چرا اکتیو نشه برادر؟
چرا اکتیو نشه برادر؟
با وجود گارد فعال کاسپر، نیازی به گارد فعال این برنامه نیست و شاید هم باعث تداخل اون دو بشه.
از نسخه رایگان این برنامه فقط برا اسکن کردن استفاده کنید و نسخه اکتیو شده، گارد اون رو فعال میکنه و برای کسانی که از برنامه امنیتی دیگه ای استفاده نمیکنند.
به جز سوال بالا یه سوال دیگه هم داشتم
چطوری آنتی بنر کسپر رو به فایرفاکس اضافه کنیم؟
سلام به همه . آقا این کسپر یک فولدر فکر کنم داره که برای Themp فایلهاش هستش! درسته؟!؟ کجاس؟؟ چجوری میشه پاکش کرد؟؟ فقط میدونم که خیلی حجم میگیره!!
Network Access Protection ربطی به کسپرسکی نداره.
توی استارت بنویسید services.msc انتخاب کنید ، Network Access Protection رو پیدا کنید ، کلیک راست و استارت کنید.
نه لازم نیست.
آنتی بنر کسپرسکی رو مرورگر لازم نیست نصب شه ، هنگام کنترل ترافیک بعضی بنر ها رو بلاک میکنه.
شما هم با کلیک راست روی بنر ها میتونید توی انتی بنر دستی اد کنید.
موفق باشید
سلام بهترین تنظیمات برای آنتی Kaspersky Internet Security 2011 و سوال 2 چگونه می توانیم یک ویروس را به شرکت کسپر معرفی کنیم
اینم کی های جدید تمامی محصولات کاسپراسکای
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوشه Safe Run shared folder که به صورت یک درایو در داخل مای کامپیوتر بعد از نصب کسپر ایجاد شده چیه ؟ و چه کاربردهایی داره ؟
با تشکر
سلام.صبح بخیر!!!
یه سوالی داشتم از اساتید محترم!
من دیشب یه فایلیو واسه انالیز فرستادم و چند ساعت بعدش ایمیل اومد گفت که در اولین اپدیت فایل ها رو شناسایی میکنه ولی الان که حدود 24 ساعت میگذره هنوز شناسایی نمیکنه!
این فایلو انلاین توسط کسپر اسکن کردم شناخت ولی انتی ویروسمو که اپدیت هم میکنم نمیشناسه!
ممنون میشم یکی از دوستان دلیلشو بگه تا ما روشن شیم اشکال کار چیه؟
راستی فکر میکنم 1389.01.15 هم کسپر 2 یا 3 بار دیتا بیسو اپدیت کرد.میخواستم ببینم درسته یا اینکه انتی ویروس سیستم من قاط زده
در ضمن چرا تو سایت کسپر شماره دیتا بیس انتی ویروس با شماره دیتا بیس انتی ویروس من فرق میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)