هرکی هم که شاخ شد بگو شاخشو تیکه تیکه کنیم !![]()
![]()
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
هرکی هم که شاخ شد بگو شاخشو تیکه تیکه کنیم !![]()
![]()
![]()
این اولینبازی انلاین منه ولی بازم از این بازیها در میاد نه؟اگه در اومد همدیگرو زودتر خبر کنیم تا با کار گروهی بیشتر حالشو ببریم نظر شما چیست؟
به قول معروف یه گروه درست کنیم که سر به زنگا همدیگرو خبر کنیم شاید یه روزی تعداد این گروه خشن200 و300 تا شد
این چی میگه؟
Pony-Express (Message for you)
Barkeeper Henry Walker: Hey, just now a rider from the Pony-Express came along. He doesn't know you yet. You should introduce yourself to him so you can receive messages from him.
Hint: You can confirm your e-mail in the settings menu in the account section.
Target: Confirm your E-mail address
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 15-05-2009 at 09:47.
اینو خیلی باحال اومدیهرکی هم که شاخ شد بگو شاخشو تیکه تیکه کنیم !
البته .این اولینبازی انلاین منه ولی بازم از این بازیها در میاد نه؟اگه در اومد همدیگرو زودتر خبر کنیم تا با کار گروهی بیشتر حالشو ببریم نظر شما چیست؟
به قول معروف یه گروه درست کنیم که سر به زنگا همدیگرو خبر کنیم شاید یه روزی تعداد این گروه خشن 200 و300 تا شد
بازی های زیادی مثل این وجود ولی فعلا ما گرفتار این یکی شدیم xD
====
بچه هایی که تو بازی kings age بودن دیگه ادامه نمیدن ؟ من الان یه دهکده 5010 امتیازی دارم تو رنکینگ هم نفر 2500 هستم !
اگه تریبال ورد جدید اومد و خواستین با هم برین تو اون ورد به منم بگین دلم واسه تریبال تنگ شده xD
این کوئست که requirement نداره ! فقط accept کن و بعدش completeاین چی میگه؟
اینو چیکا کنم؟
Pony-Express (Message for you)
Barkeeper Henry Walker: Hey, just now a rider from the Pony-Express came along. He doesn't know you yet. You should introduce yourself to him so you can receive messages from him.
Hint: You can confirm your e-mail in the settings menu in the account section.
Target: Confirm your E-mail address
Requires: Reward: Confirm E-Mail address
+ 20 Experience points
+ $ 15
دمت گرم!برات فرستادم
بزودی لول 19 میشم: دی
راستی، تو فروم نوشته من با توجه به لولم باید حداقل 150 تا به شهر کمک کنم، بدم یا اینکه نگاه دارم واسه خودم تا لباس و ... بخرم.
xiaoluobo (رهبر چینی ها) به من تلگرام داد با این مضمون :
منم جواب دادم :hello,
Are you someone's small account? Are there any possibility to reconsidering our towns relationship?
پیشنهادی دارید بگید تا منتقل کنم .Hi.
we tried that many times but didnt works ! your members was attaking us every day and night . we could be a great alliance we had very good duelers that withstand against your duelers with 15-20 lvl lower also about our workers. we were not troublesome for your town but you were for us . you brock fair play rules .
بچه ها این mortalwarrior کدومتونید؟ تو ورلد 9.
ببینم نکنه mortalwarrior تو هستی؟راستی ريال تو دختر بودی و ما نمیدونستیم ؟![]()
تو بازی همش به من پیغام میده.
برام مزاحمت ایجاد میکنه.![]()
بش بوگو بیا ریفیق شیم و فقط دوئلای از قبل برنامه ریزی شده انجام بدیم با امادگی دو طرف و نه به قصد تیکه پاره کردن بریزیم سر هم
خدا پدر دیکشنری بیامرزه
راستی اون مشکل منو نمیدونی چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)