تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 920 از 1124 اولاول ... 4208208709109169179189199209219229239249309701020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,191 به 9,200 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ما محلمون فیبر نوری شده الان 1024 دارم سه ماهه محدود سرعتم بین 120 تا 150 هست

چطور تست نویز بگیرم ؟؟؟

تست پینگ و این چیزام بگید روشش رو که اونا رو هم تست کنم ممنون میشم

برا اینکه اسپم نشه اینو ببینید سرعت اینتترنت محدود 256 پارس آنلاین هست تو شب هم ساعت رایگان 700-800 میگیره ولی این روزه

اینم سرعت اینترنت محدود 1024 مخابرات من که فیبر نوری شده من سر در نمیارم از این عکس خوبه یا بد ؟

این تست پارس آنلاینی که گذاشتید مال خودتونه ؟؟؟ شما که میگید مخابرات دارین و بیشتر از 150 نمیشه من متوجه نشدم ... تست پارس مال کی و کجاس ؟؟

چون پارس آنلاین شبا اصلا این سرعتی رو که گفتین نمیده و سرعت اسمی میشه .... مثلا اگه 1 مگ بگیری نهایتا شب 100 تا 120 ...

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

این تست پارس آنلاینی که گذاشتید مال خودتونه ؟؟؟ شما که میگید مخابرات دارین و بیشتر از 150 نمیشه من متوجه نشدم ... تست پارس مال کی و کجاس ؟؟

چون پارس آنلاین شبا اصلا این سرعتی رو که گفتین نمیده و سرعت اسمی میشه .... مثلا اگه 1 مگ بگیری نهایتا شب 100 تا 120 ...
    دقیقاً
    بعدشم توی این عکس دانلود منجر pause شده!
    باید مثه همین مخابرات تست از Speedtest میذاشتن
    256 مرکز فجر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vanish; 15-03-2014 at 20:06.

3. 2 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

موافقم با حرفات منم از این وضع راضی نیستم
    یه راه حل بده که با توافق بچه های این تاپیک و بچه های کرمانشاه انجام بدیم به قول خودت اینجا نوشتن و .... فایده نداره
    تمام بچه های انجمن + رفیقاتون رو جمع کنین بریم پشتیبانی مخابرات صبانت چون من کاملا اطلاعات دارم هر گندی زده میشه کار اوناست .
    من هستم هروقت خواستین هماهنگی کنین . اینا میبینن کسی حرفی نمیزنه فکر کردن ما خریم نمیفهمیم دارن دزدی میکنن .
    حداقل یه 15 نفری بشیم خوبه بیشتر هم شد چه بهتر . من 2 نفر با خودم میارم که مشترک مخابرات هم هستن

5. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان حسابگر فجر چرا اینقدر قطع و وصل میشه :\ شما هم اینجوری هستین یا فقط مشکل از خط منه؟

7. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سه شنبه داشتم با سی سی ...کم فول اچ دی حال میکردم و فوتبال تماشا میکردم یهو دیدم نت قطع شد هرکاری کردم درست نشد ناچارا رفتم شبکه ناب خودمون رو میدیدم کلا مضخرف بعد از 10 دقیقه مودم رو روشن کردم دیدم شارژم تموم شده وقتی شارژ کردم دقیقه 90- بود.
    چهارشنبه هم دقیقا همینطوری شدم همون مواقع کلا تلویزیون ... هرچی داشت خاموش کردم روز بعد مثل هلو کار کرد تا الان هم یه بار قطعی نداشتم /.

یعنی کلا وقتی که بنده خونه هستم و میخوام تو یه چند ساعت اینترنت یا کانالی تماشا کنم اعصابم خورد میشه قبلا اینطوری نبود یه هفته یا دوهفته ای میشه

9. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همین حرفو به منم که مرکز فجرم زدن! تابلو معلومه دارن خالی میبندن! تا قبل از تعطیلات مشتری رو سرکار میذارن توی تعطیلات هم که کاری از دستمون بر نمیاد مجبوریم یه ماه دیگه تمدید کنیم بعد از اونم یه فیلم دیگه داریم با پارس آنلاین
    نمیدونم شایدم راست میگن، من تهران 2بار زنگ زدم بعده 2ساعت ور رفتن و تیمویور گرفتن گفتن مشکل از مرکزه کاریش نمیشه کرد
    زنگ زدم نمایندگی کرمانشاه گفت پیگیری کردم تا 3شنبه پهنای باند اضافه میکنه مخابرات برامون درست میشه

بابا من فقط همین یه ماه کرمانشانم فقطم دانلود دارم واسه همین 2مگ گرفتن حداقل شبی 4گیگ دانلود کنم ولی حتی توی روزم به 2مگ نمیره سرعت

قبلا حسابگر داشتم خیلی خوب بود شبی 4 5 گیگ راحت بدون مشکل دانلود داشت

ظفر

11. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تمام بچه های انجمن + رفیقاتون رو جمع کنین بریم پشتیبانی مخابرات صبانت چون من کاملا اطلاعات دارم هر گندی زده میشه کار اوناست .
    من هستم هروقت خواستین هماهنگی کنین . اینا میبینن کسی حرفی نمیزنه فکر کردن ما خریم نمیفهمیم دارن دزدی میکنن .
    حداقل یه 15 نفری بشیم خوبه بیشتر هم شد چه بهتر . من 2 نفر با خودم میارم که مشترک مخابرات هم هستن
    هماهنگی با دوستان از الان اعلام آمادگی میکنم
    Last edited by behnam-k; 15-03-2014 at 23:39.

13. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

یه سرشماری کنم ببینم چند نفر تو این تاپیک برا شکایت از مخابرات میان !!!
    لطفا کسانی که میان تشکر رو بزنن بقیه دوستان این دکمه رو نزنن
    Last edited by behnam-k; 16-03-2014 at 00:11.

15. 8 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اره متاسفانه من فیبر نوری شده تلفنم و بیشتر از 150 نمیشه ماله مخابراتم اون ماله خونه برادرمه دو روزه سرعتشون 200 بیشتر نمیشه فک کنم سراسریه ولی رفت بالا فیلم میگیرم میزارم باور کنید

پوز کردم تا بتونم با گوشیم عکس بگیرم اینبار پوز نمیکنم باشه .
    سرعت شبانش هم از 300 تا 700 نوسان داره ندیدم بیاد زیر 200 من دانلودهامو اونجا انجام میدم دیگه سریال میگیرم شب تا صب تو ساعت رایگان 4 گیگ میگیرم راحت

17. این کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همین حرفو به منم که مرکز فجرم زدن! تابلو معلومه دارن خالی میبندن! تا قبل از تعطیلات مشتری رو سرکار میذارن توی تعطیلات هم که کاری از دستمون بر نمیاد مجبوریم یه ماه دیگه تمدید کنیم بعد از اونم یه فیلم دیگه داریم با پارس آنلاین
    اقا من امروز زنگ زدم گفتن مرکز فجر کانجستی دیروز حل شده پهنای باند اضافه کردن
    چیزی حس کردین شما؟ تغییری تو سرعت ایجاد شده؟؟؟؟

قراره مال مارم امروز حل کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •