تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 920 از 4751 اولاول ... 420820870910916917918919920921922923924930970102014201920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,191 به 9,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام...

بلاخره زنگ زدم شاتل - یک سرویس 512 سفارش دادم گفتن کپی جواز کسب هم قبوله که پیک فرستاد گرفت!

شما که شاتل دارین 1. از زمان ارسال اولین مدرک چقدر طول میدن تا وصل بشه ؟

2. کارشناسه گفت سرعت دانلودت 8/1 سرعت 512 هست !! راست می گه یعنی سرعت دانلود 64 k می شه ؟

شما واقعا سرعت دانلودتون چقدر هست؟

3. منظور از این جمله چیست؟ : ( ترافيك مصرف شده كاربران سرويس‌هاي اقتصادي ECO بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).

یعنی چی ؟ یعنی از ساعت 1 تا 7 جزو اون یک گیگ حساب نمیشه ؟ پس به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز یعنی چی ؟ ببخشید من چون وارد نیستم می پرسم واسه شما پیش پا افتاده است البته!

مرسی...
    Last edited by parisa6628; 12-08-2009 at 01:12. دليل: غلط املایی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

کجای اسپید تست میشه فهمید سرعت چقدره؟
    میشه بگین؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام...

بلاخره زنگ زدم شاتل - یک سرویس 512 سفارش دادم گفتن کپی جواز کسب هم قبوله که پیک فرستاد گرفت!

شما که شاتل دارین 1. از زمان ارسال اولین مدرک چقدر طول میدن تا وصل بشه ؟

2. کارشناسه گفت سرعت دانلودت 8/1 سرعت 512 هست !! راست می گه یعنی سرعت دانلود 64 k می شه ؟

شما واقعا سرعت دانلودتون چقدر هست؟

3. منظور از این جمله چیست؟ : ( ترافيك مصرف شده كاربران سرويس‌هاي اقتصادي ECO بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).

یعنی چی ؟ یعنی از ساعت 1 تا 7 جزو اون یک گیگ حساب نمیشه ؟ پس به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز یعنی چی ؟ ببخشید من چون وارد نیستم می پرسم واسه شما پیش پا افتاده است البته!

مرسی...

سلام

1- خودشون میگن بعد از اینکه مدارک را کامل کردی و پول را پرداخت کردی 1 هفته تا 10 روز طول میکشه! برای من 10 روز طول کشید

2- درسته سرعت دانلود برای eco-512 باید 64 باشه ولی بین 60 تا 70 میچرخه. برای خود من 62 ثابت هست

3-یعنی شبها از 1 تا 7 رایگانه به شرط اینکه اون ترافیک اصلی تمام نشده باشه مثلا برای سرویس های اکو 1 ماهه ترافیک 3 گیگ هست و برای سرویس های اکو 3 ماهه ترافیک 5 گیگ هست و .....
    به عبارتی اگه شما eco-512 یک ماهه خریدی و اون 3 گیگ ترافیک را تمام کردی دیگه شبها وصل نمیشه!
    باید جوری تنظیم کنی که ترافیکت زودتر تمام نشه یا اینکه اضافه نیاری
    Last edited by vroom; 12-08-2009 at 01:21.

4. 3 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دیشب رکورد زدم توی دانلودم 1378 مگ ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از من به شما نصيحت يه اكانت رپيدشير بگير جون خودتو راحت كن

موفق باشيد
    ممنون ولی چه فرقی داره ؟ من از سایت
    کد:
    واسه مستقیم کردن لینکای رپید استفاده میکنم . نه نیاز به ثبت نام داره نه دعوتنامه نه مسخره بازیهای رپیدباز... فقط یه مشکل داره که مدت دار نیست یعنی بلافاصله که تبدیل کرد باید دانلود کنی...

راستی... دیشب 40 مگ از دستم رفت... نامردا من فکر کردم شبانه رایگان که از 1:05 شروع میشه تا 7:05 هم ادامه داره اونوقت تا 7:02 داشتم دانلود میکردم بعد زدم تو سایت دیدم 40 مگ از اعتبارم کم شد... مواظب باشین ها از 1:05 شروع میشه تا حدود 6:55

دیشب خواب موندم 5 بیدار شدم تا 7 - ولی بازم 450 مگ دانلود کردم

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

چند روزه چراغ استاتوس ای دی اس ال مودمم خاموش میشه و اینترنت قطع میشه وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه زنگ زدم پشتیبانی گفت مال نویز خطتونه بهش گفتم اسپلیتر دارم و قبلا" 9 ماه از یه شرکت دیگه اشتراک گرفته بودم چرا توی اون 9 ماه اینجور نشد بازم گفت مشکل از نویزه ! من چیکار کنم با این قطع و وصلی ؟ هر شب کلی فایل میزارم واسه دانلود صبح که بیدار میشم میبینم اینترنت قط شده بجا 400 مگ دانلود 10 مگ بیشتر دانلود نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض افت شدید سرعت و قطعی زیاد

مرکز مخابراتی ما شبها به دلیل اینکه افراد زیادی همزمان دانلود می کنند و همچنین فروش بیش از حد مجاز شاتل بنده با افت شدید سرعت و قطعی زیاد مواجه ام.با شاتل در تهران و نمایندگی شهرستان هم تماس می گیرم،توجیه می کنن که شما سرعت خود را باید صبحها بسنجید و شبها به دلیل افزایش دانلود ها افت پیدا می کند.من هم جواب می دهم سرعت شما در شب و صبح نباید فرقی بکند و تا هفته پیش هم چنین مشکلی نبود.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

ببخشید دوستان مشکل سایت شاتل با ترافیک مصرفی درسته شده یا نه؟؟

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها چقدر طول میکشه بعد تموم شدن سرویس خط از رانژه در بیاد؟؟چون من میخوام برم مسافرت میگم بهتره که بعد از مسافرت اومدن شارژش کنم

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون ولی چه فرقی داره ؟ من از سایت
    کد:
    واسه مستقیم کردن لینکای رپید استفاده میکنم . نه نیاز به ثبت نام داره نه دعوتنامه نه مسخره بازیهای رپیدباز... فقط یه مشکل داره که مدت دار نیست یعنی بلافاصله که تبدیل کرد باید دانلود کنی...
    خیلی فرق داره عزیز.
    شما با خرید یک اکانت (قیمت بدون پوبنت بین 5 تا 7 تومن) دیگه دردسر مستقیم کردن فایل ها با این سایت های مستقیم کننده را نداری.

مثلا من خودم حدود 10-15 گیگ فایل میزارم توی صف دانلود IDM توی 10-15 روز خودشون دانلود میشن.بدون اینکه همش دنبال این باشم که لینک ها با این سایت ها مستقیم کنم و دانلود کنم.

به نظر من کلا ارزشش را داره.
    شما با تهیه یک اکانت و کمی فعالیت(2 ساعت در روز) راحت میتونید پوینت جمع کنید و در ماه بین 3 تا 4 تا اکانت مجانی بسازید.(البته بستگی به تعداد فایلی که داخل اکانتت آپلود میکنی و تعداد دانلود هایی که از لینک هات میشه میتونی بیشتر هم بسازی که بستگی به فعالیت خودت دارد)

اینطوری هم اکانت ماه بعدت رایگان در میاد هم میتونی میتونی اکانت اینترنتت را شارژ کنی.

12. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •