ممنون رفیق.من هم پچ 1.03 رو و هم بازی رو از داخل آپدیت کردم.
ممنون رفیق.من هم پچ 1.03 رو و هم بازی رو از داخل آپدیت کردم.
موقع نصب PES10 در seven64bit این اررور رو میده:
![]()
پس در اینصورت باید کسی که مثل شما PESش آپدیت شده! هست کمکتون کنه. من که کاری از دستم برنیومد. راستی من هم مثل شما از دسته 2 بوندسلیگا شروع کرده بودم. ولی زیاد حال نمی داد (با کایزرسلاترن و بازیکنان پیش فرض). برا همین از اول، مستر رو با تیمهای لیگ هلند در دسته دو (با آژاکس) شروع کردم. لیگ دسته یک هم بوندسلیگا هستش. شما حساب کن که ترکیبی از تیمهای هلند و آلمان در یک لیگ باشن و به مصاف تیمهای لیگهای ایتالیا، اسپانیا و انگلیس برن. این ایده من هستش. موفق باشید.
سُلام من پچ 1.3 را نصب كردم وقتي ميخواهم برم توي تيم تو قسمت مستر ليك اي ارور را ميده
microsoft visual c ++ Runtime libary
Runtime error
this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
please contact the applications support team for more in formation
ميشه يكي بگه منضورش چي هست و چي ميخواد
لينك مستقيم اپديت پچ 1.3 را هر كه داره به من بده
ممنون
رفیق چون شما رو بازیت پچ ریختی اینجوریه من پچی نریختم و فقط لباس ها و پرچم ها رو هم درست کردم.پس در اینصورت باید کسی که مثل شما PESش آپدیت شده! هست کمکتون کنه. من که کاری از دستم برنیومد. راستی من هم مثل شما از دسته 2 بوندسلیگا شروع کرده بودم. ولی زیاد حال نمی داد (با کایزرسلاترن و بازیکنان پیش فرض). برا همین از اول، مستر رو با تیمهای لیگ هلند در دسته دو (با آژاکس) شروع کردم. لیگ دسته یک هم بوندسلیگا هستش. شما حساب کن که ترکیبی از تیمهای هلند و آلمان در یک لیگ باشن و به مصاف تیمهای لیگهای ایتالیا، اسپانیا و انگلیس برن. این ایده من هستش. موفق باشید.
دسته دوم هم تیمهای شاخی رو گزاشتم و همینطور دسته یک.یعنی خودم دو تا لیگ رو ساختم.خواستی عکس بگیرم ببینی.
--------
ترو خدا یکی به دادم برسه:(
آرمین جان شما بازیت همیشه آپدیت هست پس تمام امیدم به شماست.اگه یه لطفی کنی و کمکم کنی ممنون میشم.
Last edited by vampyre; 30-12-2009 at 12:43.
بابا يكي كمك كنه كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك
با عرض پوزش :
1- زیپ کن فایل مستر لیگ رو 6.5 مگ کجا 1.5 مگ کجا زیپ شدنی میشه 1.5 مگ
- توی multiupload.com آپلود کن. همه گزینه هاش رو هم بزن
بر روی چشم:
اینم هم زیپ و هم مولتی آپلود:
فقط امیدوارم بره روز بعد:(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ْلينك مستقيم وجود نداره
اين صفحه دو تا لينك غير مستقيم داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زاراتا هم بهترین بازیکن شد هم گلزن و هم پاسورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تیم خوبی جمع کردیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)