تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 920 از 1421 اولاول ... 42082087091091691791891992092192292392493097010201420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,191 به 9,200 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

در آغاز فعالیت mrysoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان به ما میفرمایید 512 محدود سرعتش چه خدودیه؟

256 محدود حدود 80-90
    256 نامحدود حدود 30
    128 نامحدود حدود 70
    اگر از شاتل بگیری
    256 محدود 370 الی 420
    256 نامحدود 120 - 140
    128 نامحدود 120- 140

در آغاز فعالیت mrysoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اونوقتی که مخابرات سرعت بالا و قیمت پایین میداد اسمش چی بود که الان بهش میگی بی پدر؟!
    اگر بدونی که این وضعی که الان داره بخاطر نفوذ شرکتهایی مثل شاتل هست که مثل سرطان افتادن روی اینترنت ایران باز اسمشو چی میزاری؟

من 3سال از شاتل سرویس داشتم فقط به این دلیل که شرکت دیگه ای نبود. نه کیفیت خوب نه پینگ خوب نه پشتیبانی خوب 4نفر ربات که بهشون دیکته شده اگر با یوزر بد حرف بزنی اخراج میشی و هیچی سرشون نمیشه اسمش پشتیبانی نیست ولی شاید برای افرادی که توی روشن کردن سیستم مشکل دارن خیلی مفید باشن!

من نمیگم مخابرات الان سرویسش خوبه ولی وضعی که الان داره چیزی نیست که میخاد و عاملش شرکتهای دزدو سرطانی مثل شاتل هستن وگرنه هنوز هم امثال شماها داشتین توی این تاپیک از سرویس مخابرات تعریف میکردین و اسم شاتل رو نمیاوردین

این نوع نوشتن متن ها توی روال اداری نیست و فکر کنم کمی در خصوص تایپ کردن از ادبیات درست استفاده کنید بهتر باشه!
    لازم به کر است توی تمامی سایت های خبری اشاره شده بود که شرکت شاتل باعث شد که ضریب نفو اینترنت در استان مازندران به 1 برسه قابل توجه شما دوست عزیز!
    اگه اینطوریه چرا از مخابرات اینقدر تعریف می کنید و سنگ اونها رو به سینه می زنید@!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.ولی من برای مخابرات منظورمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

این نوع نوشتن متن ها توی روال اداری نیست و فکر کنم کمی در خصوص تایپ کردن از ادبیات درست استفاده کنید بهتر باشه!
    لازم به کر است توی تمامی سایت های خبری اشاره شده بود که شرکت شاتل باعث شد که ضریب نفو اینترنت در استان مازندران به 1 برسه قابل توجه شما دوست عزیز!
    اگه اینطوریه چرا از مخابرات اینقدر تعریف می کنید و سنگ اونها رو به سینه می زنید@!
    ببخشید شما الان سرویس شاتل دارین و راضی هستین ازش ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

روی سرویس های جدید شاتل محدودیت وجود نداره تا الان من 120 گیگ دانلود کردم با سرویس 8 مگ فقط در شب!
    بدون شرح!!! تعرفه های خود سایتو باور کنیم یا ادعاهای ...

Last edited by NullCode; 27-08-2013 at 15:59.

6. 3 کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اونوقتی که مخابرات سرعت بالا و قیمت پایین میداد اسمش چی بود که الان بهش میگی بی پدر؟!
    اگر بدونی که این وضعی که الان داره بخاطر نفوذ شرکتهایی مثل شاتل هست که مثل سرطان افتادن روی اینترنت ایران باز اسمشو چی میزاری؟

من 3سال از شاتل سرویس داشتم فقط به این دلیل که شرکت دیگه ای نبود. نه کیفیت خوب نه پینگ خوب نه پشتیبانی خوب 4نفر ربات که بهشون دیکته شده اگر با یوزر بد حرف بزنی اخراج میشی و هیچی سرشون نمیشه اسمش پشتیبانی نیست ولی شاید برای افرادی که توی روشن کردن سیستم مشکل دارن خیلی مفید باشن!

من نمیگم مخابرات الان سرویسش خوبه ولی وضعی که الان داره چیزی نیست که میخاد و عاملش شرکتهای دزدو سرطانی مثل شاتل هستن وگرنه هنوز هم امثال شماها داشتین توی این تاپیک از سرویس مخابرات تعریف میکردین و اسم شاتل رو نمیاوردین
    من هم نمیگم شاتل شرکت خوبیه اگه دقت کرده باشی من گفتم بین 3تا شرکتی که ازشون سرویس گرفتم در ضمن اگر پست های قبلی رو خونده باشین من قبلا هم گفتم که به خاطر ناراضی بودن از شاتل و آسیاتک به مخابرات اومدم که البته اون زمان کیفیت خوبی داشت اما الان شدیدا سر حرفم هستم که مخابرات هم مثل بقیه شرکتا داره دزدی میکنه و حقوق کاربرا رو ضایع میکنه

همچنین کل پستمو بخونینن ببینید در مورد قیمت منصفانه شاتل چیزی ننوشتم امیدوارم که NullCode در جواب من این عکسو نذاشته باشی چون اینو خوب میدونم که قیمت اکثر شرکتای خصوصی خیلی بالاست و در کل همشون یه جورایی حق کاربرا رو ضایع میکنند حالا یا با نگفتن یه سری قوانین یا قیمت بالا و....

در ضمن دوست عزیز nihilnigritude ما اینهمه تو پست های قبلی در مورد مشکلات مخابرات صحبت کردیم و حالا شما هنوزم فکر میکنی به وجود اومدن مشکل فعلی
    به خاطر سومدیریت مخایرات،گرفتن مشترک بیشتر از ظرفیتشون(برو تو سایتشون ببین چطوری از اینکه تونستن تو یه سال حدود 70هزارتا مشترک اضافه کنن افتخار میکنند در حالی فکر عواقب بعدیشو نکردن)و...نیست؟ واقعا اگه موضوع این نیست و پهنای باند کم نیاوردن،پس الان چرا دارن پهنای باند اضافه میکنند؟ پس چرا اینترنت رایگان شبانه نمیدن؟

ببین من قصدم طرفداری از شاتل یا هر شرکت دیگه ای نیست ولی وقتی جنابعالی صحبت میکنی احساس میکنم اون همه بحث ، صحبت،گزارشات،عکسها و... که بچه ها در مورد مشکلات مخابرات گذاشته همش بی فایده بوده و الان تو میگی که مخابرات به هیچ عنوان هیچ مشکلی نداره،اصلنم پهنای باند کم نیاورده،اصلن سو مدیریت نداشته و الان فقط چون یه شرکت خصوصی مثل شاتل،آسیاتک یا هرجی از مخابرات شکایت کرده سرویس مخابرات به این وضع افتاده؟
    خدایا دارم خواب میبینم؟!!یا اینکه مردم؟!! یعنی تو این مملکت یه شرکت خصوصی به یه شرکت دولتی تونسته بگه بالا چشت ابروه؟ یادتون نیست مخابرات و سازمانای دولتی چه سنگایی جلو پای ایرنسل انداختن تا مبادا سودشون کم شه؟(جهت جلوگیری از کج فهمی:من سیم کارتم همراه اوله)

عجب!!! یعنی مخابرات اینقده از شاتل ترسیده که سرویس رایگان شبانه برا کاربرای 1 ماهه رو برداشته در حالی که خود شاتل همچین چیزی داره؟یا شایدم مخابرات نمیخواد کاربراش دیگه دانلود مفت داشته باشن؟یا شایدم واقعا پهنای باند کم آوردن؟نه قطعا اینطورنیست معلومه که 100% همش تقصیر شاتلو بقیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    Last edited by mey123; 27-08-2013 at 18:23.

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

روال اداری؟!
    عمویی انگاری فرومو با دفتر فروش اینترنت شاتلتون اشتباه گرفتی

در ضمن دوست عزیز nihilnigritude ما اینهمه تو پست های قبلی در مورد مشکلات مخابرات صحبت کردیم و حالا شما هنوزم فکر میکنی به وجود اومدن مشکل فعلی
    به خاطر سومدیریت مخایرات،گرفتن مشترک بیشتر از ظرفیتشون(برو تو سایتشون ببین چطوری از اینکه تونستن تو یه سال حدود 70هزارتا مشترک اضافه کنن افتخار میکنند در حالی فکر عواقب بعدیشو نکردن)و...نیست؟ واقعا اگه موضوع این نیست و پهنای باند کم نیاوردن،پس الان چرا دارن پهنای باند اضافه میکنند؟ پس چرا اینترنت رایگان شبانه نمیدن؟

ببین من قصدم طرفداری از شاتل یا هر شرکت دیگه ای نیست ولی وقتی جنابعالی صحبت میکنی احساس میکنم اون همه بحث ، صحبت،گزارشات،عکسها و... که بچه ها در مورد مشکلات مخابرات گذاشته همش بی فایده بوده و الان تو میگی که مخابرات به هیچ عنوان هیچ مشکلی نداره،اصلنم پهنای باند کم نیاورده،اصلن سو مدیریت نداشته و الان فقط چون یه شرکت خصوصی مثل شاتل،آسیاتک یا هرجی از مخابرات شکایت کرده سرویس مخابرات به این وضع افتاده؟
    خدایا دارم خواب میبینم؟!!یا اینکه مردم؟!! یعنی تو این مملکت یه شرکت خصوصی به یه شرکت دولتی تونسته بگه بالا چشت ابروه؟ یادتون نیست مخابرات و سازمانای دولتی چه سنگایی جلو پای ایرنسل انداختن تا مبادا سودشون کم شه؟(جهت جلوگیری از کج فهمی:من سیم کارتم همراه اوله)
    چطوری به این نتیجه رسیدی که مشکل مخابرات بخاطر سومدیریت و گرفتن مشترک بیشتر از ظرفیتو بلاه بلاه بلاه بوده؟!
    اگه از این چیزاییه که گفتی باید کاهش کیفیت و سرعت سرویسها به مرور بوجود میومد نه اینکه یهو در یک لحظه سرعت یوزرها از 300 بیاد روی 8 !!
    درهرحال من هم از منابعی اطلاع دارم که این اتفاق فقط وفقط بخاطر نفوذ شرکتهایی مثل شاتل بوجود اومد چون هیچ رقمه نمیتونستن با اون سرویسی که مخابرات میداد رقابت کنن نه کیفیت نه سرعت نه قیمت .
    خوشحال میشم نشون بدی کجا گفتم الان مخابرات مشکلی نداره!!
    مشکل مخابرات مازندران اینه که بطور ناگهانی اومدن پهنای باندشو کم کردن ربطی هم به مسئولین استان نداره چون قدرتشون از شرکتهای پرنفوذ مثل شاتل کمتر هست. کاری هم که مسئولین کردن به هرشکلی خرید 4 خط stm1 بوده که یکیش الان فعال شده و 3تاش توی تسته و بزودی وارد شبکه میشه. تجهیزات جدیدی هم خریداری کردن که از طرف اطلاعات بهشون اجازه استفاده داده نشده که درصورت وارد شدنشون به شبکه باعث افزایش کیفیت سرویس میشه.
    Last edited by nihilnigritude; 27-08-2013 at 18:38.

9. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان من که تا دی ماه قرار داد دارم باید همین اینترنت زغالی رو تحمل کنم. ولی اگه قرار دادتون تموم شد یرین یه شرکت دیگه. بعید میدونم مخابرات وضعش درست بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چطوری به این نتیجه رسیدی که مشکل مخابرات بخاطر سومدیریت و گرفتن مشترک بیشتر از ظرفیتو بلاه بلاه بلاه بوده؟!
    اگه از این چیزاییه که گفتی باید کاهش کیفیت و سرعت سرویسها به مرور بوجود میومد نه اینکه یهو در یک لحظه سرعت یوزرها از 300 بیاد روی 8 !!
    درهرحال من هم از منابعی اطلاع دارم که این اتفاق فقط وفقط بخاطر نفوذ شرکتهایی مثل شاتل بوجود اومد چون هیچ رقمه نمیتونستن با اون سرویسی که مخابرات میداد رقابت کنن نه کیفیت نه سرعت نه قیمت .
    آقای درزی!، ا ببخشید منظورم آقای nihilnigritude بود! یعنی الان مخابرات الکی داره پهنای باند اضافه میکنه؟ یعنی تمام صحبتایی که تو فروم شد کشک بود؟ یعنی همین الان میتونن کیفیت سابقو برگردونن؟ پس چرا حداقل دانلود رایگان 1ماهه ها رو بر نمیگردونن؟ پس چرا وضعیت پینگشون اینقده افتضاحه؟پس چرا...... آقا بیخیال!
    جان من تناقضو تو صحبتای خودت میبینی؟ از طرفی میگی مخابرات که اینقده مظلومه! به خاطر فشار شرکتای خصوصی به این حالو روز افتاده و از طرف دیگه میگی که مخابرات سرویسی میده هیچ شرکتی توان رقابت با اونا رو نداره! آخه چطوریه که مخابرات میتونه اینقده امتیاز به کاربراش بده؟؟؟ شاید به خاطر تکنولوژی فوق پیشرفتشونه که اینقد اینترنتشون ارزون در میاد!!!
    تو رو خدا یه خورده بیشتر فکر کن و انصافا نظر بده من از شاتل،آسیاتک،...بدم میاد چون دزدن!ولی از مخابرات حالم بهم میخوره چون شاه دزدن!

-------------------------------------------
    بچه های آملی یه شرکت خصوصی یا اصلن دولتی!!(بازم برا جلوگیری از کج فهمی میگم!) با قیمت مناسب که به درد بازی آنلاین بخوره به من معرفی کنین تو رو خدا! من دیگه از کل کل کردن خسته شدم میخوام جونمو آزاد کنم.
    آقا خواهشا اگر الان دارین استفاده میکنین و راضی هستین به من معرفی کنین. پ.خ کنین.
    Last edited by mey123; 27-08-2013 at 18:43.

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

آقای درزی!، ا ببخشید منظورم آقای nihilnigritude بود! یعنی الان مخابرات الکی داره پهنای باند اضافه میکنه؟ یعنی تمام صحبتایی که تو فروم شد کشک بود؟ یعنی همین الان میتونن کیفیت سابقو برگردونن؟ پس چرا حداقل دانلود رایگان 1ماهه ها رو بر نمیگردونن؟ پس چرا وضعیت پینگشون اینقده افتضاحه؟پس چرا...... آقا بیخیال!

-------------------------------------------
    بچه های آملی یه شرکت خصوصی یا اصلن دولتی!!(بازم برا جلوگیری از کج فهمی میگم!) با قیمت مناسب که به درد بازی آنلاین بخوره به من معرفی کنین تو رو خدا! من دیگه از کل کل کردن خسته شدم میخوام جونمو آزاد کنم.
    آقا خواهشا اگر الان دارین استفاده میکنین و راضی هستین به من معرفی کنین. پ.خ کنین.
    تو اصلن پست منو خوندی ؟!

من و یوزرهای مخابرات و مسئولین مخابرات خیلی خیلی خوشحال میشیم که دوستانی که از شرکتهایی مثل شاتل راضی هستن مخابراتو ترک کنن چون پهنای باند بیشتری باقی میمونه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •