مشکل 3 چراغ با اومدن برد جسپر حل شده ... در مورد قیمت هم الان آرکید 270 تومان هست، در حالیکه 3-4 هفته پیش 320 تومان بود.. خوشبختانه به نظر میرسه قیمت ها داره به ثبات میرسه.
مشکل 3 چراغ با اومدن برد جسپر حل شده ... در مورد قیمت هم الان آرکید 270 تومان هست، در حالیکه 3-4 هفته پیش 320 تومان بود.. خوشبختانه به نظر میرسه قیمت ها داره به ثبات میرسه.
سلام.راستی میخواستم بدونم اگه کولینگ آبی روش انچام بدیم میشه گفت حداقل دیگه سه چراغه نمیشه.یا از سینک های بزرگ کول مستر استفاده کنیم که ارزونتره.البته قیمت مهم نیست فقط میخوام بدونم صددرصد میشه جلوی سه چراغه شدن رو گرفت؟![]()
میگم میخوای کولر دو تیکه وصل کن بش.![]()
شوخی کردمبابا مگه چیه!!!!!!!!! اگر xbox ست مدل قدیمیه که هیچ اما اگر بردش جاسپر یا فالکن که این چیزا رو نمیخواد. مگر بیشتر 7 تا 8 ساعت میخوای باش بازی کنی؟؟؟؟؟؟
اینتوری که xbox که هیچی چشما خودت آسیب میبینه
![]()
بعدشم بیشتر 7 و 8 ساعت نه تنها xbox بلکه ps3 رو هم بعد از اینقدر روشن بودن باید یه نیم ساعت استراحت بدی. . ماشین هم اگر باشه بعد 8 ساعت باید بزنی کنار خنک شه(البته پیکان جوانان
).
خلاصه اینکه نیازی نیست اینقدر خودت رو تو دردسر بندازی و از این کارا.
موفق باشی
1.فرقشون اینه که برد جاسپر جدیدتره و احتمال سه چراغ شدن اگر (مثلا دارم میگم واقعی نیست درصدها) در فالون 14 درصد تو جاسپر 7 درصد. ولی نگران نباش هر دو مدل جاسپر و فالکن عالیا .جاسپر نداشت حالا فرقشون چیه؟
دوستان گالری سراغ ندارید که عکس هایی از محیط درون بازی های xbox باشه؟
2. گالری خاصی که نیست ولی درباره هر بازی که میخوی فقط کافی ی سرچ بزنی تو google تا هزارتا عکس از مراحل بازی و. پیدا کنی. تو تاپیک مربوط به اخبار بازی ها تو این سایت و سایت های دیگه مثل بازی سنتر و یا gamespot و.................... هم میشه گیر اورد.
موفق باشی![]()
Last edited by iranian_ boy; 23-09-2009 at 15:36.
سلام
اقا من کنسولم هارد نداره میشه کنسولو عمودی بزارم ؟ اخه شنیدم این شکلی رو درایو فشار میاد
ممنون
اگه با ساختار لنز اشنا باشي متوجه ميشي كه چه عمودي بزاري چه افقي هيچ فرقي نداره اگه فرق داشت ms حالته عموديو برايه دستگاه تعريف نميكرد
دوستان اگه من بخوام برای کنسولم فن اضافی بزارم چطوری باید اینکارو بکنم (اگه میشه عکس بزارید)
دوم اینکه برد دستگاه فالکون باشه بهتره یا جسپر و آخر اینکه دستگاه من (permium) بعضی مواقع وسطای بازی گیر میکنه برای چند لحظه آیا لنز دستگاهم مشکل داره![]()
تخفیف 50$ ماکروسافت روی Xbox360 Elite:
یه خبر خیلی جالب اینکه Microsoft هنوز 1-2 هم از کاهش قیمت Xbox360 نگذشته از امروز شروع به دادن تخفیف 50$ روی قیمت Xbox360 Elite کرده!WOW یعنی الان میتونید Elite رو با 249$ خریداری کنید!!! انگار خیلی تو همین 1-2 هفته بهش فشار اومده؟!؟!
البته این تخفیف برای مدت محدودی هست و قیمت رسمی Xbox360 Elite هنوز همون 299$ ولی این تخفیف یکدفعهای 50 دلاری واقعاً در نوع خودش عجیبه خیلی.
کاهش منم امریکا بودم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته در یه خبر خیلی جالبتر هم Sony به کسی که Sony Visa Credit Card بگیره روی خرید PS3 Slim مبلغ 100$ تخفیف میده بله 100$ یعنی میتونید یه PS3 Slim به قیمت 199$ بخرید. WOW WOW WOWکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 23-09-2009 at 02:54.
به خاطر جاذبه زمين من پيشنهادم حالت افقي هست به خاطر سه چراغ نشدن
یعنی این همه مایکروسافت روی ایکس باکس تخفیف میده اصلا تو ایران حس نمیشه؟
یعنی حتی 6 ماه بعد هم ایکس باکس ها با همین قیمت الان تو بازار ایران به فروش میرسن؟
چراغ آداپتور وقتی دستگاه روشنه باید چه رنگی باشه
وقتی xbox رو روشن کنی باید سبز باشه و وقتی خاموش کنی زرد(حالا نارجی مایل به زردچراغ آداپتور وقتی دستگاه روشنه باید چه رنگی باشه).
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)