منظورم اینه که توضیحی بدهید این pathping چی هست ؟ و این پارامترهایی که داخلش هست یعنی چی ؟
ممنون
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
منظورم اینه که توضیحی بدهید این pathping چی هست ؟ و این پارامترهایی که داخلش هست یعنی چی ؟
ممنون
آها....
خب ببین دوست عزیز path ping همون پینگه اما بسیار دقیق تر...و به شما توضیح میده که کجای کار مشکل داره!! شما وقتی روی یه لینک کلیک میکنین و یه سایت براتون میاد بالا چند مرحله اتفاق میفته..که شامل اینا میشه:
1- اطلاعات از پی سی به مودم ارسال میشه.
2- اطلاعات از مودم به سرور اون شرکتی که ازش نت میگیرین (همون DNS server) فرستاده میشه.
3- سرور شرکت اطلاعات رو به سروری که هاست اون سایت روش هست ارسال میکنه.
4-هاست اطلاعات رو به دی ان اس بر میگردونه.
5- دی ان اس اطلاعات رو به مودم شما میده و مودم شما به پی سی!!!
حالا کاری که path ping میکنه اینه که به جا اینکه همه این کارا رو انجام بده و پینگ کلیش رو نشونتون بده میاد مرحله به مرحله رو چک میکنه و پینگ و packet lost ها رو جدا به جدا نشون میده!!!
مزیتش چیه؟؟؟ مثلا اگه پینگ بین شما تا مودم بالا 2 ms بود یه مشکلی توی کابل کانکت شما به مودم هست!!!
یا مثلا اگه پینگ و پکت لاست بین مودم تا دی انس اس سرور بود مشکل از شرکت ارائه دهنده نت یا از مودم تا مرکز مخابرات هست ( یا خود مرکز مخابرات)
ولی مثلا اگه پینگ و پکت لاست از بعد از سرور دی ان اس تا قبل از سرور خارجی وجود داشت یعنی نت کشوری نابود شده...
چیزای دیگه هم میشه فهمید مثلا اگه تا قبل از سرور خارجی همه چی خوبه و بعد در برگشت مشکلی پیش میاد امکان داره مشکل از خود سرور خارجی باشه!!!
حالا چه جوری 7...8 تا سرور رو ببینی کجاس؟؟؟ این خیلی آسونه کافیه شماره آی پی رو توی گوگل سرچ کنی...بت میگه اون آی پی ماله کدوم شرکت و در کجای جهان قرار داره..
وقتی پکت لاست میگیری گزینه اول پینگ اون مرحله گزینه دوم و سوم پکت لاست و گزینه چهارم آی پی سرور مورد نظر هست!!!
توجه داشته باش که خط یک که همون آی پی 192.168.1.1 هست همیشه مودم تو هست!!
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم!
ویرایش: این یه نمونه path ping از یه سرور بازی wow:
![]()
آقا آیپی باتل نت 2 برا سرور های استارکرافت 2 چجوری به دست بیارم
سه چهار روزه وضعیت پینگ خیلی خراب شده 4 خط ریپلی داره 5 خط تایم اوت داره
این آیپی سرورهای استار کرافت:
The Americas
12.129.202.154
63.240.104.93
Europe
195.12.232.102
195.12.232.70
Korea and Taiwan
211.234.110.1
Southeast Asia
202.9.67.254
از بچه های مخابرات کسی افزایش سرعت نداشته؟
از امروز صبح 16 کیلوبایت اومده روی سرعت من
du meter قبلا 106 نشون میداد امروز 122
ولی پینگ همون آشغالی که بود هست هنوز
1 مگ نا محدود
روش جالبیه ... اما مشکلش اینکه که به روتری برسه که کامل تایم اوت داره کامل trace تمووم میشه ... مثلا مال من نرسیده تهران trace قطع شد ...
![]()
دوستانی که مخابرات دارن پینگشون معمولا با 4.2.2.4 چنده و مرکز مخابراتیشون را هم اعلام کنن لطفا!
اساتک امروز پینگش خوب شد البته شاید موقتی باشه!
امروز زدن تو کار دیسکانکت شده 3 4 بار دیسکانکت شدم!
دیروز ساعت 12:40 دقیقه ظهر مخابرات رو درخواست دادم.امروز ساعت 11:50 دقیقه SMS اومد که رانژه شده.کمتر از 24 ساعت !! ( اونو قت بری یه شرکت دیگه میگه سیم رانژه نداریم )ولـــی چراغ ADSL روشن نشد,تماس گرفتم با پشتیبانی و قضیه رو گفتم.گفت توی رانژه شدن مشکلی پیش اومده احتمالا.چک میکنم خبر میدم.حالا خودم تماس بگیرم باز یا منتظر بمونم.10 دقیقه پیش !! ( ساعت 2:40 - ببین چه با شعورن ! ماه رمضون این موقع ) تماس گرفتن که بیایم براتون تنظیمات مودم انجام بدیم.گفتم نه .. تازه با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم رانژه نشده.. گفت پس خدافط... حالا توی پنل سایت زده از امروز adsl شروع میشه و خط رانژه نشده و روزی که داره کم میشه .. یه سوال : توی سایت زده بود هزینه این دوره 40 تومن .. ولی 512 که 33 تومن هست.. یعنی 7 تومن هزینه رانژه زده به حساب ؟
امروز رفتمر مرکز مخابرات مدرس خیلی شلوغ بود کلی هم دم و دستگاه اورده بودن فک کنم دارن یه کارهایی میکنن
این قطعی ها هم برای اینکه دارن تجهیزات رو عوض میکنن
من قبل عید 150 بود بعد عید شد 220-250 این روزا 300-350
با تایم اوت فوقالعاده زیاد
دادا مال من 10 ساعته وصل شد
اینم تا بعدازظهر درست میشه احتمالا
داداش مرکز شما خلوته مال ما خرکی شلوغ مسخره دستغیبه !! سرعتت اینه که نوشتی ؟ مگه سرویست چیه ؟ (O_o)هنوز که وصل نشده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)