اگر الان دارین استفاده میکنین و راضی هستین به من معرفی کنین. پ.خ کنین.
Last edited by mey123; 27-08-2013 at 18:43.
تو اصلن پست منو خوندی ؟!
من و یوزرهای مخابرات و مسئولین مخابرات خیلی خیلی خوشحال میشیم که دوستانی که از شرکتهایی مثل شاتل راضی هستن مخابراتو ترک کنن چون پهنای باند بیشتری باقی میمونه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)