رئال بعد از شکست مقابل بارسا تمام امید روحیه و انگیزشو از دست داده...
رئال بعد از شکست مقابل بارسا تمام امید روحیه و انگیزشو از دست داده...
اينا ميدونن با اومدن 100 درصد پرز هيچ اميدي به موندن ندارن واسه همين دارن عقده هاشون رو الان خالي مي كنن ...
راجب دفاع هم بگم كه با اومدن مايكن و كلشي و يه دفاع خوب ديگه و په په قدرتمندترين دفاع دنيارو خواهيم داشت
اولا که باخت دیشب رو تسلیت میگم معلوم بود میبازن !
دوما که خیلی ازینایی که الان تو تیم هستن اصلا لیاقت نیمکت رئال رو هم ندارن !
سوما که ما تو این مدت فرهنگ آب اناری هارو هم خیلی خوب دیدیم ! انتظار بیشتری نیست رئال و هواداراشو عشقه !
از امروز باید دعا کنیم که خریدهای خوبی بکنیم تا فصل بعد دوباره تیم خوبی داشته باشیم و این بار میخوام وقتی بارسا از رئال میبازه
صدای اون یارو مزدک رو بشنوم : دی
موفق و پیروز باشید ...
شكست اخير رو تسليت ميگم
رئال ديگه اصلا كهكشاني نيست
حيف شد اونهمه غرور و افتخار
خدایا. اینهمه تاریخ و افتخار رو دارن تو این هفته های اخر به گند می کشونن حالا هرکی به ما میرسه یه سه چارتا میزنه....چندتا از ویارئال بخوریم خوبه؟؟؟؟
این دیگه نوبرش بود سال قبل تو مستایا 5-1 برده بودیم
تو اون فینال رویایی تو جام باشگاه های اروپا که هیچ وقت یادم نمیره 3 - 0 بردیمشون !
خدا کنه این همه پرز پرز میکنیم وقتی اومد کار مثبت انجام بده برای این تیم !
به نظر من چندتا بازیکن بگیریم بهتر از اینه که کلی پول بدیم برا یکی !
به گزارش RmadridFC: رائول " کاپیتان رئال مادرید احتمال حضور خود در منچسترسیتی را رد کرد.
منچسترسیتی قصد دارد با یک پیشنهاد بزرگ " رائول " را در تابستان به خدمت بگیرد به طوری که آنها قصد دارند تعدادی بازیکن بزرگ به خدمت بگیرند. جمعه " مارک هیوز " سرمربی منچسترسیتی از انتقال " رائول " سخن گفت و حالا " رائول " این شایعه را رد میکند.
" رائول " پافشاری میکند که طرحی برای خروج از سانتیاگو برنابئو ندارد و قصد دارد تا پایان حرفهاش در رئال بماند.
" رائول " به مارکا گفت:« من حتی نمیتوانم آن را تصور کنم برای این که نمیتوانم اینجا را ترک کنم و انتقال به سیتی بزرگترین آرزوی من نیست. من تنها به اتمام حرفهام در رئال مادرید فکر میکنم، جایی که باشگاه من است و هنوز کارهای زیادی دارم.»
به گزارش RmadridFC: زینالدین زیدان " اعلام کرد رئال مادرید باید برای به خدمت گرفتن " فرانک ریبری " هر کاری که میتواند انجام دهد.
باشگاههای منچستر یونایتد و بارسلونا به شدت خواهان این هافبک فرانسوی هستند و به گزارش Le 10 Sport، باشگاه چلسی هم از طرفداران بزرگ این بازیکن محسوب میشود.
اما " زیدان " که احتمالاً فصل آینده سمتی در رئال مادرید خواهد داشت، به مسئولان این باشگاه هشدار که با باز شدن پنجره نقل و انتقالات برای جذب " ریبری " اقدام کنند.
" زیدان " به Canal+ گفت: «
او میخواهد به رئال مادرید بیاید. بهتر است چنین بازیکنانی در تیم داشته باشید. اگر با جدایی او موافقت کنند، ممکن است بخواهد در اسپانیا بازی کند
. »
ستاره فرانسوی سابق باشگاه رئال مادرید افزود: « برای امضا قرارداد با او رئال مادرید باید دست به هر کاری بزند. هدف حفظ اعتبار باشگاه است و این قرارداد میتواند به باشگاه کمک کند. »
به گزارش RmadridFC: خاویر ساویولا ممکن است به ترکیه برود تا بار دیگر، این بار در گالاتاسرای با برند شوستر کار کند...
گالاتاسرای امیدوار است بتواند خاویر ساویولا مهاجم نیمکت نشین رئال مادرید را جذب کند.آنها امیدوارند به کمک برند شوستر سرمربی جدید خود که فصل گذشته در رئال با ساویولا کار کرده ساویولا را به حضور در این تیم متقاعد کنند.باشگاه گالاتاسرای قصد دارد چندین بازیکن مطرح را در فصل نقل و انتقالات جذب کند و که ساویولا یکی از این بازیکنان است.
ساویولا که در دو سال حضورش در رئال نتوانسته جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند به احتمال فراوان در پایان فصل این تیم را ترک خواهد کرد.او تا کنون تنها در 17 بازی برای کهکشانی ها به میدان رفته که موفق شده 4 گل به ثمر برساند.ساویولا پیش از این در بارسا عضویت داشت و در مجموع 6 سال حضور در این تیم در 129 بازی موفق شد 49 گل به ثمر برساند.بعید به نظر می رسد بازیکنی که در تیم های بزرگی مانند رئال و بارسا عضویت داشته پیشنهاد گالاتاسرای را قبول کند و فوتبالش را در ترکیه ادامه دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)