اره سرویس 2مگ
اره سرویس 2مگ
فرشاد همون موقع که speedtest سرعتت رو زیاد نشون میده ببین با دانلود منیجر با یک کانکشن بیشتر میشه یا نه شاید سرعت چند کانکشن رو محدود کردن
خیلی جالبه، سیستم اکانتینگ که خراب شده، حساب من تموم نشده، باید سوم تمدید میکردم، امروز رفتم تو آی بی سنگ، دیدم سوم خودش شارژ شده، از اعتبار هم هیچی کم نشده :-D خدا رو شکر. :-D انگار میخوان یه حال بدن قبل از یه ضدحال.
Sent from my ST15i using Tapatalk
اره احتمالا درست که شد و سرویست رو قطع کردن علاوه بر پول شارژ جدید پول این چند روز استفاده رو هم از حلقومت میکشن بیرون .تا حالا دیدی اینا دست به خیر باشن؟
یکی دو ماه پیش هم همینجوری شد، یعنی، یکی دو روز اضافه استفاده کردیم، ولی مشکلی پیش نیومد.
فعلا که همه چیز خوبه![]()
پنجشنبه رفتم پاس ماناماد گفت سرعت این چند روز افتضاحه چون یک شرکت خصوصی داره پهنای باند به شرکت تزریق میکنه ولی تا چند روز اینده سرعت خوب میشه
یعنی چی ؟ منظورش این بوده که ماناماد داره از یه شرکت دیگه پهنای باند میگیره ؟
مخابرات هم محدود می کنه سرعت رو؟ الان بدجور افت سرعت پیدا کردم. سرعتم نصف شده تقریبا ! (یه مگ نامحدود- ماناماد)
اگه با توجه به داون استریم فعلی فکر میکنید باید بیشتر بده و سرعت طی چند روز در ساعات مختلف روی همین مقدار موند و بیشتر نرفت پس یعنی محدود کرده .
Last edited by alimail3248; 27-01-2014 at 22:25.
دوستان فیبر نوری که تا الان از اواسیس (ماناماد) سرویس میگرفتن از 92/11/7 برای شارژ و تمدید با شرکت اسیاتک تماس بگیرند (فقط فیبر نوری های اواسیس کیش )
اسیاتک 06114450400
Last edited by alimail3248; 27-01-2014 at 22:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)