تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 920 از 940 اولاول ... 420820870910916917918919920921922923924930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,191 به 9,200 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    آقا من قبلا پچ های gamingaccess رو گرفتم( یعنی قبلا فایلای GCPbuild20 GCPbuild21_update تا 24 شو گرفتم )از اینا آپدیت جدیدترم اومده اگه اومده تو کدوم صفحه است ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تمام اینا رو دانلود کردم و نصب کردم اما یه سوال دارم پس این فایل های ادیت که بعضی از بچه ها میذارند و چند صد کیلو بایته و میگن اخرین نقل و انتقالات مال چیه ؟دیگه به اونا نیاز نیست؟
    در ضمن اون مسیر رو توی سون پیدا نمیکنم
    و دیگه اینکه با این کار مثلا رونالدو از مچستر به رئال میره؟
    اگه نمیره چکار کنم
    خیر اون مدل دستی هست و ممکنه ایرادی توش باشه ولی روش صفحه قبل روش رسمی و Official هست. که خدماتی از سوی کونامی هست البته پچ 1.40 ربطی به آپدیت شدن ترانسفر ها و .. نداره آپدیت دیتا بیس فقط از طریق دانلود cv0f هست
    همونطور که گفتم اگه فایل cv0f.img رو توی درایو ویندوز سرچ کنی cv0f.img کم حجم و قبلی رو پیدا میکنه شما جدیده رو که دانلود کردی پیست می کنی روی اون
    خیر همونطور که توی پست قبلی گفتم این cv0f اخیر مربوط به ماه مارس هست یعنی اوایل فروردین و همه تغییرات بازی تا اون موقع هست. قبلا هم بحث شد در مورد ادیت فایل هایی که دوستان می ساختن و دستی رونالدو رو می فرستادن رئال. این کار جالب نیست زمانی جالب بود که همه ترانسفر ها اعمال بشه کسی رو سراغ ندارم که بتونه بیش از 100 ها ترانسفر رو به این روش اعمال کنه تازه توی PES 2009 هر تیم فقط گنجایش 32 بازیکن رو داره در حالیکه اگه بخواهید دستی ترانسفر کنید باید خود سرانه چند تا از بازیکنان رئال رو اخراج کنید در حالیکه هنوز از این تیم نرفتن پس عملا به این راحتی نیست برای به اصطلاح آپدیت این مورد جذابیت PES 2010 رو برای خودتون کاهش ندید اصل کاری اینه که رونالدو با لباس رئال رو توی PES 2010 تجربه کنید برای اولین بار نه با 2009

در ضمن یک فایل ادیت که اخرین نقل و انتقالات توش اعمال شده باشه و مال ورژن 1.40 و کرک 1.20 و ماه مارچ باشه
    رولطفا بذاره
    کرک 1.20 قبل ماه مارس اومده ماه مارس cv0f آخری عرضه شد قبلش هم پچ گیم پلی 1.40 عرضه شده بود. از اونجایی که کرک مخصوص 1.20 هم برای 1.30 و هم برای 1.40 جواب داد. و از همه مهمتر کیت سرور هم آخریش واسه همین 1.20 عرضه شده بهترین کرک موجود هست

سلام
    آقا من قبلا پچ های gamingaccess رو گرفتم( یعنی قبلا فایلای GCPbuild20 GCPbuild21_update تا 24 شو گرفتم )از اینا آپدیت جدیدترم اومده اگه اومده تو کدوم صفحه است ؟
    GA رو نمی دونم ولی به روش رسمی تا مارس امسال می تونی آپدیت کنی. صفحه قبل هم روش کار توضیح داده شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    آره تا 4.1 اومده آخرین نقل وانتقالاتشم هست انتقالاتم دو صفحه قبل گذاشتم ولی فقط برای اونایی که از آپشن فایل gamingaccess استفاده میکنند .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mojtaba_tanha; 10-09-2009 at 10:25.

4. این کاربر از mojtaba_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bazazan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من این instal orginal رو دانلود کردم میگه پسورد میخواد کسی میدونه پسوردش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پسوردش يا matin و يا krauser هستش .اميدوارم درست گفته باشم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پسوردش يا matin و يا krauser هستش .اميدوارم درست گفته باشم
    سلام
    من این instal orginal رو دانلود کردم میگه پسورد میخواد کسی میدونه پسوردش چیه؟
    بله درسته متن هست : matin

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول پچ 1.40:
    کد:

بعدا کرک مناسب برای پچ که 1.20 بهتره چون کیت سرور رو هم ساپورت می کنه این کرک:
    کد:

اینم از آپدیت دیتابیس که آخرین آپدیت رسمی بازی هست که کونامی ماه مارس امسال منتشرش کرده و آپدیت جدیدی بعد این نداده. آپدیتش همون بازی PES 2010 هست دیگه بعد این آپدیت رسمی نخواهد اومد
    کد:
    بعد اینکه از حالت فشرده خارج کردید توی این مسیر باید کپی کنید البته توی XP مال ویندوز های دیگه رو نمی دونم خودتون کشف کنید راهش اینه که این کلمه رو توی درایو C جستجو کنید: cv0f.img

اینم مسیر XP که باید فایل رو توش کپی کنید :
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

کد:
    آقا این کرک 1.20 و پچ 1.40 رو من دانلود کردم اما این فایل cv0f که شما میگی حجمش کمه که حدود 35 مگابایته!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

اینم مسیر XP که باید فایل رو توش کپی کنید :
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

لطفا یکی این مسیر رو توی سون پیدا کنه و بزاره اینجا ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا این کرک 1.20 و پچ 1.40 رو من دانلود کردم اما این فایل cv0f که شما میگی حجمش کمه که حدود 35 مگابایته!!!!
    خوب دیگه کم خوبه دیگه مثل اینکه شما وضعت خیلی توپه یه دستی سر ما بکش
    زیپ کردیم نا سلامتی 180 مگ رو به 35 مگ تقلیل دادیم البته من نه من فقط گیر آوردم لینکش رو از یه سایت کره ای. وقتی از حالت فشرده میاری بیرون 180 مگ میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تورو خدا یکی هم به ما کمک کنه .......
    من یه مشکل دارم با این گزارشگر بازی همه چی رو اشتباه وغلط میگه مثلا میگه گل در صورتی که گل نشده نام بازیکنان رو اشتباه میگه خلاصه پاک گزارشگرش خرابه کسی میدونه باید چه جور درستش کنم ؟ ......................

درضمن کسی لیگ برتر ایرانو نداره بزاره بر ای دانلود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •