تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 920 از 1138 اولاول ... 4208208709109169179189199209219229239249309701020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,191 به 9,200 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

می بخشید علی آقا،
    راستی مقدار روغن و گاز مناسب برای کولر ما چقدره؟
    آیا کولر سازها نوع روغن مناسب برای کولر ما را دارند؟
    اون مایع نشت گیر چی؟
    کاش یه فهرست از صفحات سایت می داشتیم که البته کار خیلی سختیه..
    چون بیشتر بحث های الان ما ، در صفحات گذشته به تشریح بررسی شدن و الان دوباره برای شما زحمت درست میکنیم.

2. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه دوری زدم صدای توربین دوباره شروع شد توی خیابان خلوت شیشه ها را دادم پایین هنگام حرکت هم صدا میده در هر صورت میخواهم گیربکس را پیاده کنم البته بدون چال ، می خواهم وضعیت فلایویل ، توربین و اویل پمپ را با تجربه و راهمنایی شما بزرگواران چک کنم اساتید چه راه کاری برای پیاده کردن گیربکس بدون چال دارند .با تشکر فراوان

من چه در شورلت و چه در ماشین ایرانی که دارم گیربکس رو روی زمین پیاده کردم ولی قطعا این کار سخت هست.
    اگر فضا و ابزار مناسب ندارید قطعا پیشنهاد میکنم که این کار رو حتما روی چال تعمیرگاه انجام بدید.
    من برای اینکار اتصال گیربکس رو از انتهای شاسی باز میکنم و بعد از جداسازی گاردان از گیربکس و باز کردن گلویی گیربکس و اتصالات دسته دنده دم گیربکس رو روی زمین میگزارم(البته بعد از خالی کردن کامل روغن اون از کارتل).
    بعد از این کار جای کافی برای باز کردن پیچهای گیربکس به موتور باز میشه و اقدام به باز کردن اون ها میکنم و بعد از جداسازی لوله گیج گیربکس آزاد میشه.

البته ناگفته نمونه که جلوی ماشین باید روی خرک فرار بگیره (به طور کاملا مطمئن) تا فضای کافی برای کار زیر ماشین باز بشه.البته گیربکس همواره توسط جک سوسماری کنترل میشه و با آزاد کردن جک پایین میاد.

توصیه اکید من اینه که در صورتی که لوازم یا قدرت بدنی مناسب + فضای مناسب برای انجام اینکار ندارید این کار رو با صرف حداکثر 200 300 تومان به مکانیک بسپارید.اینکار در صورت حواس پرتی و یا ...میتونه خسارات جانی در پی داشته باشه

سوار کردن گیربکس آماده سخت تر از پیاده سازی اون هست و نیاز به دقت و صرف انرژی زیادی داره و خب بنده 4 - 5 باری اینکار رو برای گیربکس 350 و گیربکس دنده ای شورلت و گیربکس ماشینهای داخلی انجام دادم ولی باز هم کار سختی به حساب میاد برام.البته داشتن یک فرد کمکی خیلی لازم به نطر میرسه.

4. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    يه راهنمايى فورى ميخوام.بالاخره پشت آمپر ماشينمو باز كردم.طلق شفاف رو باز كردم.حالا سيستم عقربه بنزين رو چجورى بايد در بيارم؟ اون ٣تا خار فلزى رو بايد در بيارم؟ ممنون ميشم اگه زودتر راهنمايى كنيد

6. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزیکه جنرال موتور گفته این مقدار گاز و روغن کمپرسور کولر هست = البته صفحه قبل 918 نوشتم

کمپرسور رادیال 4 سیلندر مقدار شارژ روغن=
    6.0 ounces

525 viscosity oil
    بعد شارژ کردن باید با اچار مهره میل شفت کمپرسور را چند بار حداقل 10 دور کامل در هر ثانیه بچرخونید تا روغن کامل در سیلندر های کمپرسور پخش بشه (
    از چرخوندن پولی کلاچ کمپرسور کولر با دست اجتناب کنید
    ) یک کمپرسور با کارکرد خوب نشونی اون این هست که وقتی هر بار که با اچار میل شفت کمپرسور کولر را میچرخونیم باید کمتر از یک ثانیه گردش یک دور کامل بچرخه نتیجش اینه که فشار کمتر در پمپ شدن ایجاد شده هست

برای تست فشار کمپرسور کولر از ابزار فشار گیج استفاده میشه که مقدار فشار داخل پمپ برای کمپرسور R4 =50 PSI یا بالاتر وبرای کمپرسور 6 سیلندر A6=60PSI یا بالاتر در نظر گرفته شده هست اگر کمتر از 45 psi برای 4 سیلندر و 50 PSI برای 6 سیلندر باشه نشتی در سوپاپ ها یا اورینگها وجود داره باید بررسی بشه بعد باید دوباز کمپرسور به مدت 10 دقیقه کار کنه و مجدد فشار سنج نصب بشه بررسی نشتی بررسی بشه

قطعه Clutch Drive هم باید سطحش از لحاظ خش افتادن بررسی بشه , واگر ایراد داشته باشه همراه یاتاقان عوض بشه که معمولا بر اثر گرمای زیاد ایراد پیدا میکنه
    کمپرسور 6 سیلندر هم روی لیبر کمپرسور مقدار را نوشت هست

8. 4 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با توجه به تصاویری که از کمپرسور کولر r4 قرار داده شد به نظرم ترک در بخش اصلی کمپرسور اتفاق افتاده و اگر عمق این ترک تا عمق سیلندر پیش رفته باشه (که احتمالا همینطور هم باشه بعیده دیگه بشه تعمیرش کرد(البته حدس من این هست).
    با توجه به تصویری که از ترک اون قرار دادید ترک در بخش الومینیومی و اصلی اتفاق افتاده و اگر موفق به اوراق کردن اون بشید شاید فقط بشه یه کمپرسور با کلاچ و بلبرینگ خراب پیدا کرد و دوتا یکی کرد.
    البته اگر ابزار مناسب جهت اوراق کمپرسور براتون قابل تهیه باشه.
    جقیقت اینکه طی این مدت چند بار کلیپ تعمیرات را کامل نگاه، و تصاویر را هم به دقت بررسی کردم و با توجه به چیزی که من میبینم فکر میکنم کمپرسور ترک نخورده و فقط اورینگ انتهای توپی سر کمپرسور خراب شده و نشتی از این قسمت بوجود آمده. چون زمان تست با هوا بخاطر وجود جرم و خاک روی محل نشت و اینکه پولی باز نشده بود به نظر میرسید ترک باشه.

در حال حاضر مشغول تدارک لوازم و ابزار مناسب برای سرویس کمپرسور هستم و با توجه به اینکه قصد دارم از گاز 134a استفاده کنم، باید کل کمپرسور را باز و با توزن شستشو بدم و با تعویض کلیه اورینگها و کاسه نمد برای گازگیری مجدد آماده بکنم.
    اگر ترک وجود داشته باشه در حین انجام سرویس معلوم میشه و دیگه حسابی روی این کمپرسور باز نمیکنم اما اگر مشکل فقط اورینگ بود ، به احتمال زیاد با تعویض و آب بندی رفع میشه.

Last edited by camaro lt; 21-06-2016 at 23:12.

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

می بخشید علی آقا،
    راستی مقدار روغن و گاز مناسب برای کولر ما چقدره؟
    آیا کولر سازها نوع روغن مناسب برای کولر ما را دارند؟
    اون مایع نشت گیر چی؟
    کاش یه فهرست از صفحات سایت می داشتیم که البته کار خیلی سختیه..
    چون بیشتر بحث های الان ما ، در صفحات گذشته به تشریح بررسی شدن و الان دوباره برای شما زحمت درست میکنیم.
    خواهش میکنم زحمتی نیست

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=824

مسلما یک تعمیرکار کولر خودرو، باید گاز کولر و روغن مناسب باید داشته باشه، اما بخاطر اینکه کولرهای ما از گاز R12 استفاده میکنه و این گاز از رده خارج شده، و از طرفی خودروهای جدید از گاز 134a استفاده میکنند، احتمال پیدا کردنش زیاد نیست.

نشت گیر هم تقریبا یک مورد جدید هست و ممکنه بعضی تعمیرکاران اطلاع نداشته باشن و یا برای گرفتن اجرت تعمیرات، در این مورد اظهار بی اطلاعی بکنن! به هر حال توی نت پیدا میشه و تزریق این نشتگیرها هم تا جایی که من تجربه داشتم خوب بوده.(برای 134a )

یه دوری زدم صدای توربین دوباره شروع شد توی خیابان خلوت شیشه ها را دادم پایین هنگام حرکت هم صدا میده در هر صورت میخواهم گیربکس را پیاده کنم البته بدون چال ، می خواهم وضعیت فلایویل ، توربین و اویل پمپ را با تجربه و راهمنایی شما بزرگواران چک کنم اساتید چه راه کاری برای پیاده کردن گیربکس بدون چال دارند .با تشکر فراوان

همانطور که آقا محمد توضیح دادن، بدون چاله تعمیرات کار چندان راحت و ایمنی نیست، و اگر چاله ندارید حتما باید یک یا دونفر دیگه هم کمک باشن. من یکبار به این صورت انجام دادم و با گذاشتن کنده درخت زیر تایرهای جلو و استفاده از جک سوسماری، گیربکس را باز و بسته کردم.
    برای جلوگیری از چپ شدن گیربکس از روی جک، از درب کنتور آب شهری که با سیم آهنی روی بازوی جک بسته بودم استفاده کردم تا سطح مسطح و نسبتا بزرگی زیر کارتل روغن قرار بگیره و احتمال افتادن کم باشه و البته یک نفر دیگه مسئول کنترل جک بود و من هم آزاد بودم تا تنظیمات و باز و بسته کردن پیچ و مهره ها و بقیه متعلقات گیربکس را انجام بدم.

به هر حال چه با چاله یا بدون آن خیلی مراقب باشید چون به محض جدا شدن گیربکس از انتهای موتور و پل گیربکس، هیچ تکیه گاهی برای نگه داشتن وجود نداره و باید صرفا به جک و نیروی بدنی تکیه کنید.

Last edited by camaro lt; 22-06-2016 at 06:43.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    يه راهنمايى فورى ميخوام.بالاخره پشت آمپر ماشينمو باز كردم.طلق شفاف رو باز كردم.حالا سيستم عقربه بنزين رو چجورى بايد در بيارم؟ اون ٣تا خار فلزى رو بايد در بيارم؟ ممنون ميشم اگه زودتر راهنمايى كنيد
    این قسمت را مطالعه کنید، اگر مشکلی داشت حتما با تصویر دقیق توضیح بدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکلات درجه نشانگر بنزین معمولا از نوسانات برق هست که بواسطه خراب شدن مقاومت پشت آمپر بوجود میاد و در مراحل بعدی خراب شدن شناور داخل باک و قطع و یا اتصال کوتاه مدار برق.

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این طور به نظر میاد شیلنگ فابیریک باشه از قسمتی که ملاحظه می کنید نشتی داره نمیدونم به چه دلیل از شیلنگ استفاده کردن؟ نیمی شیلنگ نیمی لوله فلزی
    در کولر های خانگی اکثرا از لوله مسی باروکش فوم استفاده شده ، ایده ای به ذهنم رسیده که برای همیشه از دست نشتی خلاص شد شلنگ ها حذف و به جاش از لوله مسی یا لوله فولادی ترمز یا مثلا هم قطر همین شیلنگ که ملاحظه میکنید از لوله گاز 1/2 شهری استفاده بشه با روکش فوم
    نظر اساتید در این مورد چیه؟

16. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این طور به نظر میاد شیلنگ فابیریک باشه از قسمتی که ملاحظه می کنید نشتی داره نمیدونم به چه دلیل از شیلنگ استفاده کردن؟ نیمی شیلنگ نیمی لوله فلزی
    در کولر های خانگی اکثرا از لوله مسی باروکش فوم استفاده شده ، ایده ای به ذهنم رسیده که برای همیشه از دست نشتی خلاص شد شلنگ ها حذف و به جاش از لوله مسی یا لوله فولادی ترمز یا مثلا هم قطر همین شیلنگ که ملاحظه میکنید از لوله گاز 1/2 شهری استفاده بشه با روکش فوم
    نظر اساتید در این مورد چیه؟

این لوله فابریک هست که من هم چند روز پیش بخاطر نشتی که داشت عوض کردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استفاده از لوله تمام فلز امکان نداره چون ماشین در حال حرکت هست و موتور و بدنه تکانهای زیادی میخورن که گاهی بر خلاف جهت همدیگه است و همین باعث ترک خوردن لوله های فلزی شده و گاز نشت پیدا میکنه.

از طرفی گاهی لازم میشه که وسائلی باز و بسته بشن، مثلا موتور یا رادیاتور باز بشه که در این حال بخاطر انعطاف پذیر بودن لوله های لاستیکی، امکان جابجایی کمپرسور به سمت کنار بدون نشت گاز وجود داره در حالیکه اگر لوله فلزی باشه، چنین چیزی ممکن نیست.

این بخش آخر که علامت زدید احتمالا چسب نیست؟ با چسب نمیشه جلوی نشت گاز گرفته بشه .

18. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اون قسمت که علامت زدم باد کرده و روغن زده بود که چسب مزدا زدم همان طور که فرمودید جواب نداد این طور به نظر میاد کل سیستم باید سرویس و راه اندازی بشه.
    Last edited by kcnc; 22-06-2016 at 13:09.

20. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •