تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 920 از 1667 اولاول ... 42082087091091691791891992092192292392493097010201420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,191 به 9,200 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه amb12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام وقتی بازی TERMINATOR SALVATION رو نصب می کنم تو وستای نصب این اخطار میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amb12; 06-07-2009 at 00:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    من یه بازی موتور سواری گرفتم به اسم Jacked

این نصب شده اجرا هم میشه ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم تصویر رو ببینم!
    یعنی مانیتور سیاه میشه و مینویسه video mode not supported

درحالیکه وقتیکه از صفحه عکس میگیرم و اونو تو paint سیو میکنم این تصویر رو دارم

اینم بگم که من حالت های مختلف Screen resolution مانیتور رو هم امتحان کردم ولی نشد.
    یعنی هم برای بازی و هم مانیتور رو به هزار بد بختی گذاشتم روی 1280 by 1024 pixels
    ولی بازم روی مانیتور تصویر نمیده؟

داره خودمونی میشه amb12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.
    من یه بازی موتور سواری گرفتم به اسم Jacked

این نصب شده اجرا هم میشه ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم تصویر رو ببینم!
    یعنی مانیتور سیاه میشه و مینویسه video mode not supported

درحالیکه وقتیکه از صفحه عکس میگیرم و اونو تو paint سیو میکنم این تصویر رو دارم

اینم بگم که من حالت های مختلف Screen resolution مانیتور رو هم امتحان کردم ولی نشد.
    یعنی هم برای بازی و هم مانیتور رو به هزار بد بختی گذاشتم روی 1280 by 1024 pixels
    ولی بازم روی مانیتور تصویر نمیده؟
    سلام دوست عزیز احتمالا گرافیکت پایینه یا درایور کارت گرافیکت نمیخونه با بازی درایور گرافیکتو آپدیت کن شاید درست بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من بازی هری پاتر 6 رو از تورنت دان لود کردم وبعد نصبش کردم کرک رو هم اجرا کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه چند ثانیه صفحه سیاه میمونه و بعد از بازی بیرون میاد ممکنه مشکل از ویندوز باشه دیروز ریختم sp2 xp 2005 یا از کرک بازی یا شایدم از اول مشکل داشته

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

شما اگه گیم پد به کامپیوتر وصل کردی جدا کن...

برات مینیمم سیستم این بازی رو میگذارم خودت دیگه تا تهش رو بخون:
    Processor: 2.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 2800+
    Memory: 1GB RAM
    Video Card: NVIDIA Geforce 6600GT (Some slower GPUs with higher model number's also not recommended.) ATI Radeon X1300PRO
    Video Card Memory: 128MB RAM

Operating System: Windows Vista
    Processor: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon 64 3800+
    Memory: 1GB RAM
    مال شما حتی directx 9.c رو هم ساپورت نمیکنه
    يعني ميگي ايراد از كارت گرافيكمه كه ساپورت نميكنه ؟؟؟؟؟ چون سيستمم كه دقيقا همونه . اينتل 2.8 . و 1 گيگ رم .
    دوستم با يه كارت گرافيك 5200 جي فورس بازي كرده اينو البته دقيقا نميدونم همين ورژنه بازيه يا نه .
    من حتي يه گرافيك 5200 جي فورس هم دارم اونم گذاشتم با آپديت جديد ولي بازهم نشد !!!!!!!!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی سکرت فایل 2 رو نصب کردم
    تو محل نصبش دو تا آیکون هم شکل هست
    یکیشون یه اتورانه که دکمه دکمه پلی توش خاموشه و وقتی روی Install کلیک می کنم این اخطارو میده:
    Please go to Contro Panel to Install and configure system components

وقتی روی اون یکی که کرک میشه کلیک می کنم بازی اجرا میشه ولی وقتی روی New Game کلیک می کنم از بازی میاد بیرون و بعد از نوشتن یه آدرس عجیب و غریب آخرش اینو میگه:
    Ini file section not selected( key 'faceCnt

وقتی هم که می خوام Gears Of War بازی کنم وارد بازی نمیشه و بعد از نوشتن محل فایل بازی می نویسه
    you cannot run the game with modified executable code. please reinstall the game

کمک!
    کسی نبود به ما کمک کنه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

لطفا یکی یه نگاه اینجا بندازه قبلا یه ساعتم طول نمیکشید جواب میدادن حالا چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز احتمالا گرافیکت پایینه یا درایور کارت گرافیکت نمیخونه با بازی درایور گرافیکتو آپدیت کن شاید درست بشه
    کارت گرافیکم geforce 8400 gs

System requirements بازی کم تر از اینم ساپورت میکنه!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام وقتی بازی TERMINATOR SALVATION رو نصب می کنم تو وستای نصب این اخطار میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قید بازی رو بزن dvd یا خش داره یا خرابه(البته به شرطی که dvd rom سالم باشه!!)
    اصولا اگه در هنکام کپی کردن عادی فایلها(نه اول یا آخر setup) با پیغامهایی از این قبل مواجه شدید مشکل از dvd بازیه...حالا اگه dvd کثیفه یه دستی روش بکش شاید درست شد...
    يعني ميگي ايراد از كارت گرافيكمه كه ساپورت نميكنه ؟؟؟؟؟ چون سيستمم كه دقيقا همونه . اينتل 2.8 . و 1 گيگ رم .
    دوستم با يه كارت گرافيك 5200 جي فورس بازي كرده اينو البته دقيقا نميدونم همين ورژنه بازيه يا نه .
    من حتي يه گرافيك 5200 جي فورس هم دارم اونم گذاشتم با آپديت جديد ولي بازهم نشد !!!!!!!!!!!!!!
    بله دوست من 9600 قدیمی تر و ضعیف تر x1300 هست وای مهمترین نکته اینه که مال شما مثل سری x1000 از directx 9.c ساپورت نمیکنه...
    کارت گرافیکم geforce 8400 gs

System requirements بازی کم تر از اینم ساپورت میکنه!
    والا من توی وب نتونستم چیز از سیستم مورد نیاز این بازی پیدا کنم شما توی خود فولدر بازی یا dvd اون یه کپی از سیستم مورد نیاز اون اینجا بگذار تا بشه بهتر نظر داد...

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من بازی هری پاتر 6 رو از تورنت دان لود کردم وبعد نصبش کردم کرک رو هم اجرا کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه چند ثانیه صفحه سیاه میمونه و بعد از بازی بیرون میاد ممکنه مشکل از ویندوز باشه دیروز ریختم sp2 xp 2005 یا از کرک بازی یا شایدم از اول مشکل داشته
    والا هر سه تاش می تونه باشه ولی محتملترینش:
    1-آپدیت نبودن گرافیک...پس حتما گرافیکت رو آپدیت کن
    2-مشکل کرک...کرک سالم رو از اینجا درخواست بده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3-ممکنه حتی بازی کلا خراب باشه..اگه در حین نصب با اخطار غیر معقولی مواجه شدی حتما دوباره نصبش کن...

کسی نبود به ما کمک کنه؟؟؟
    در مورد gear of war:
    این مشکل در اصل برای سهل انگاریه که شرکت epic و microssoft انجام دادن و تقریبا راه حل قطعی براش پیدا شده ولی خیلی لز بچه ها با کارهایی که در زیر گفته شده تونستند مشکلشون رو رفع کنند:
    اول از همه تاریخ سیستمت رو به 2008 تغییر بده ببین بازی رو از مسیر زیر برو :
    GEARSOFWAR\binaries\startup
    اگه آورد که هیچ وگرنه کلا پاکش کن و توی درایو ویندوز نصب کن ایندفعه دوباره از مسیر بالا برو ان شاءالله که میاره وگرنه...

12. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •