تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 920 از 1004 اولاول ... 420820870910916917918919920921922923924930970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,191 به 9,200 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با اینکه آسیاتکی شدم ولی تو بوکمارکم این آدرس بود و هنوز کار میکنه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون ولی عزیز من ادرس نت بیل رو خواستم همون جایی که به ریز تمام کانکت شدن ها و ... میشد دید نه ادرس پنل مخابرات رو

2. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما هم اگر پریز تلفنتون شرایطی که در بالا گفتم رو داره همون کار رو انجام بده . فک کنم تاثیر داره ، چون اکثرا با هر دو خط کانکت هستم و تغییری در دیتاریت مشاهده نکردم تا بحال
    بله پریزو باز کردم دیدم هر دو به هم وصل هست. حالا راه حل چیه من فقط میخام یکی از اتاقهامون یه خط رو داشته باشه بقیه همشون خط دیگه باشن. چاره چیه؟

4. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من مرکز قندی هستم
    بار اول که سرویس ۱۰ مگ گرفتم خطم ترکید همش قطعی و وصلی داشتم
    ولی با تعویض پورت درست شد و الان از سرویس ۱۰ مگ بدون مشکل استفاده میکنم
    ‌‌
    .

آسیاتک سرعت آپلود رو براتون خیلی پایین بسته شاید بخاطر اینکه نخواسته نویز خط بالاتر بره و SNR زیر 14 بیاد. برای سرویسهای 10 مگ معمولا روی 500 kbps میبندن که حتی اونم کم هست ، مثلا برای من روی 500 بستن.

من بهشون زنگ زدم تا آپ استریم رو روی 1 مگ بذارن چون خط مشکل نویز نداره و SNR مناسب هست. فعلا چون دارن به قول خودشون سیستمهاشونو بروز رسانی میکنن نتونستن رسیدگی کنن.

شما هم اگه کیفیت خطت بهتر شد و SNR بالا رفت بهشون بگو سرعت آپلود رو حداقل تا 500 kbps برسونن تا کیفیت اینترنت بهتر بشه.

توی تنظیمات مودم بخش ADSL Settings اگه گزینه های BitSwap و SRA تیک دارن تیکشون رو بردار نویز خط پایین میاد و SNR بالا میره.

6. این کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خط شما واقعا فوق العاده است به خصوص که از آسیاتک هم هست!

انگار که بیخ گوش مخابرات باشید!

اون تغییر پورت رو هم پیگیری کردم ولی به نتیجه نرسید و خطم تغییری نکرد در نهایت . . .

این هم وضعیت الان :

Upstream Downstream
    11.3 10.9 SNR Margin (dB):
    29.7 42.0 Attenuation (dB):
    12.6 20.0 Output Power (dBm):
    275 6141 Rate (Kbps):
    271 9820 Attainable Rate (Kbps):

وضعیت خط وقتی های وب داشتم:
    من خیییییلی پیگیری کردم تا درست شد حدود 1ماه من اینترنتم فاجعه بود تا درستش کردند . روزی چند بار زنگ می زدم تا بلاخره درستش کردن
    خودشون گفتن پورت تغییر دادم تا درست بشه حالا نمی دونم واقعا چه کاری انجام دادن
    باید اسیاتک ارومیه تجهیزاتشو بروز کنه تا این مشکلات بر طرف شه
    اتفاقا خونمون نزدیک مخابراته
    واقعاعالی بوده وضعیت خط شما وقتی های وب بودی

آسیاتک سرعت آپلود رو براتون خیلی پایین بسته شاید بخاطر اینکه نخواسته نویز خط بالاتر بره و SNR زیر 14 بیاد. برای سرویسهای 10 مگ معمولا روی 500 kbps میبندن که حتی اونم کم هست ، مثلا برای من روی 500 بستن.

من بهشون زنگ زدم تا آپ استریم رو روی 1 مگ بذارن چون خط مشکل نویز نداره و SNR مناسب هست. فعلا چون دارن به قول خودشون سیستمهاشونو بروز رسانی میکنن نتونستن رسیدگی کنن.

شما هم اگه کیفیت خطت بهتر شد و SNR بالا رفت بهشون بگو سرعت آپلود رو حداقل تا 500 kbps برسونن تا کیفیت اینترنت بهتر بشه.

توی تنظیمات مودم بخش ADSL Settings اگه گزینه های BitSwap و SRA تیک دارن تیکشون رو بردار نویز خط پایین میاد و SNR بالا میره.
    ممنونم این اسکرین شات برای گذشته بود الان وضعیت اپلودمو یه مقدار بردن بالا ولی از این بالاتر فکر نکنم ببرن چون رایگانه
    وضعیت خط شما عالیه و اون کارایی که گفتید رو انجان دادم یه مقدار تغییر کرده مرسی

Last edited by arak88; 31-08-2015 at 08:35.

8. این کاربر از arak88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونم چرا اینقدر واسه وضع خطتون ناشکری میکنید....
    این خط منه

یعنی 4 مگ رو هم درست و حسابی نمی کشه
    رو خط هیچ تلفنی نیست و سیم مستقیم کشیدم از وروردی تا مودم ، مودمم با اسپلیتر وصله....

10. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون ولی عزیز من ادرس نت بیل رو خواستم همون جایی که به ریز تمام کانکت شدن ها و ... میشد دید نه ادرس پنل مخابرات رو
    مخابرات ظاهرا لایسنس نت بیل رو تمدید نکرده و دیگه آپ نیست
    فقط همون سامانه شارژ و تمدید رو داره
    البته فکرکنم عدم ارائه ریزمصرف تخلف هست و میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید

12. 6 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بله پریزو باز کردم دیدم هر دو به هم وصل هست. حالا راه حل چیه من فقط میخام یکی از اتاقهامون یه خط رو داشته باشه بقیه همشون خط دیگه باشن. چاره چیه؟
    یکی بصورت دو شاخه وصل هست و یکی بصورت پورت تلفن درسته ؟ اگر هر دو مودم رو به یک پریز وصل کردی اول سعی کن یکی از مودم ها رو به یک پریز دیگه وصل کنی و امتحان کنی ببینی شرایط نویز بهتر میشه یا نه ، و تاثیری رو همدیگه میندازن؟ اگر تاثیر داشتن ، پریز رو باز کن و برای راحتی مثلا خطی که اینترنت مخابرات ارائه میده و به پورت تلفن وصل هست ، سیم دو شاخه اون پریز رو در بیار ( که بهش خط آسیاتک وصل هست ) و در پریز دیگه هم نیازی نیست دستکاری کنی .فقط مودم آسیاتک رو وصل کن . ( البته میتونی سیم مخابرات رو هم در این پریز غیرفغال کنی ولی چون یه پریز دیگست تاثیری روی نویز نخواهد داشت )
    خلاصه اینکه هر مودم به یک پریز جداگانه باید متصل بشن .

14. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یکی از خط های خونه ما که از مخابرات اینترنت گرفتم max ratesh رو 6مگه( data rate روی 2 مگه و snr روی 19 هست) ولی طبقه پایینمون که از اسیاتک گرفتم و قبلا دو مگ رو میکشید ، الان 1 مگ رو به زور میکشه.. من شکایت کردم اما همش میگن به خاطر بعد مسافت نویز زیاده ( مرکز مخابراتی شهید قندیه ارومیه ).. پس چطور واسه یه خط بعد مسافت تاثیر داره و واسه اون یکی نداره ؟!
    به نظرتون مخابراتو تخلیه کنم و بیام رو اسیاتک وضعیت خط مثل مخابرات میمونه؟
    ------
    و برای تخلیه مخابرات چه مدارکی نیاز هست ؟
    Last edited by Ooo0PS; 31-08-2015 at 21:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان یکی از خط های خونه ما که از مخابرات اینترنت گرفتم max ratesh رو 6مگه( data rate روی 2 مگه و snr روی 19 هست) ولی طبقه پایینمون که از اسیاتک گرفتم و قبلا دو مگ رو میکشید ، الان 1 مگ رو به زور میکشه.. من شکایت کردم اما همش میگن به خاطر بعد مسافت نویز زیاده ( مرکز مخابراتی شهید قندیه ارومیه ).. پس چطور واسه یه خط بعد مسافت تاثیر داره و واسه اون یکی نداره ؟!
    به نظرتون مخابراتو تخلیه کنم و بیام رو اسیاتک وضعیت خط مثل مخابرات میمونه؟
    ------
    و برای تخلیه مخابرات چه مدارکی نیاز هست ؟
    من هم دقیقا شرایط شما رو دارم خط مخابراتم مشکلی از نظر نویز و کشش خط نداره ولی خط آسیاتک . . .
    به نظر من مشکل بیشتر از سمت آسیاتک هست تا از سمت شما، چون خطی که فعلا روش آسیاتک دارم و مشکل داره، قبلا روش های‌وب داشتم و بدون مشکل ۱۲مگ رو میکشید!!!

17. این کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم دقیقا شرایط شما رو دارم خط مخابراتم مشکلی از نظر نویز و کشش خط نداره ولی خط آسیاتک . . .
    به نظر من مشکل بیشتر از سمت آسیاتک هست تا از سمت شما، چون خطی که فعلا روش آسیاتک دارم و مشکل داره، قبلا روش های‌وب داشتم و بدون مشکل ۱۲مگ رو میکشید!!!
    اخه این مخابرات هم دانلود شبانه نداره وگرنه میموندم مخابرات.. منم قبل از اسیا، پارس داشتم و اونم مثل مخابرات خوب بود.. الان شرکتایی که دانلود شبانه دارن تا جایی که میدونم ترکانت و عصر تلکام هستن.. به نظرتون وضعیتشون تو مرکز قندی از اسیاتک بهتره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •