تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 920 از 2376 اولاول ... 420820870910916917918919920921922923924930970102014201920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,191 به 9,200 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حیف شد...
    وقتی خودمون 3 امتیاز را رد می کنیم نباید ناراحت بشیم!
    اخه چرا یدالله اکبری پنالتی را زد؟!!!
    باید میذاشت جباری بزنه.
    اما تیم خوب بود بازی تیمی استقلال عالی بود و خیلی خوب باهم پاسکاری میکردند! چیزی که دو سالی بود دیگه تو استقلال نمی دیدیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پس از تساوي مقابل ذوب آهن
    كريمي: مشاوره غلط باعث شد تا به استقلال بروم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صبا گفت: به زور دوستانم به استقلال رفتم و مشاوره هاي غلط باعث عدم موفقيت من شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي در جمع خبرنگاران در مورد جريان بازي مقابل ذوب آهن اظهار داشت: بازي تاكتيكي از دو تيم شاهد بوديم و يكي از زيباترين بازي ها ليگ بود. بازي هر دو تيم به يك شكل بود و تاكتيك هاي هم را به خوبي مي شناختيم.
    وي افزود: نتيجه تساوي عادلانه بود، البته ما مي توانستيم گل هاي بيشتري را هم به ثمر برسانيم. در اين بازي چون مي دانستيم مدافعان ذوب خوب سر مي زنند از كناره ها سانتر نكرديم.
    اين مربي در پاسخ به اين انتقاد كه چرا صبا به غلامرضا رضايي وابسته است، عنوان كرد: ما به اين بازيكن اتكاي معقولي داريم و اگر اين طور نبود در نيمه دوم او را با يك بازيكن 17 ساله تعويض نمي كرديم. او امروز يك بازيكن آزاد بود و تعجب مي كنم چرا چطور خط دفاع ذوب رضايي را كنترل نكردند و او توانست موقعيت هاي زيادي را خلق كند.
    كريمي در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبني بر اين كه چرا در استقلال بر خلاف ساير تيم هايي كه حضور داشت، موفق نشد، اظهار داشت: دوستانم مرا به زور به اين تيم بردند. اين تيم حاشيه هاي زيادي داشت و باعث شد من موفق نشوم. در حال حاضر تيم هاي استقلال و پرسپوليس بزرگ نيستند و اين لقب را بايد به تيم هاي ذوب و برق داد كه در صدر جدول قرار گرفته اند.
    ديدار تيم هاي ذوب آهن و صبا با نتبجه دو بر دو به پايان رسيد.
    انتهاي پيام/

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این میگن بد شانسی خودمون 3 امتیاز رو به باد دادیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دل شما هم به چه چیزایی خوشه
    تیمی که مربیش همش از اول فصل گفته قهرمان می شیم دیگه جلویه برقی که جز مدعیاست نباید تو خونه مساوی می کرد که
    اگه می خواست بره بالا برق بکشه پایین باید حتما بازی رو می برد
    عنایتی هم دیگه اون عنایتیه 3 سال پیش نیستش سنش رفته بالا رو فرم هم نیس ولی هر چی باشه جنازشم از عالیزاده بهتره
    مربی که به علیزاده اعتقاد داشته باشه دیگه مشخصه افکارش چیه دیگه
    اول فصل فیکس بهش بازی می داد این چند تا بازیم اگه آرش خوب بازی نمی کرد 2باره پایه اوتی به ترکیب بازمی شد
    بازی با پرسپولیسم که همه دیدن تیم رو بعد گل اینقد برد تو دفاع تا آخرش گلو خوردیم می تونست به جایه اون کوشکیه بی خاصیت مجیدی رو ببره داخل تا اختلافمونو زیاد می کردیم تا خیالمون از برد راحت می شد
    از اونور قطبی با تعویضایه انتحاریش کار خودش رو کرد خداییش تعویضا رو مقایسه کنید
    من قلعه نوعی رو اصلا قبول ندارم بد اون گندی که بالا آورد دیگه نباید برمی گشت استقلال که متاسفانه بازم فتح ا... زاده اسیر احساساتش شد
    به نظر من مربی که به درد استقلال بخوره مظلومیه که الان دیگه نمی شه کاریش کرد خودش گفته تیم رو از اول فصل باید تحویل بگیرم
    منصوریان هم به نظرم می تونه مربیه بزرگی بشه

شما دلت بیشتر خوشه آخه مظلومیو نیگا کن زبون نداره حرف بزنه در 7 الی 8 سال گذشته تیم اونقدر حاشیه داشته که همه مربیا زمین خوردن ولی فقط امیر تونست حاشیه ها رو جمع کنه اونم به این خاطر که خیلی قلدره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سه شنبه با برد پاس 3 امتیاز شیرین میگیریم و این بازی از یادمون میره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اما اون پنالتی اگه گل میشد.بازی رو میبردیم.خیلی حیف شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    بچه ها ببخشید اینو میگم ولی من هر چی که از دهنم در اومد نثار این برقی ها کردم
    واقعآ که حال ادم رو بهم میزن
    اینجوری میخوان قهرمان بشن

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شما دلت بیشتر خوشه آخه مظلومیو نیگا کن زبون نداره حرف بزنه در 7 الی 8 سال گذشته تیم اونقدر حاشیه داشته که همه مربیا زمین خوردن ولی فقط امیر تونست حاشیه ها رو جمع کنه اونم به این خاطر که خیلی قلدره
    اینجا مطمئن باش من نسیتم که خوشی زده زیر دلم قلعه نوعی شخصیت نداره می خواد بشه علی پروین استقلالهمیشه هم واسه باختاش و مساوی هایی که می ده دلیل می یاره و توجیه می کنه
    منظورت چیه مظلومی زبون نداره، نکنه می خوای بگی لاله
    تو آسیا که هیچی تکلیفش مشخصه ولی تو ایران با این بازیکنا و میلیون ها طرفدار والا خجالت داره اگه قهرمان نشن

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام
    بچه ها ببخشید اینو میگم ولی من هر چی که از دهنم در اومد نثار این برقی ها کردم
    واقعآ که حال ادم رو بهم میزن
    اینجوری میخوان قهرمان بشن
    چی می گییییییی
    اگه خیلی شانس داشته باشن خودشونو تا نیم فصل بتونن اون بالا نگه دارن آخر فصل تو 3 تا نمی مونن
    پارسال ملوان که یادته

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

علي دايي با امير قلعه‌نويي آشتي كرد

علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با حضور در استاديوم آزادي با امير قلعه‌نويي آشتي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي كه براي تماشاي ديدار برق شيراز و استقلال تهران به ورزشگاه آزادي رفته بود در ميان دو نيمه بازي در محل استقرار نيروي انتظامي در ورزشگاه آزادي حاضر شد و با قلعه نويي روبوسي و آشتي كرد.

علي دايي و امير قلعه نويي مدتي به دليل برخي كدورت‌ها با هم اختلاف داشتند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •