خوب اینجوری خیلی نمیتونی صدای خوبی بگیری
اگه برای ساب جدا آمپ میخریدی خیلی بهتر بود
باکس هم بهتره که خودت بسازی تا اینکه آماده بخری ، زمین تا آسمون فرق داره!
صبر کن آقا حمید بیان و یه آمپ خوب بت معرفی کنن که پشیمون نشی!
خوب اینجوری خیلی نمیتونی صدای خوبی بگیری
اگه برای ساب جدا آمپ میخریدی خیلی بهتر بود
باکس هم بهتره که خودت بسازی تا اینکه آماده بخری ، زمین تا آسمون فرق داره!
صبر کن آقا حمید بیان و یه آمپ خوب بت معرفی کنن که پشیمون نشی!
Last edited by Mohammadkiller; 29-01-2013 at 20:29.
درسته 2 تا امپ جدا بهتره ولی هزینه میره بالا
یه سانداستریم 4.760 پیدا کردم نمیدونم جوابم رو میده یا نه قیمتش هم حدودا 500
سلام.ضمن عرض تبریک میلاد با سعادت پیامبر بلند مرتبه حضرت محمد مصطفی (ص) و همچنین امام جعفر صادق (ع) امیدوارم روز خوب وسرشار از نشاط و شادی رو پشت سر گذاشته و شب آرامی در پیش داشته باشید
قیمت که دائم تغییر میکنه متاسفانه. 7016 رو من 438 قیمت دارم و 6934 هم 119
در مورد نصب بهتره بدی نصاب مگر اینکه اره و لوازم برش و...داشته باشی.
امیر جان. پخش 4 کانال دیگه چه سیقه ایه؟منظورت خروجیهای آز سی هست؟اونم که سه جفته؟نکنه امپ 4 کانال رو میفرمائی؟
محمد قبلیا که نه. اینم بد نست ولی 100 رو نمیده حدود 70 خروجی میده؟قیمت چند داری؟تمیزه؟ببین فیوز چند آمپر داره؟
تو pm که داده بودید پاسخ دادم خدمتتون.چون سمند دارین هیچکدوم رو نمیتونید ببندید مگر با مکافات و دردسر کشید نزساد. چون باید محل نصب رو ببرید.
قدیم سوئدی میومد. کارتونش سبز رنگ بود. بعدا کارتون نارنجی شد و ساخت تایوان خورده بود. الان دیگه شرکت نمیاره.فقط اونهائی که لیبل لمشکی رنگ زاب داره اصل هستند.ضمنا من هنوز تقلبیش رو ندیدم. یهنی همه تایوان خورده روش. نمیتونه تقلب باشه.
بهتره دوتا آمپ بگیرید که به آمپ 4 کانال فشارنیاد. ولی اگه نمیتونید هزینه کنید اشکالی نداره.ولی آم 4 کانال که بریجش 300 وات حد اقل بده اونم واقعی تو رنج قیمت پائین نیست.
سلام دوست عزیز. ورودتون رو به جمع p30 دوستان تبریک عرض میکنم.
خیر این کار رو نکنید.به جای اون یه جفت کامپوننت خوب برای استیج جلو تهیه کنید.آمپ دو کانال آدیو سیستم ML 60.2 و کامپوننت هم MX 165 plus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نداریم همچین چیزی اصلا ؟؟؟!!!!
راستش نمیدونم . شنیدم 4 کانال یعنی 4 تا جا پشتش داره که میره به آمپ ولی پخش من دوتا داره
حالا کلا می خوام بدونم شدنیه که کاری کرد تا دوتا بلندگو جلو بیس نداشته باشن اصلا ؟
آخه راستش بیرون ماشین فقط صدا بیس شدید شنیده می شه و صدای آهنگ نمیره بیرون . چیکار کنم تا صدای آهنگ هم شنیده بشه ؟
بعد اینکه ویبره سابم خیلی زیاده . من فقط می خوام واسم بکوبه نه اینکه بلرزونه !!
تنظیمات پخشم رو باید تغییر بدم که ویبرش کم شه ؟ یا باکسم رو ؟
Last edited by madrid1990; 30-01-2013 at 00:46.
سلام
همون خروجي Pre Amp هست ديگه. عرض كردم تو پست قبلي.سه جفت خروجي جلو/عقب/ساب ووفر
شما كلا سيستمت تنظيم نيست.بايد تنظيم كني خصوصا گين آمپ رو
باكست اگر بزرگ و پورتد هست ويبره رو داريد. اگر كوبش بخواهيد بايد باكستون رو كوچيك و سيلد بسازيد.
در مورد تغيير صداي اسپيكر اگر به مباحث الكترونيك وارد هستيد بايد يه خازن با توجه به مشخصات اسپيكرهاي جلو تهيه كنيد و سر راه ورودي سيمها موازي كنيد تا به عنوان يه HPF براتون عمل كنه وشبيه به يك اسپيكر ميدرنج عمل كنه.
Last edited by hamidR15; 30-01-2013 at 14:09.
ممنون از راهنماییت حمید جان
قیــمت آمپ دو کانال آدیو سیستم ML 60.2 و کامپوننت MX 165 plus چجوریاس؟
الان توو بازار چنده؟
نمیدونم چند آمپره ! تو مشخصاتش نبود؟؟؟
تو سایت تیونینگ تاک بود
اینم عکساش:
پرسیدم و هنوزم قیمت نگفته ولی خدا رو شکر اولین زنبیل هستم!![]()
راستش من اصلا وارد نیستم تنظیم آمپ رو
خود نصاب واسم تنظیم کرد . خیلی وارده . مشهوره تو شهر . رفیقمم هست . حالا اگه ممکنه یه توضیحی بهم بدین یا اینکه آدرس بدید برم خودم بخونم بفهمم .
این باکسی که فرمودی قدرت و خیلی میاره پایین ؟ کوبشش حس می شه تو خیابون ؟ صدای آهنگ رو چیکار کنم ؟
باکسم رو بدم شما طراحی کنی حمید جان ؟
سلام
قیمت داد 450
من اینجا به نمایندگی و مرکز فروشش دسترسی ندارم اگه ممکنه برام یه آمار بگیر
فکر نکنم خوب باشه چون اگه بخوام اینو بگیرم میرم آدیو سیستم رو میخرم دیگه
راستی میتونی پخش 6350 پایونیر هم یه قیمت برام در بیاری؟ میخوام بفروشمش ولی نمیدونم الان چند ارزش داره! یه دست دو تو tt هست میگه 315 پس من 300 میتونم بدم دیگه ها؟
لینک زیر هم یه نگاه بنداز ، اینم یه آمپ دیگس . در حد میگه 550 تومن (اینم تو سایت tt
مرسی
Last edited by Mohammadkiller; 31-01-2013 at 00:43.
دوستان من یه پراید 131 خریدم هفته پیش ( صفر ) که سیستم پخش روی ماشین نیست .
راستش سر رشته ایی هم از سیستم ندارم ، رفتم یکی دو جا قیمت کردم که خیلی قیمت ها فضایی بودند .
مثلا پاییونر و جی وی سی را بهم از 250 به بالا گفتند ، من دنبال سیستم خیلی شاخ نیستم ، یه چیزه معمولی هم خوبه که فقط موزیک پخش کنه و صدای خوبی داشته باشه .
تا 200 تومان چی بهم معرفی میکنید ؟
راستی نظرتون در مورد این مدل از پخش های چینی چیه که سی دی نمیخوره و فقط یو اس بی و رادیو هست و حدود 100 تومان هم قیمت داره ؟ اصلا بدرد میخوره ؟
باتشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)