تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 305 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خز شده يا پشم شده كاري ندارم بزار هي چي دلش مي خواد بشه مگه شما گوشي مي خرين كه چشم دوستتون كور كنين؟؟ والا قباهت داره. گوشي رو مي خرن كه آدم باهاش حال كنه از امكاناتش بهره ببره منم خودم مي خوام يه ان73 موزيك بگيرم ولي 750 مي دن يه ذره صبر مي كنم تا باكس مخابرات خالي بشه و ريجستر ها كه فراوون شد و كشيد پايين مي خرمش از برادرخانومم. برام يكي كنار مي زاره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگه من به موزيك اديشن آپديت كنم راهي نداره كه دوباره مثل اول شه؟
    آخه مي ترسم بدجور بشه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

WoW
    عزیز جان اون خانم srfarzaneh بود که الان پستشو نقل قول میکنم، نیاز به زحمت شما نیست دیگه، اما اول مطمئن شین بعد حرفی رو بزنین. ( من تنها چیزی که تو زندگیم بلد نیستم و ازش هم متنفرم دروغه !)
    اونم میخواست که N73 بگیره ولی آخر سر P990 گرفت، من خودمم راهنمائیش کردم !
    اره راست میگی ایشون بود که خیلی بحث میکرد درباره خریدن N73 بعدشم رفت P990 گرفت .... در هر صورت شرمنده اخه شما هم یه زمانی خیلی تردید داشتی درباره خرید N73 برای همین شما رو با ایشون اشتباه گرفتم .... بازم ببخشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره راست میگی ایشون بود که خیلی بحث میکرد درباره خریدن N73 بعدشم رفت P990 گرفت .... در هر صورت شرمنده اخه شما هم یه زمانی خیلی تردید داشتی درباره خرید N73 برای همین شما رو با ایشون اشتباه گرفتم .... بازم ببخشید

خواهش میکنم دوست عزیز،

پیش میاد؛ اینجا همه با هم دوست هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

13

خز شده يا پشم شده كاري ندارم بزار هي چي دلش مي خواد بشه مگه شما گوشي مي خرين كه چشم دوستتون كور كنين؟؟ والا قباهت داره. گوشي رو مي خرن كه آدم باهاش حال كنه از امكاناتش بهره ببره منم خودم مي خوام يه ان73 موزيك بگيرم ولي 750 مي دن يه ذره صبر مي كنم تا باكس مخابرات خالي بشه و ريجستر ها كه فراوون شد و كشيد پايين مي خرمش از برادرخانومم. برام يكي كنار مي زاره

شما پا برهنه میپری وسط بحث که چی بشه ؟

کی خواست چشم کور کنه آقا ؟ درست صحبت کنید، اینجا فاروم عمومی هست

خز شدن یه امر طبیعی یه، حالا نمیخوای بپذیری به خود شما مربوط میشه،

اما چیزی که دست همه زیاد شد و صد البته ارزون هم شد، یعنی همین !

حالا هر کس مخالفه بی منطق هست، چون همه اینو قبول دارن.

غیر از اینه دوستان ؟!؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

قربون دستت
    ببين پليرش هم ميتوني برام گير بياري؟
    خودمو گشتم اما پيدا نكردم
    دستت درد نكنه
    دوست خوبم سامان توضیح دادن. اصولا مهمترین تفاوت n73 معمولی و me همین پلیرشه... اگه قرار بود به همین راحتی پلیر me رو معمولی نصب بشه که دیگه خیلی ضایع بود. شما میتونی از پلیرهای دیگه ای استفاده کنی . من lcg jukebox رو پیشنهاد میکنم فقط صداش یه کم ضعیفه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منظورت N73 هست دیگه ؟

اصولاً تو این گوشی هر عملی رو که چند بار پشت سر هم انجام بدی، گوشی هنگ میکنه، ریست یه عمل دیگه هست که با کد انجام میشه و اسم اصلیش هم Master Reset هست!

حالا فرقی نمیکنه کدوم قسمت باشی، این هم بخاطر سیستم عامل گوشی هستش و یا پر بودن حافظه که امری بدیهی هست و کاریش هم نمیشه کرد !

قابل توجه اونا که میخوان N73 بگیرن؛ من خودمم دارم این گوشی رو و طرفدارشم، اما خب بعضی وقتا هنگ میکنه و به لحاظ سرعت نسبت به گوشی های دیگه یه کم کند تره، اما به لحاظ قابلیتهای دیگه رتبه بسیار بالائی داره !

باید سعی کنین که همیشه بیشتر از نصف مموری خالی باشه و تا حد ممکن اطلاعات رو به حافظه مموری کارت انتقال بدین که بار گوشی زیاد نشه.

پیروز باشید.
    اینکه بگیم یه عملی رو چند بار انجام بدی هنگ میکنه نمیتونه درست باشه. در ضمن منظور دوستمون از ریست روشن خاموش شدن گوشی بود و این هم موقعی اتفاق میفته که رم گوشی پر بشه . البته مثلا وقتی 2 مگابایت از رم خالی باشه و شما بخوای یه بازی مثلا 3 مگابایتی رو باز کنی باز نمیشه. اما بعضی مواقع یه بازی 1.8 مگابایتی ممکنه در حین اجرا به 3 مگابایت برسه که در این صورت گوشی ریست میشه. البته این موضوع خیلی کم اتفاق میفته. به ندرت.

خوب در مورد هنگ گوشی و سرعت کمش شما یه نگاهی به ورژن گوشیت بنداز ( #0000#*)

من چند تا ترفند برای بالا رفتن سرعت گوشی بهتون میگم.

اول اینکه حتما گوشی رو آپدیت کنید به آخرین ورژن. یا خودتون این کارو بکنید یا ببرید بیرون. به هر حال اگه میخواید از دست هنگ کردن خلاص بشید.

هیچ وقت رو گوشی برنامه ای نصب نکنید که هر 6 ماه هم بهش احتیاج ندارید. مخصوصا برنامه های سیستمی مثل برنامه های قفل گذاری و ... چون این نوع برنامه ها startup دارن و رم رو اشغال میکنن.

حتما چک کنید برنامه هایی که اجرا کردید بسته شدن یا نه. دکمه منو رو چند ثانیه نگه دارید و بعد با زدن دکمه c برنامه های در حال اجرا رو ببندید. با این کار هم سرعت گوشی بالا میره و هم شارژ گوشی دیرتر خالی میشه.

و درآخر برنامه handy taskman رو نصب کنید. با نصب این برنامه وقتی دکمه منو رو چند ثانیه نگه میدارید دیگه اون جالت فابریک گوشی نمیاد . برنامه handy taskman اجرا میشه. تو این برنامه فضای خالی رم نشون داده میشه و هر برنامه ای که میبندید به فضای رم اضافه میشه. حتی میتونید میوزیک پلیر رو تو n73 me ببندید با گزینه kill ....
    کلا یه مدیریت خوبی رو فضای خالی رمتون دارید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من قبل عید
    یه
    N73 Me
    گرفتم
    چند وقته احساس می کنم که
    کیفیت دوربینش
    کم شده
    مخصوصا تو نور زیاد
    انگا ر یه پرده ی سفید جلو لنزش گرفتن!!!!
    N70
    هم که داشتم این طوری بود
    چی کار کنممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    کیفیت دوربینش که خود به خود کم نمیشه. تو نور زیاد منظورت چیه ؟ راستی گوشیت قاب کریستال داره؟ چک کن ببین رو قسمت دوربینش چه جوریه ؟

قسمت exp.compemsation رو هم یه نگاهی بنداز تو تنظیمات دوربین.
    Last edited by M.etallic.A; 30-05-2007 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگه من به موزيك اديشن آپديت كنم راهي نداره كه دوباره مثل اول شه؟
    آخه مي ترسم بدجور بشه
    چرا نداره... دوباره codesh رو عوض میکنی . کد معمولی رو وارد میکنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض تازه وارد

salam

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •