شما کدام مرکز مخابراتی هستید ؟ چون کسی بجز شما فکر نکنم همچین سرویسی داشته باشه ؟
مال من هم 10 مگه شبها بزور یه صفحه رو هم باز میکنه سرعتم هم با دانلود منیجر بیشستر از 200 نمیشه
شما کدام مرکز مخابراتی هستید ؟ چون کسی بجز شما فکر نکنم همچین سرویسی داشته باشه ؟
مال من هم 10 مگه شبها بزور یه صفحه رو هم باز میکنه سرعتم هم با دانلود منیجر بیشستر از 200 نمیشه
دوستان من مودم مخابرات را گرفتم
ولی نمیتونم یک مودم دیگه را رو خطم کانفیک کنم
مشکل چیه؟
ممکنه مودم را روی خط قفل کرده باشند؟
Last edited by pars207; 03-01-2015 at 09:51.
بله به احتمال زیاد مک مودم رو قفل کردن فک کنم زنگ بزنین 2020 میتونن براتون صفرش کنن.
این حرفهای شما گویا ادامه دارد و تا من برخورد نکنم گویا مشکل شما حل نمی شود
1- برای چندمین بار بنده کارمند مخابرات نیستم، هیچگونه ارتباط استخدامی مابین بنده و مخابرات استان اصفهان وجود ندارد
2- مخابرات استان اصفهان بیش از 150،000 مشترک دارد اینکه معدود نفراتی مثل شما بخواهند مشکلات خودشان را به کل سرویس مخابرات تعمیم بدهند قطعاً امکان ناپذیر است
3- جهت اطلاع خودتان فقط نوشته یکی از کسانی که نام بردید را اینجا میگذارم
4- اگر شما و یا دیگر بزرگواران مشکل دارید راه حلش صحبت با پشتیبانی 2020 است و نه فحاشی و تهمت زدن ، این کارهایی که میکنید طبق مرامنامه همین انجمن قابل پیگیری قضایی است.
5- بارها پیش آمده که کیفیت سرویس مخابرات من بد شده و من هم گفتم ، مثل همین الان که سرعتم این است
امیدوارم از تهمت پراکنی دست بردارید و به دنبال حل مشکلتان از طریق منطقی باشید ، اگر مشکلتان حل نشد ، آنوقت هم می توانید از سرویس دهنده دیگری سرویس بگیرید
من دقیقا نمیدونم صحبتم کجاش بد بوده اینجوری شما جبهه گرفتید؟
من میگم شما یا مسیرتون فرق داره یا با بچه های بالا در ارتباط هستید که امکان تغییر BGP رو دارن.
با این حال اگر فکر میکنید صحبت های من تهمته یا توهینه من دیگه صحبتی با شما ندارم و قضاوت رو به عهده دوستان میزارم.....
خودتون رو عصبانی نکنین مخابرات 80 درصد کاربراش ناراضین تو کل کشور من خودم کرمان فقط به خاطر اینکه دانلود شبانه رو محدود نمیکنه گرفتم.وگرنه مخابرات خیلی نوسان داره.
فکر میکنم کاملاً مشخص است که روی صحبت من با آقای hossein_0907 است نه با جنابعالی
در ضمن هیچکسی نمی تواند مسیر BGP را برای یکنفر یا یک IP عوض کند
اصولاً از نظر فنی فقط می شود مسیر BGP را برای یک 24/ یا 256 IP عوض کرد که آن هم در مخابرات امکان ندارد چون IP ها را بصورت گروهی BGP کرده است
این دو قسمت به نظر میرسه به صحبت های من هم مربوط میشه.
با این حال بحث اینجا فایده ای نداره و به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم حتما با 2020 و اگر شماره ای دیگری دارن تماس بگیرن و مشکل پکت لاست رو اطلاع بدناین حرفهای شما گویا ادامه دارد و تا من برخورد نکنم گویا مشکل شما حل نمی شود
1- برای چندمین بار بنده کارمند مخابرات نیستم، هیچگونه ارتباط استخدامی مابین بنده و مخابرات استان اصفهان وجود ندارد
2- مخابرات استان اصفهان بیش از 150،000 مشترک دارد اینکه معدود نفراتی مثل شما بخواهند مشکلات خودشان را به کل سرویس مخابرات تعمیم بدهند قطعاً امکان ناپذیر است
پ.ن. در مورد سرعت اگر بحث کنید فایده ای نخواهد داشت این موضوع رو حتما در نظر داشته باشید....
دوست عزیز شما داری مغلطه می کنی ! شما از کجا میدونی این همه مشترک مشکل ندارن ؟ثانیا شما بدون مدرک یا سندی میای میگی که مشکل از سمت شماست نه مخابرات
شما از کجا میدونی مشکلات از طرف ماست ؟چرا شما اینهمه از مخابرات طرفداری بیجا و بیهوده میکنی ؟
مسئولین مخابرات خودشون قبول دارن این مشکلات رو بعد شما میای میگی که مشکلی نداره مخابرات ؟ واقعا که!
مخابرات اوايل افتضاح به معناي واقعي بود، هم بشتيباني هم سرويس، واي به روزي كه يه مشكل داشتي بايد 1 ساعت انتظار ميكشيدي تا يكي جواب بده يا اخر سر قطع ميشد. با افزايش كارمندان و جو رقابتي باعث شد مخابرات به فكر سلطه اينترنت بيوفته و بجاي اينكه حق امتياز بده به ساير شركت ها خودش سود ببره. تا حدي موفق بود، اوايل كسي اينترنت مخابرات را نميشناخت، بعضا افرادي مثل ما كه مجبوري به خاطر خطوط فيبر نوري سرويس داشته باشيم از روي اجبار مجبور بوديم از مخابرات سرويس تهييه كنيم، مخابرات با كاهش قيمت ها و تعرفه ترافيك اضافه و همجنين افزايش سرعت باعث تعطيلي خيلي از شركت ها شد. مخابرات كلا به خاطر دولتي بودنش نتونست اعتماد جلب كنه و در كل فعلا واقعا افتضاح سرويس هاش اما اينو ميدونم مخابرات نسبت به مخابرات 2-3 سال قبل خيلي بيشرفت داشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)