بچه ها بین Fujifilm FinePix F550EXRو sx230 کدوم رو بگیرم و چرا؟
بچه ها بین Fujifilm FinePix F550EXRو sx230 کدوم رو بگیرم و چرا؟
من دارم نمونه عکس و فیلم فوجی رو میبینم
البته کانن رو دیدم بزودی یه مقایسه انجام میدم و نتیجه کلیش رو میگم
چون خودمم میخوام بگیرم
البته SX220 رو چون از GPS استفاده نمیکنم
گرچه بعید میدونم کیفیت عکس و فیلمش به پای کانن برسه بخصوص با 16 مگا پیکسل
![]()
خوب با یه مقایسه ساده
کیفیت فیلم و عکس پایین و نویز زیاد در عکسها حتی در ایزوهای پایین
فوکوس ضعیف در فیلم از ایرادهای این مدل فوجیه البته به نسبت کانن SX230 یا 220
با سلام
امروز تونستم sx220 رو از نزدیک تست کنم
به نظر من نسبت به 210 از نظر خوش دست بودن به خصوص اهرم زوم خیلی بهتر شده ولی تو چند تا عکسی که من گرفتم به نظرم اونقدر فرقی با 210 نداشت حتی رنگهای 210 گرم تر و زیبا تر بود البته من تو روز و نور خورشید عکاسی کردم ممکنه تفاوتها تویه شب و یا نور کم بیشتر بشه![]()
سلام
من می خوام یه دوربین تا زیر 400 تومان بگیرم خودم نظرم sx210 هستش ، ولی از sx220 هم زیاد تعریف می کنن ، موندم sx220 ارزش
داره تا حدود 450 تومان هزینه کنم ؟
فیلمبرداری زیاد برام مهم نیست بیشتر می خوام عکساش خوب باشه و کار کردن با منوهاش راحت باشه و خوش دست باشه .
به نظرتون چیکار کنم ؟
دوستان میخوام برا یه دوربین دیجیتال تا 150 تومن هزینه کنم. شما چی پیشنهاد میدید؟؟
با سلام خدمت vvc عزیز
خواستم بدونم این دوربین های کامپکت مثل sx220 که درموردش بحث میشه کیفیت عکس و فیلمش نسبت به دوربین هایی مثل g12 یا بقیه چطوره؟
مسلما کیفیت G12 و Panasonic LX5 بیشتره ! چون سنسور بزرگ تری دارند !
توی مشخصات دوربین به اندازه سنسور هم دقت کنید.هر چقدر سنسور بزرگ تر و مگاپیکسل کم تر باشه مسلما نور بیشتری به هر پیکسل می رسه و برای محیط هایی که نور کافی وجود نداره دوربین بهتر عمل می کنه و توی محیط های پر نور با سرعت بیشتری می تونه عکس بگیره![]()
سلام اقا من مادرم رفته حاج خوب از اونجا برای من یه دوربین گرفته که بدبختانه نمیدونه اسمش چیه ولی قیمتش 130 است گفتم بچه ها کسی میدونه این چی می تونه باشه
G12 یه دوربین نیمه حرفه ای که کیفیت عکسهاش بهتر از SX220 هست
ولی فیلم نه. برتری با SX220 هستش
اگر کیفیت فیلم و عکس هردو براتمن مهمه و یه دوربین برای استفاده عمومی و خانواده میخواهید
SX220 بهترین گزینه هست
اگر کیفیت عکس بخصوص در شب براتون مهمه و اولویت داره G12 البته با قیمتی بالاتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)