سلام وقتی بازی TERMINATOR SALVATION رو نصب می کنم تو وستای نصب این اخطار میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وقتی بازی TERMINATOR SALVATION رو نصب می کنم تو وستای نصب این اخطار میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amb12; 06-07-2009 at 00:26.
سلام.
من یه بازی موتور سواری گرفتم به اسم Jacked
این نصب شده اجرا هم میشه ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم تصویر رو ببینم!
یعنی مانیتور سیاه میشه و مینویسه video mode not supported
درحالیکه وقتیکه از صفحه عکس میگیرم و اونو تو paint سیو میکنم این تصویر رو دارم
اینم بگم که من حالت های مختلف Screen resolution مانیتور رو هم امتحان کردم ولی نشد.
یعنی هم برای بازی و هم مانیتور رو به هزار بد بختی گذاشتم روی 1280 by 1024 pixels
ولی بازم روی مانیتور تصویر نمیده؟
سلام دوست عزیز احتمالا گرافیکت پایینه یا درایور کارت گرافیکت نمیخونه با بازی درایور گرافیکتو آپدیت کن شاید درست بشه
من بازی هری پاتر 6 رو از تورنت دان لود کردم وبعد نصبش کردم کرک رو هم اجرا کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه چند ثانیه صفحه سیاه میمونه و بعد از بازی بیرون میاد ممکنه مشکل از ویندوز باشه دیروز ریختم sp2 xp 2005 یا از کرک بازی یا شایدم از اول مشکل داشته
يعني ميگي ايراد از كارت گرافيكمه كه ساپورت نميكنه ؟؟؟؟؟ چون سيستمم كه دقيقا همونه . اينتل 2.8 . و 1 گيگ رم .
دوستم با يه كارت گرافيك 5200 جي فورس بازي كرده اينو البته دقيقا نميدونم همين ورژنه بازيه يا نه .
من حتي يه گرافيك 5200 جي فورس هم دارم اونم گذاشتم با آپديت جديد ولي بازهم نشد !!!!!!!!!!!!!!
کسی نبود به ما کمک کنه؟؟؟
لطفا یکی یه نگاه اینجا بندازه قبلا یه ساعتم طول نمیکشید جواب میدادن حالا چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارت گرافیکم geforce 8400 gs
System requirements بازی کم تر از اینم ساپورت میکنه!
قید بازی رو بزن dvd یا خش داره یا خرابه(البته به شرطی که dvd rom سالم باشه!!)
اصولا اگه در هنکام کپی کردن عادی فایلها(نه اول یا آخر setup) با پیغامهایی از این قبل مواجه شدید مشکل از dvd بازیه...حالا اگه dvd کثیفه یه دستی روش بکش شاید درست شد...
بله دوست من 9600 قدیمی تر و ضعیف تر x1300 هست وای مهمترین نکته اینه که مال شما مثل سری x1000 از directx 9.c ساپورت نمیکنه...
والا من توی وب نتونستم چیز از سیستم مورد نیاز این بازی پیدا کنم شما توی خود فولدر بازی یا dvd اون یه کپی از سیستم مورد نیاز اون اینجا بگذار تا بشه بهتر نظر داد...
والا هر سه تاش می تونه باشه ولی محتملترینش:
1-آپدیت نبودن گرافیک...پس حتما گرافیکت رو آپدیت کن
2-مشکل کرک...کرک سالم رو از اینجا درخواست بده:
3-ممکنه حتی بازی کلا خراب باشه..اگه در حین نصب با اخطار غیر معقولی مواجه شدی حتما دوباره نصبش کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد gear of war:
این مشکل در اصل برای سهل انگاریه که شرکت epic و microssoft انجام دادن و تقریبا راه حل قطعی براش پیدا شده ولی خیلی لز بچه ها با کارهایی که در زیر گفته شده تونستند مشکلشون رو رفع کنند:
اول از همه تاریخ سیستمت رو به 2008 تغییر بده ببین بازی رو از مسیر زیر برو :
GEARSOFWAR\binaries\startup
اگه آورد که هیچ وگرنه کلا پاکش کن و توی درایو ویندوز نصب کن ایندفعه دوباره از مسیر بالا برو ان شاءالله که میاره وگرنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)