نمیدونم والا![]()
من این مشکلو نداشتم که برم دنبالش![]()
نمیدونم والا![]()
من این مشکلو نداشتم که برم دنبالش![]()
در مسیر بازی فایل notpad باز می کنید اسمشو می زارید commandline بعد داخلش یکی تاکید می کنم یکی از کدهای زیر را وارد می کنید با توجه به حجم گرافیکی که دارید(256 512 1024)
ببین شما وقتی patch هفتم یا ششم رو می ریزید تو صفحه اول دوتا play میاد یکیش برای gta iv یکیشم برای GTA:Episode From Liberty City که شما اولی رو بزن جانم دومیشم وقتی بزن که دی وی دی شو از بازار گرفته باشی![]()
عزیز منم همون اولی رو میزنم که به این مشکل میخورم....کسی میدونه مشکله من چیه؟ببین شما وقتی patch هفتم یا ششم رو می ریزید تو صفحه اول دوتا play میاد یکیش برای gta iv یکیشم برای GTA:Episode From Liberty City که شما اولی رو بزن جانم دومیشم وقتی بزن که دی وی دی شو از بازار گرفته باشی![]()
ممنون از راهنماییت ولی بازم درست نشد و گیر میکنه.!
ببین من شک ندارم شما مراحلو اشتباه انجام دادی.منم مشکل شمارو داشتم تو ویندوز 7 حتی مجبور شدم ویندوزو پاک کنم ولی وقتی روشو به کار بردم مشکل حل شد.ببین در مسیر اصلی بازی باید فایل notpad درست کنی به اسم commandline نه commandlines یا چیز دیگه.حجم کارت گرافیک خود را باید بدانید مثلا مال من 1 گیگه پس از یکی از سه کد آخر استفاده می کنم که مربوط به کارت گرافیک های 1 گیگه.شما هم باید اینطور عمل کنید.اگر جواب نداد از کد بعدی.
اگر بازم جواب نداد از کدهای پایینتر استفاده می کنید
این مال منه
![]()
بازهم ممنون دوست عزیز ولی مشکلم حل نشد ، من همه کدها رو امتحان کردم حتی کمترینش رو هم تست کردم ولی بازم گیر داره!! ولی مطمئنم که مشکل گرافیکیه.
نمیدونم شاید کرک یا یه پچ خاصی می خواد.
![]()
سلام
من هنوز با بازی مشکل دارم...تویه ویندوز xp امتحان کردم بدون مشکل بالا اومد و نصب شد...اما تویه ویندوز 7 مشکل داره که پست های قبل error رو گفته بودم...ویندوزم 32 بیت ultimate هست.
کسی پیشنهادی چیزی نداره؟
ممنون میشم
دوستان یکی یه توضیحی در مورد مرحله آخر میده اونجا که باید با هلکوپتر رفت.
تو این مرحله باید سوار قایق بشی و اون هلکوپتر رو تعقیب کنی تا زمانیکه دوستت (جی کوب) با هلکوپترش میاد کمکت ، اون وقت باید قایقت رو ببری زیره هلکوپترش تا سوارش بشی ( یه خورده سخته) سپس هلکوپتر اونها رو تعقیب میکنی تا یه جاییکه فرود میان و . . .
سلام.بالاخره بازی رو به راحتی بالا آوردم و مشکله fps هم نداشتم تا اینجای کار...بازی خیلی روون داره اجرا میشه (جدا خیلی خوی کار کردن رویه حرکه ماشین ها و واقعا لذت بخشه)
اما یه سوال: گه گداری texture هایه بازی یهو تغییر میکنن..یا گاهی کفه زمین بدونه texture میشه (البته همه ی این هایی که میگم در عرض یک ثانیه رخ میده و از بین میره ) میشه این مشکل رو حل کرد؟ یا bug بازی هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)