سلام
آقا من قبلا پچ های gamingaccess رو گرفتم( یعنی قبلا فایلای GCPbuild20 GCPbuild21_update تا 24 شو گرفتم )از اینا آپدیت جدیدترم اومده اگه اومده تو کدوم صفحه است ؟
سلام
آقا من قبلا پچ های gamingaccess رو گرفتم( یعنی قبلا فایلای GCPbuild20 GCPbuild21_update تا 24 شو گرفتم )از اینا آپدیت جدیدترم اومده اگه اومده تو کدوم صفحه است ؟
خیر اون مدل دستی هست و ممکنه ایرادی توش باشه ولی روش صفحه قبل روش رسمی و Official هست. که خدماتی از سوی کونامی هست البته پچ 1.40 ربطی به آپدیت شدن ترانسفر ها و .. نداره آپدیت دیتا بیس فقط از طریق دانلود cv0f هست
همونطور که گفتم اگه فایل cv0f.img رو توی درایو ویندوز سرچ کنی cv0f.img کم حجم و قبلی رو پیدا میکنه شما جدیده رو که دانلود کردی پیست می کنی روی اون
خیر همونطور که توی پست قبلی گفتم این cv0f اخیر مربوط به ماه مارس هست یعنی اوایل فروردین و همه تغییرات بازی تا اون موقع هست. قبلا هم بحث شد در مورد ادیت فایل هایی که دوستان می ساختن و دستی رونالدو رو می فرستادن رئال. این کار جالب نیست زمانی جالب بود که همه ترانسفر ها اعمال بشه کسی رو سراغ ندارم که بتونه بیش از 100 ها ترانسفر رو به این روش اعمال کنه تازه توی PES 2009 هر تیم فقط گنجایش 32 بازیکن رو داره در حالیکه اگه بخواهید دستی ترانسفر کنید باید خود سرانه چند تا از بازیکنان رئال رو اخراج کنید در حالیکه هنوز از این تیم نرفتن پس عملا به این راحتی نیست برای به اصطلاح آپدیت این مورد جذابیت PES 2010 رو برای خودتون کاهش ندید اصل کاری اینه که رونالدو با لباس رئال رو توی PES 2010 تجربه کنید برای اولین بار نه با 2009
کرک 1.20 قبل ماه مارس اومده ماه مارس cv0f آخری عرضه شد قبلش هم پچ گیم پلی 1.40 عرضه شده بود. از اونجایی که کرک مخصوص 1.20 هم برای 1.30 و هم برای 1.40 جواب داد. و از همه مهمتر کیت سرور هم آخریش واسه همین 1.20 عرضه شده بهترین کرک موجود هست
GA رو نمی دونم ولی به روش رسمی تا مارس امسال می تونی آپدیت کنی. صفحه قبل هم روش کار توضیح داده شده
آره تا 4.1 اومده آخرین نقل وانتقالاتشم هست انتقالاتم دو صفحه قبل گذاشتم ولی فقط برای اونایی که از آپشن فایل gamingaccess استفاده میکنند .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mojtaba_tanha; 10-09-2009 at 10:25.
سلام
من این instal orginal رو دانلود کردم میگه پسورد میخواد کسی میدونه پسوردش چیه؟
پسوردش يا matin و يا krauser هستش .اميدوارم درست گفته باشم
بله درسته متن هست : matin
آقا این کرک 1.20 و پچ 1.40 رو من دانلود کردم اما این فایل cv0f که شما میگی حجمش کمه که حدود 35 مگابایته!!!!
اینم مسیر XP که باید فایل رو توش کپی کنید :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
لطفا یکی این مسیر رو توی سون پیدا کنه و بزاره اینجا ممنون
خوب دیگه کم خوبه دیگه مثل اینکه شما وضعت خیلی توپه یه دستی سر ما بکش
زیپ کردیم نا سلامتی 180 مگ رو به 35 مگ تقلیل دادیم البته من نه من فقط گیر آوردم لینکش رو از یه سایت کره ای. وقتی از حالت فشرده میاری بیرون 180 مگ میشه
تورو خدا یکی هم به ما کمک کنه .......
من یه مشکل دارم با این گزارشگر بازی همه چی رو اشتباه وغلط میگه مثلا میگه گل در صورتی که گل نشده نام بازیکنان رو اشتباه میگه خلاصه پاک گزارشگرش خرابه کسی میدونه باید چه جور درستش کنم ؟ ......................
درضمن کسی لیگ برتر ایرانو نداره بزاره بر ای دانلود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)